Bi akıl beynim durdu!!

Zaten sonuç boşanmaya gidicek,çünkü şu an içimde hiç bişi yok ona karşı nefretten başka ben huzurlu yaşamak istiyorum acaba naptı ne etti kimle konuştu düşünmekten kendimi alamıcam.

Zaten sonuç boşanmaya gidicek,çünkü şu an içimde hiç bişi yok ona karşı nefretten başka ben huzurlu yaşamak istiyorum acaba naptı ne etti kimle konuştu düşünmekten kendimi alamıcam.
Yapmayın o karaktersiz adamı bu kadar ciddiye alıpta kendinizi harap etmeyin
bebeğiniz daha çok ufak size bişi olsa Allah korusun sağlığına dikkat edin onun size ihtiyacı var

Konu sahibi neredesin, kocanla yüzleştin sanırım umarım iyisindir. Hakkında hayırlısı olsun soğukkanlı olmaya çalış bizi de haberdar et lütfen.
Dün yazamadım geç geldi seçim görevinden konuştuk sonra da nete giremedim.önce msjı sölemedim sorunlarımızdan rahatsızlığıMdan bahsettim birbirimize karşı ilgisizliğimizden konuştum ben bi adım geldim sen ne düşünüyosun dedim o da haklısın düzelticem kendimi seni seviyorumlara getirdi bundan sonra bem nefeetimi kusmaya başladım sen benim dürtmemle mi düzelcen maden farkındasın neden bişiler yapmıyosun dedim.sonra bitiriş konuşmasını yapalım dedim ve kızı söledim ben senin geçmişinle yaşamak zorundamıyım bu ne dedim madem böle bişi var ayrılalım nedir dedim .ben acabalarla yaşamk zorundamıyım acaba naptı acaba onu mu düşünüyo acaba bişi mi yazdı diye.ben bunu kaldıramıcam bu aklımdan gitmez yapamıcam ben dedim.ve bunun gibi daha bi çok şey dedim.ben senin çocuğunu doğurayım şohusalıktan yeni çıktım ortama alışmaya çalışıyorum derken olaya bak dedim.bu başladı yaşvarmaya bi daha olmucak ,alkol alınca bilinçsizce yazdım dedi bendaha da sinirlendim işimiz var her alkoş aldığında msj çek ara o zaman dedim.ben istemiyorum dedim.bu son bi şans düzelicem eğer görürsen o zaman karar ver dedi.ben aklımdaki boşanma düşüncesini dillendiremedino da kaldı içimde.msj kafamda dolanıp duruyoo.yapamıcam uzatmalardayım onu biliyom

Mesaji bi kenara kaydetmekte fayda olur ekran goruntusunu al nasil olsa silip inkar edecektir. Allah bebeginin yuzune baksin insallah yar ve yardimcin olsun cok zor bi durum. Senin icin dua edicem en az yarayla atlatirsin umarim.

Dedim bi empati yap bakalım benim eski sevgilimi biliyodu.onu unutamadığımı yazsam onu hissettirsem sana ne düşünürdün sadece bunu düşün dedim.adamın bebeği oldu şükretçeğine onu evlat sahibi yaptım diye olanlara bak.

Canım inan zil zurna sarhoş ols abile akkına ilk gelen o ise gerçektir.. Kesinlikle affetme.. Bu adam düzelmez bak.. Geçrekten huylu huyundan vazgeçmz.. Hiç muhattap olma. Oh ne güzel annen bilse alır gider beni memlekete diyorsun.. Git işte.. Bir de içimde bir şey kalmadı diyorsun ya sebebin de yok kalmak için.. Bebeğin daha sağlıklı bir ortamda büyüsün istiyorsan git..

