Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Toprağıma ve ömrüme ektiğin tohum mu?
Bebeğinizden böyle mi bahsediyorsunuz gerçekten? Çok yapmacık ve samimiyetten uzak , edebiyat parçalandığı belli bir mesaj olmuş.Çok az şey duymuşumdur böyle irite eden beni.

Adamın da pek umrunda değilsin gibi görünüyor , kızını önemsiyor ama.Sizinle bazı şeyleri bitirmiş gibi.

Sık olmasa da benim de hatalarim var ve ofke kontrolu sorunum.. bazen bu sorun yuzunden haksiz durumuna düşüyorum ve o zaman kendime cok kiziyorum... benden sogumasindan koruyorum o zamanlar. O yuzden sordum size o soruyu. Garip işler iste :)

Boşanmak için evlenmedim elbette ama düzeleceğine inanmıyorum ki..
O yüzden bilemiyorum hiç
Düzelmesini beklediğiniz şey ne? Çünkü bize anlattığınız tek şey Bayram kahvaltısı... Evet her iki aileye gitmek önemli midir önemlidir. Ancak sizin durumunuz farklı. Eşinizin babası yok, daha yeni evlisiniz. Burada bir yıllık evli olup, eşiyle normalde sorunu olmayan ancak sırf aynı ilde yaşayan ailesine bayramda ilk gidilmedi diye ayrılan olmaz. İnanmam... Farklı koşullar farklı tavırlar altında kavga edilir ayrılık olur belki. Ya da derler ki ben böyle bir adamla evlenmem zaten. Ama bu şartlar altında kimse Bayram kahvaltısından boşanmaz.

Ben bazı meaajlara gerçekten inanamıyorum artık. İki taraf da hatalı tamam ama Kadının 13 gündür aranmamasını gerektirecek bir hatası yok arkadaşlar yapmayın, vicdan biraz... Üstelik kayınpeder de yapmaması gerekeni yapıp gel al karını demişken. Bu resmen insafsızlık. İnsan demez mi hamile karım ne yapıyor orada bunca zaman diye.

Bu mesajdan kendime ders çıkardım kesinlikle. Niyet okuma işini ben de yapıyorum. Bazen karşımdaki insan “zaten sen kendi bildiğine inanmışsın” diyerek pes ediyor. Değişmem gerek

Ama yani hayatta olan babamı hatırlatmam neresi abes? Bende mi kaybedince e benimde babam yok desem daha iyi anlayamadım ki
Babasinin vefat etmis olmasi hala icinde derin bir yaraysa size kirilmasi ondandir. Senin baban ölmüş olabilir ama benimki hayatta diyerek hem acisini hatilatmis oluyorsunuz gibi geldi. Yoksa dediğim gibi esinizin sizi 13 gundur aramayacagi bir hataniz yok. Eşinizin neden bunu yaptığını ogrenmenin bir yolu olmali.

Malesef sadece kızı için yanıt vermiş ve sizi görmezden gelmiş.
Siz de o kadar edebiyat yapmasaydınız keşke belliki karşınızdaki 13 gündür sizi aramıyorsa birşeyler yolunda gitmiyor. Ve gitsin isteyip çabalamıyor.

ahjdjejkdjsk
ben yazmayacağım başka ya.
cidden hayatta böyle insanlar var.
asla kendi hatalı olmayan, ne yaparsa yapsın, kimseyi kaybetme ihtimali olduğunu düşünemeyen, hep ben hep ben diye dolanan, kendini vazgeçilmez sanan...
hiç erkekçi (o da ne demekse) falan değilim.
asla böyle bir şeyi kabul etmiyorum.
muhakeme yeteneğimi kaybetmedim çok şükür.
kocam bugün ufak bir problemde gidip anasının evinde yaşamaya başlasa, değil 13, 113 gün aramam, beni rezil ettin, yok saydın, kazık kadar insanlarız aramızda halledemez miydik diye.
bir de buradan bakın. erkekçi miyim, değil miyim.

Öyle bi inandırıyorlar ki hatalı olduğuma sormayın.. illa ki doğru yapmadığım yerler vardır ama ne bileyim baksanıza yazdığım mesaj bile abes geldi çoğuna

Size hak veren ve eşinizi hatalı bulan yorum da çok fazlaydı ama. Siz içinizden geleni yapmışsınız gibi görünüyor.

Keşke bekleseydiniz. Ya da illa iletişime geçecekseniz böyle bir mesaj yerine günlerdir sizi arayıp sormamasının size düşündürdüklerini ifade etseydiniz.

Bence olumsuz düşünmeyin eşiniz bu mesajı defalarca okuyacak bence. Eğer eşinizi seviyorsanız evinize dönün güzel bir yemek hazırlayın karşılıklı konuşun bundan sonrası için karşılıklı kararlar alın. Bir evlilik bu kadar kolay bitmemeli her insan hata yapabilir en nihayetinde ihanet yok ortada o yüzden çözülür merak etmeyin. Ama siz uzattıkça eşinizin zihnini zehirleyen çok olur buna zaman tanımayın.

Arkadaşlar eşinin bunu neden yaptığını nasil ogreniriz? Yani cok eften puften bir sebepten su an karninda bebegiyle uzulen bir anne var. Boyle iletisimsiz durarak bekleyerek nereye varabilirler. Karşılıklı hatalar yapılmış ama bunu duzeltmenin bir yolu olmali.

☹ inan burada ben üzüldüm. Evet sana soğuk yapmış bildiğin. Olayda sizin haksız olduğunuz noktaları çok bulsamda. Adım atana gidilir. Ne olursa olsun ailesiniz ve gebesin sen. Zaten çok büyük bir olay da yok aranızda. Ailesi kafasını bulandırmış baya bence. Siz adım atmışsınız hem bebeğiniz hatırına niye yazdım diye üzülmeyin. Başka da bir şey yazmayın, gerisinde beklemek düşer. Kendi gelene kadar canım.

Bayrama kahvaltıya gelmedin aileme üstüne bi de babasızligimi soktun gözüme yine ses çıkarmadım kendim gittim ailene de bayramlaşmaya geldim benim ailemle bayramlasilmadi bile bi sebepten de evi terkedip gittin on üç gündür baba evindesin bir de kahırlar ignelemeler dolusu bir babalar günü mesajı attin daha da olmedim füze at mi demesi gerek pardon da

İnatlaşmaları bırakmakla başlayabilirler bence . Önce sen önce ben demeden .

Bu cümleyi çok kullanırdık bi espri anında öyle ölmem ya füze at füze.. içim burkularak gülümsedim..
Cidden böyle mi hissediyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…