Konuştum artık herşeyi bildiğimi.konuşmuyorum gerekmedikçe onunlaÇok zor daha lohusasın lohusalık başlı başına çok hassas bir dönem bence bir şey olmamış gibi davranıp msjlarını kontrol et birkaç gün daha izle davranışlarını bilmiyormuş gibi yap sonra konuş
4yıllık o 82li ben 85liyim.hep evlilikten korkmuşumdur örnek aldığım çiftler ayrılmıştı.arkadaşlarım sen evlenemezsin kızım kılı kırk yardığın için derlerdi.ne zaman evlendim herkes şaşırdı.hay keşke evlenmez olaydım!!
Aslında şu bir gerçek. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra mantıklı düşünecek olursak, sen ve bebeğin şu anda eşin için herşeyden önemli ve üst sırada. Her ne kadar canı dışarda eğlenmek istemiş olsa da karşı taraftaki kadına aslında senin tırnağın kadar bile değer vermiyor. Sadece eğlence, keyif peşinde. Keşke böyle bir karaktere ve mideye sahip olmasaydı. Ama olmuş işte. Salaklık başka bir şey değil.
Yine kardeşimin eski eşinden örnek vereceğim. Kendisi itiraf etti. Evde herşey iyiyken kaçamak yapmak daha eğlenceli oluyor. Ama karımla arama soğukluk girince kaçamak yapmanında tadı kalmıyor. Mutsuz oluyorum. Demekki bu erkek milletinin çoğu kedi gibi. Kediye bir tabak ciğer ver. Güzelce karnını doyurduktan sonra mutlu olur ve bir ciğeri oynamak için ayırır. Şimdi sizin bebeğiniz olmuş. Seni de garantileyip sırtını sağlama dayadığını düşünmüş, biraz eğleneyim bari demiş. Yakalanacağını hesap etmemiş. Önceliği sensin, en değerli sensin, o ne yaparsa yapsın bunu bil. Kız, bağır. Ama seni derinden yaralamasına izin verme. Çünkü öyle derin bir mesele yok. Böyle düşün. Kendini ferah tut.
BUnun bi açıklaması olamaz zaten.düşünülmüş ki msj atılan kişi olmuş o kız
ben de.
Sarhosken soylenen her söz , ayıkken düşünülmüştür.
Kendimi gerçekten değersiz hissettim.düşünsenize evli eski sevgilim bana msj atıcaknben evlendiği kadına üzülürdüm.adam evli barklı hala uğraş peşinde diye.kendimi kötü hissediyorum gerçektenSiz ferah tutarsiniz artik bir kadin olarak bunlari demenize mana veremedim..ferah tutulcak bir sey yok kadin yapinca namussuz oluyorken onun ki eglence amacli mi bu kadar masumane bakilmamali bu olaya bildigin sadakatsizlik bir kere aldatan bir daha aldatir..ayrica bu kadar deger verdigi bir insana aldatilmislik duygusunu yasatmasi nedenli deger verdigini gosteriyor size katilmiyorum bu konuda.
Gerçekten bu kocaları anlamak zor.neyi kimden saklıyosun karşındaki karın yaEşim sosyal hesabını kapattım demişti ama yer bildirimi yapmış az önce yemekte oglum Face de beğendim baba dedi eşim dogrudan gözlerime baktı yüzüm düştü tedirgin olması benide gerdi moralim sıfır ama güçlü kadınım neler anlatım bunuda atlatacam son sözüm ise kısasa kısas yapmak bu huyumu sevmiyorum dedim bana yapılanı misliyle yapıyorum ne acı degilmi dedim kızlarla konuşurken anlayan anladı yanıma oturup face den resimlere baktırıyor yorumsuz ahah
Dün akşam geldiğimde suratım düşük sinirim belli oluyodu naptınız nereye gittiniz bu hal be noldu dedi.ben de istemeye istemeye yok bişi dedim ama anladı bişiler olduğunu yine sordu yine aynısını dedim.sonra bana ne olursa olsun ezdirme kendini dedi.ah ah annem bilse beni alırm o adama da demediğini bırakmazevde son durum ne pekı? anneniz kesin anlamıstır küslüğü
Sen cok degerli bir kadinsin herseyden once bir annesin..gercekci olmak lazim uzulme desemde bos size, tabiki uzulup acisini yasiyacaksiniz umarim bu durumu cabuk atlatirsiniz gercekten okudugumdan beri aklimdasiniz rabbim yardimciniz olsun.Kendimi gerçekten değersiz hissettim.düşünsenize evli eski sevgilim bana msj atıcaknben evlendiği kadına üzülürdüm.adam evli barklı hala uğraş peşinde diye.kendimi kötü hissediyorum gerçekten
Tek o msj vardı,o da yetti zaten .ben zaten lohusalığı atlatamamışım kafamda binlerce soru vardı neden ilgisisiz böle daha ne kadar gidicek diye.bi de bu son oldu.ben yeni durumuma bebeğe alışmaya çalışırken adam sanki bekar hayatı yaşıyo da böle bi davranış sergilemişMsja bakıp duruyorum ne kadar gurur kırıcı bi durumYani ailelerin evde olması, bebeğin sizden kopamaması sebebiyle hani bir anlık boşlukla atmış diyeceğim ama tabi başka mesaj var mıydı bilemiyorum. Siz açıkça sorun bence, yani başka birileriyle görüşme falan yoksa bir mesaj için yuva yıkmak için bence erken, çok ağır geliyor biliyorum ben de ilgisizliğini yaşadım eşimin, ailevi sebeplerde girdi boşanma aşamasına geldik sonrasında değişti. Sizde de böyle bir durum olacak muhtemelen, kaybedeceğini anlayınca düzelecektir inşallah. Hemen unutulmaz ama siz bebeğinize odaklanın eşinizin hatasını kendinizde aramayın. Nefrete dönüştürmeyin açıkça konuşun neden böyle oldu gibi. Bir de bebek bakımında size yardımcı olmasını sağlayın babalık psikolojisine girsin ve sorumluluk alsın, köşede telefonuyla rahat rahat oturmasın.