Mesaji bi kenara kaydetmekte fayda olur ekran goruntusunu al nasil olsa silip inkar edecektir. Allah bebeginin yuzune baksin insallah yar ve yardimcin olsun cok zor bi durum. Senin icin dua edicem en az yarayla atlatirsin umarim.
Teşekkür ederim kaydettim silmedim silmicem de.allah bebeğimle beni mutlu etsin o da allahından bulsun.dün tüm değersizliğini hissettirdim ona ,karaktersizliğini göründüğü gibi olmadığını.zaten belli bi süre sessiz kaldı bişi diyemedi

Söledim ona zaten sarhoşken aklına gelen oysa bunun bilinçsizlikle alakası yok dedim.ya boşanmak istiyorum ama cesaret mi edemiyorum neden böle oldum ağZımdan çokamadı bu kelime sadece yapamıcam istemiyorum diyebildim

O mesajı okuduğunda o telefonu onun kafasında parçalayacakTın. Uzaktan fırlatmayacaktın defalarca kafasına vurmalıydın telefonla
ya bazen kendime de kızıyorum bu kadar sakin sessiz olmasam cazgır olsam belki gözü korkar.gerçekten kıymet bilmiyo nankör adam

Yani şurdaki konulara bakıyorum da evliliklerdeki problemlerin %99u erkeğin edebiyle oturmasıyla çözülür. Ne oluyor bu erkeklere yahu hepsinin gözü başı ayrı oynuyor??!
Akıllı telefonlar adamları adamlıktan cıkardı adamlar dursa bazı SÜr............ Durmuyor habire mesaj geliyor şöyle yaparım böle yaparım eh adam bakıyo kadının tip kaymış tel deki kadınla vakit gecireyimle başlıyor ve adam lıktan cıkıyor beni şeyinden küçük adamlar

Tek diyebileceğim şey annenizle birlikte gidip o evden ve ondan biraz uzak kalın.. İyice düşünün taşının.. Affedebilecek misiniz? Bir düşünün....

Yok canım kızın bişi yazdığı yok bu msj yazmış o kadar cevap fln yok ben baktığımda saat gece 1di o saat 10da göndermiş yani cevap yazsa yazardı diye düşünüyorum.ya zaten bunları sölerken dinlemedim bile onu o an msj gözümün önünden geçip duruyodu.

Çektim canım zaten inkar da etmedi yazdığını okudum diyince.ya Zaten ona karşı hissettiğim herşeyi negatife çevirdi

Edepsiz ! Hatasını anlayana kadar taviz verme canım yoksa çok başın ağrır. Bir daha da o zıkkımı ağzıyla içsin içecekse

Ya uzatmalar işte böle bi evlilik ne kadar sağlıklı ilerler ki yanşış bi evlilik yaptım bunu diyorum artık tek güzel yanı bebeğim ,başka türlü olabilirdi evliliğim ama bu adam izin vermedi

İçkili insan nasıl bilmiyorum şükür ailemde içen yok sarhoş yapıyorsa içkiyi bıraktıramazmısın kelin kremi olsa kendi başına sürer benimki böyle birşey bende çözüm arıyorum fikrimi yazıyorum nekadar saglıklı orada bi ama var

Edepsiz ! Hatasını anlayana kadar taviz verme canım yoksa çok başın ağrır. Bir daha da o zıkkımı ağzıyla içsin içecekse
Dedim her içtiğinde ararsın msj çekersin dedim .mazereti bile saçma adamın.allahım benim önümü açsın beni kesinlikle haketmiyorr nankör adam

Senin suskunluğun beni bile gerdi yazdığjnı okurken.
Ya ben küçüklüğümden beri böleyim .ailemde şükür patırlı bi hayatım olmadı annemle babam kavga eden tipler değildi ama ne zaman tartışma olsa hemen oradan uzaklaşırdım kalbim sıkışırdı.evliliğimde de normal konuşurum tartışma ortamı yaratmaktan uzak dururum ama karşımdaki adam bunu haketmemiş buna bağıran çağıran iğneleyen bi hatun gerekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…