Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

ee sende adama kızının ağzıyla yazmışsın..kendi n içinde birşeyler yaz o zaman netlesir ...bence gereksiz gurur yapmayin

Ayrılma sebebi zaten absürtte ona girmicem ama belli ki sen dönmek istiyosun bu adam gelmiş bayranlaşmış sana gel dememiş sen 5 yaşında çocukmusn kalkıp evine gitmiyorsun naz yapmak istemişsin hamileyim gelir alır diye ya hu erkekler kadın lar gibi düşünmez hele ki baba olmamış erkek çocuğu hiç düşünmez senin dönesin var böyle ergen gibi şiirsel mesaj atacağına ben eve gelmek istiyorum gel beraber evimize dönelim de ya da al aileni karşına bn evime dönüyorum de dön.. kocan seni kapıda koymaz almamazlık yapmaz ama öle hem ayranım dökülmesin hem.. muhabbeti olmaz adam bişi yapmamış ki gelip neyin özrünü dileyecek bnm kocam bana vurdu eşya kırdı aileme konusmya geldi biz anlaştık ailem dünya laf saydı yuttu geri döndüm sonra daha beter psikolojik şiddet uyguladı vurdu kırdı şimdi boşanıyorum sende bunların a sı bile olmamış bu kadar saçma bi sebepten evlilik bitmez kadınsın ve hamilesin diye tüm haklar senin değil.

Düzelir aranız canınızı çok sıkmayın anladığım eşinizi çok seviyorsunuz ama araya sizin aileden sevip saydığı birinin konuşması lazım fakat sizi yererek değil bende bı ara küsüp gitmiştim bnmkide hiç bı şekilde aramadı sonuç şimdi iyiyiz

Belli zaten böyle umursamaz, aymaz, uçan kaçan aptırı saptırı nane limon mok böceği mok mok mok...

Ay neyse kuyruk acım var gideyim ben akshakshskhs

-Kova erkeğine tövbeliyim
Biz eşimle ikimiz de kova burcuyuz. Uçup kaçtığımız doğruda nihayetinde bir yere konuyoruz

Belli zaten böyle umursamaz, aymaz, uçan kaçan aptırı saptırı nane limon mok böceği mok mok mok...

Ay neyse kuyruk acım var gideyim ben akshakshskhs

-Kova erkeğine tövbeliyim
Benim de başakta acim vardı da ama kuyruk degil henüz
Ama kova umursamaz degil de mantıklıdır bence . Mantık çerçevesinden bakar hep.duygudan degil

Candan Erçetin in bi şarkısı vardı, tam hatırlayamadım! Neydi o? Ben özlemedim seni, kedim özledi tatlım madem ortak nokta da buluşmak istiyosun, çocuğu kullanacağına, ona olan duygunu özlemini anlatsaydın mesajın da. Adam ne desin, sen kızın yazmış gibi yazmışsın, oda kızına cevap verir gibi cevap yazmış. Kızını kullanmamaliydin

Biz eşimle ikimiz de kova burcuyuz. Uçup kaçtığımız doğruda nihayetinde bir yere konuyoruz

Hayırlısı ya ben kendimi değişken sanırdım iki günde bir insan fikir değiştirir mi kafayı kırcaktım iki kova denedim ikisi de ı ıhhhh

Bana şöyle güzelinden bi aslan bi koç

Benim de başakta acim vardı da ama kuyruk degil henüz
Ama kova umursamaz degil de mantıklıdır bence . Mantık çerçevesinden bakar hep.duygudan degil

Bıyyy cimri mi cimri takıntılı sayko onu da istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…