Biz bi odada o diğer odada arada ysklaşmaya çalışıyo konuşmaya çalışıyo ama ben gerekmedikçe konuşmuyom annemi geçtim içimden gelmiyoyüzünüz düşük olmasa bile anneler ciddi ciddi hissediyorlar
eşiniz ne durumda? kıyım kıyım yaklaşıyordur
Ya gerçekten mutluluğumu içimde patlattı yeni bi hayat minicik bi yawru çekirdek aile olduk sorumluluklarımız arttı sevincimi mutluluğumu gölgeledi neler umarken ben neler yaşattı.sindiremiyorum.anneme şuan sölüyemem ipleri kopartır kavga çıkarır şu an ikinci bi gürültüyü kafam kaldırmaz.en son adımda sölerimCanım yaşadıkların çok zor. Allah yardımcın olsun. Dışardan bakınca başıma gelmeden ben de aynı durumda olsam boşanırdım boşan diyorum. Ama aile kurmak ne kadar zorsa bir de bebek varken boşanma kararını almak çok daha zor olsa gerek. Sonuçta iki kişilik düşünüyorsun herşeyi. Hayatının en zor dönemlerinde en mutlu olman gereken dönemde hiç unutulmayacak hiç tamir olmayacak şekilde kırılmışsın. Benim sana tek önerebileceğim boşanma kararını şuanki öfkenle verme. Karar verdiysen bile içine sindir bu kararı hazmet ve öyle harekete geç. Öncelikle olaki şans vermeye karar verirsen diye annene şimdilik birşey anlatma ve bebeğe bakabileceksen anneni bir şekilde gönder. Sen affetsen bile ilerde en ufak şeyde annen bunu sana hatırlatacaktır ve bu seni çok incitir. Evde yalnız kaldığında onla konuşmak zorunda da kalmazsın. Hatta peşinden onu da gönder evden. Bebeğinle kal düşün ağla hazmet verdiğin kararı. Sonra al bebeğini de git o evden. Gittikten sonra mesaj atarsın "seni bırakıp gidemeyeceğimi mi sandın"diye. Ama hazmetmeden gidersen gittiğin yerde çok zorlanırsın. Herkes bişeyler söyler canın sıkılır acır kafan karışır. Allah yardımcın oldun. Verdiğin kararı içine sindirsin. Uzun oldu kusura bakma durumuna çok üzüldüm ve kendimi senin yerine koydum ben böyle yapardım.
Şu an içime atıyorum annemden dolayı ama bu durulmaz kendimi doldurup doldurup duruyorum.sindiremiyorum.biz kocadan ilgi şefkat beklerken adam başka denizlerde yol almışOyle bi ders verki bir daha ayni seyi yapmasin. Kov gitsin. Nasi olsa yalvara yalvara donecek seninde icin rahatlar ha sen gitme onu gonder. Kucucuk bebegimle nasi yaptin oyle yap vicdandan olsun. Agla bagir cagir at stresini bebek varken daha o bi yere gidemez.
Teşekkür ederim zormuşBu sayfada hep sorunları okur kızar üzülürdüm sonra bi baktım kü içindeyim sizlerle paylaşıyorum fikir ihtiyacına giriyorum çünkü benim aklım bana yetmiyo.kocam olcak insan bana bunları reva görüyorSen cok degerli bir kadinsin herseyden once bir annesin..gercekci olmak lazim uzulme desemde bos size, tabiki uzulup acisini yasiyacaksiniz umarim bu durumu cabuk atlatirsiniz gercekten okudugumdan beri aklimdasiniz rabbim yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?