Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

bunu da diğer konuda yazacaktım baktım birileri yazmış vazgeçtim. Belki babannesi de yıllar önce vefat etmiştir yani konu sahibi açıklamadı, zaten girip bakıp çıkıyor kendisi

Ehe ben orda kaçırmışım,orjinal tespitim sanıyordum Ben eşinin yerinde olsam şu mesajı alsam “Hatun laf sokmak için babalar gününü kullanmış derim” hiç eve geri dönme niyeti olduğunu anlamam.

Konusahibi muhtemelen istediğin cevapları vermediğimiz için bizi okuyor lakin cevap vermiyorsun fakat inanılmaz bi üslup problemin var. Detayları almaya devam ettikçe konuyu sıvadığını düşünüyorum. Hamilelikten hormonların mı esir aldı seni bilemiyorum ama bi şapkanı koy önüne düşün ve ne yapıyorum de lütfen.

Sanırım özelden destekleyenlerle muhattap oluyor çünkü baktığımda ya konuya bakıyor oluyor ya da konuşmakla meşgul diyor. Olumsuzu önemsemeyecekse neden konu orta yere açılıyor anlamıyorum.Konuyu kapattırıp destek verenlerle devam edebilir yani.

Özelden köstekleyesim geldi bakiim beni ciddiye alacak mı

Emek verip yorum yapıyoruz,önemsenmiyoruz,hayır şuana kadar yaptığı işe yaramıyor işte ne yapıyorsa tersini yapmalı eve dönmek için. O yüzden eleştirenleri önemsemeli,o koca geri isteniyorsa bizi dinlemeli o kadar

Eğer öyle yapıyorsa çok ayıp ediyor. O zaman buraya yazarak değerli vaktimi burada harcamayayım. Biz konu sahibinin bir de anlattığı kadarını biliyoruz. O isterse adamı haklı gibi gösterir istemezse de haksız gibi. Bu böyledir. Sırf kadın diye de hemcinsimi ölümüne savunamam.

Eve dönmek dediğimiz orası zaten onun evi. Benim tanıdığım herkes evlendikten sonra anne evimizde fazla duramaz olduk, bekarken kaldığın ev senin evinmiş gibi gelmiyor diyorlar. Eğer kendi evini benimsemiş olsaydı orada kalmazdı ki. Eşi de aynen böyle düşünüyor olabilir.

Ben gün içinde defalarca baktım defalarca denk geldim yani bilemem ne yaptığını, en son ne yaptığını görebiliyoruz hatta bi ara ayarlarıyla oynadı ama kapatamadı sanırım konuyu merak ettiğimden ve konu sahibinin cevabını beklediğimden sık sık kontrol ettim yoksa işsizmisin kontrol edip duruyosun diyenleri duyar gibiyim

Ben de sırf bu konu yüzünden üye oldum desem :) Şu an bir haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Üzülmüştüm, bir iki kelam edeyim belki bir yararım dokunur diye düşünmüştüm. Genelde çünkü konuştuğum insanlar her zaman söylediklerime kulak asıp uygulamıştır. Hatta bana gelip sen nerden tahmin ettin sevgilimin böyle düşündüğünü, haklıymışsınız diyorlardı.

Mesajların hepsini okuyorum elimden geldiğince. Özelden yazanlarda oldu hepinize minnettarım. Her görüşe de saygı duydum bozulmadım asla eksiğimi yanlışımı gördüm doğru olduğumu düşündüğüm yerler sabit ancak evet ya keşke öyle yapmasaydım dediğim yerler oldu.

Kusra bakmayın eşiniz ama tam bi öküz ya. Sanki eş değil de sevgili gibi hani sevgililer birbirine trip atarlar küserler aynı o durum. İnsan karısına nasıl bu kadar acımasız olabilir

adım atarsam yine ağzımın payını alırım diye endişe ettim
Sizler yazarken hep düşündüm
Neticede çok fazla vaktim oluyor bunun için çünkü başka şey düşünemiyorum zaten

adım atarsam yine ağzımın payını alırım diye endişe ettim
Sizler yazarken hep düşündüm
Neticede çok fazla vaktim oluyor bunun için çünkü başka şey düşünemiyorum zaten

Sevgili konu sahibi orası senin evin. Oraya gitmek senin hakkın. Eşin evine gittiğin için sana tepki verirse işte o zaman saçmalamış olur. Evinize gidin ve eşinizle konuşmayı talep edin. Şu an ne siz onun ne yaşadığını ve hissettiğini biliyorsunuz ne de o aynı şekilde sizin ne hissettiğinizi bilmiyor. Konuşmadan da olacak bir şey değil bu. Sonuçta siz ne olursa olsun bu sorunu çözmek istemiyor musunuz? Şu an bu bilinmezlikle yaşamak sizin için de rahatsız edici olmalı.

Evet hani biR söz var ya en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye.. gerçekten çok doğru.. bilinmezlik insanı yiyip bitiriyor..

Evet hani biR söz var ya en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye.. gerçekten çok doğru.. bilinmezlik insanı yiyip bitiriyor..

Ben sizin yerinizde olsam bu kadar bile sabır edemezdim. Gidin konuşun ve bence biliyor musunuz, dinleyen siz konuşan o olsun. Suclamayın sadece dinleyin ve duruma göre hareket edin.

Kocanızı ozlemediniz mi ya cidden soruyorum bunu
Cidden böyle ozlemeue deger mi yani.
Adam çocuğunun ne kadar değerli olduğunu yazmış . O çocuk sizden , siz değerli olmasanız doğmamış çocukta bu değer de olur mu emin değilim
Babalık zaman geçince geliştirilen bir şey .

Özlemez olur muyum hiç elbette özledim
Ama hani böyle elini kolunu nereye koyacağını bilemez ya insan bende kalbimi nereye bırakacağımı bilemez halde idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…