Annem duyarsa bizi alır ona söylenir torunu bile gösterme bi daha annem sakin iyi hoş biridir ama bu durumda kinci birine dönüşebilirCanim benim annende duysun lohusasin sutun kesilir zaten hormonlar azmis gonder gitsin iyice burnu surtsun disarlarda. Kucucuk bebege annende kiymaz kadiniz diye dert kupu olacaz diye birsey yok. Madem yapti ceksin rezil olsun daha yapmasin . Bak degerini nasi anlayacak. Cocuk varken senin arkan saglam .
Teşekkür ederim 3gündğr zaten ruhsuz dolaşıyom aklımda nerden başlıcam nasıl olcak düşünceleri var.öle bişi olsun ki eski huzurlu dönemlerime dönmek istiyorum bı durum yordu beni hasta olucam valla.ben bi de bişey olunca takıp kurar kurar beynimi yorarım bu da onlardan biri.kalmak istemiyorum ama nedense gitmeyi boşanmaya da cesaretim mi yok dillendiremiyorum.e istemediğim bi ortamı ne kadar çekicemNe diyim Allah yardimcin olsun. Bebege yansitma ustunede aglama onlar herseyi bilir . O zaman esine birsey yansitma uygun vakit gelene kadar . Allah islah etsin.
Valla ya anneme de bakınca çok üzülüyom kadın ne içün geldi kızının içinde olduğu duruma bak hala adama oğlum diip duruyoevet manevi huzura ihtiyacım var okuyacam sölediklerinizi.teşekkür ederim21tane besmeleyle lilafiyi oku allahım beni eşime eşimin bana sevgiyle bakmasını nasip eyle diye dua et 50gün olmuş abtez al oku ve yasinin son 5 ayetini oku biliyorsan bilen biri okusun aile huzursuzluğun iyi geliyor için rahatlar manevi huzur daha saglıklı düşünmeni saglar annene söyleme üzülmesin kadıncağız kıyamam torununu kucağına almış mesut mutlu çok görme biraz daha dayan Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim
Evet bunlar da yapılabilir ama bu msjı bile yetti bana adamın düşüncesi bu yönde.ben bu 3günde hayalet gibiyim hiç bişi yapmıyorum.kendime de hayret ediyorum neyi bekliyosun diye.daha etkisinden çıkamadım sanırımBenimbi arkadaşım sevgilisine yapmıştı Eşinin telefonu iphone sa kendine eski bi iphone al iki iphoneu birbirine bağla eşinin icloud adresiyle kullan iphone u eşinden gizle ama bütün mesajlar iki telefona da geliyo ama kendi telefonundan falan düşünme bunu ortak veriler karışır patlar bakalım konuşma nasıl ilerliycrk kendini toplayıp bi karar alana kadar takipte kalmış olursun ayrıca çektiğin fotoğrafları da asla silme onun senin telefonunu karıştırması ihtimaline karşı kendine mail at boşanmak istersende istemezsende kenarda bulundurman lehine olur
Aynıyım.aynı evdeyiz konuşmuyorum onunla her nekadar yanıma gelse de annemle ben başka odada o başka odada.kafam allak bullak kendi dırumumun içinden çıkmaya çalışırken yeni bi durum ortaya çıktı.Sinirliyim kırgınım yorgunum evliliğe devam edebileceğimi düşünmüyorum bunun için bişi de yapmıyorum bi bezginlik bi lanet olsun'şuk hakimne yaptın cnm durumuna üzüldüm.tüm erkekler bunu yapar diycem fakat adam tümden alakasızmış.siz ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz.
herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Yorumunuz için teşekkürler,evet ilk seneler beni sevdiğine emindim üstüme titrerdi hep .derdim ya aşık mıyım hayır ama adamın sevgisiyle ona iyice bağlandım.geçen senelerle bi iletişimsizlik hakim oldu bizde bende de sorun olabilir belki adamın yanında pek olamadım.evet insan ilk aşkını ya da gerçekten sevdiği bi insanı unutması zor olabilir benim de oldu benimde evlendiğimde aklımdan geçtiği oldu ama b n kendimi biliyom geçti bitti takıntı haline getirmedim ha bakmadım mı sosyal medyada profiline ama o anda bitti geçti.bunu kendisine de söledim.sevmiş olabilirsin belki de aşıktın ama durumun şu an çok farklı.niye benimle evlenmek için bu kadar ısrar ettin ben çocuk konusunda tereddütteyken sen istedin ben de zamanı geldi mahrum da bırakmak istemedim dedim.keşke en başta madem unutamıyosun ya ben yapamıcam böle böle diyip boşansaydık dedim çocuğun günağı ne.çok gururum kırıldı dedim.kendini değersiz hissettiren sözler sarfettim o sinirle.bu yalvarıyo seviyomlar son şanslar diyo ama kıza da unutamadım yazmışBenim de eski sevgilim gelir aklıma arada mutlu olduğumuz zamanlar gelmedi mi geldi ama şu an çok farklı bi durumdayım.o bunu düşünmedi artık evliyim çocuğum var hayata bakışım farklılaştı diyeceğine bunlara maruz bırakıyo beni. Bana hala seni seviyorumlar,yok öle şeyler alkolle yazdım demeler(sanki geçerlğ bi sebeb)son şans istemeler.ama benim aklım duygum gitti.hala daha lohusalığı atlatamamışken bebeğim daha 50günlükken bunları yediremiyom ha yapamayacağımı söledim ama o boşanma kelimesini kullanamadım neden yapamadım bilmiyorum.hiç birşeye karşı hevesim kalmadı günler geçiyor sadeceCanim bnm. Bazen insanlar hayatlarindaki erkege yada kadina cok deger verdikleri halde gecmislerini bi cirpida kesip atamazlar. Esinin seni sevmedigini düşünmüyorum. Ama belli ki gecmisindeki kizla aklinda kalmis bi yasanmisligi var. Su uonden bak hangimizin yok ki. Kim ilk asik olduguyla evlendi. Tabiki bu msj atmasini hakli cikarmaz ama sirf bu yuzden kesyirip atamazsin bence. Konusmalisin guzelce herseyi guzellikle anlatmalisin. Insanlar gecmislerini silemezler hayatimiza giren hic kimseyi yok sayamiyotuz farkindayim ama neden attin o mesaji merak ediyorum ben bana olan sevginden eminim diye konusmaya baslayabilirsin mesela. Hemen kesyirip atma derim karsindaki bi insan sonucta herkes bi anlik gaflete dusebilir
Eşiniz o sevgilisle ne kadar çıkmış bide sizle evlenmeden önce mı berabermis?? Bence kendini üzme bebeğin var sütun kesilmesin dikkat et herşey olacağına varırYa kurımtum hep vardı .allaha "Allahım eğer gerçekten bişi varsa göster"derdim bunu gördüm yaNe yapçağımı bilemiyom öle içten içe ağlıyomBebeği uyuttum annem uyudu.o adam zaten diğer odada gitmedim yanına.öle kaşdım düşüncelere dalıp
malesef bende bu olayın benzerini yaşıyorum işin kötüsü ben aranan tarafım... lise yıllarında başlayıp üniversite başlarında biten çocukca bir arkadaşlıktı ve üzerinden yıllar geçti 9 yıldır eşimle beraberim 4 buçuk yıldır evliyim çok severek evlendim çeşitli tedaviler sonucu zor bela şuan hamileyim... bu süre içinde zaman zaman arandım sosyal medya hesaplarından ulaşılmak istendi ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla görüşülmek istendi başka şehirlerde yaşıyoruz sırf onunla karşılaşmamak için ailemin yanına bile gitmek istemiyorum (yakınlarında oturuyorlarmış) üstelik bu şahısda evli çocuklu. Onun adına mutlu olmuştum evlendi mutlu mesut bari beni aramaz dedim ama sağolsun senede bir en az kendini hatırlatıyor. Ortak bir arkadaşımıza beni aradığını söylemeden onu sordum evli çok mutlu eşine çok düşkün falan dedi şaşırdım ama zaten beni sevdiğinden aradığını düşünmüyorum tamamen takıntı haline gelmiş. Eşinizin sizi sevdiğini zannediyorum sadece o bayanı takıntı haline getirmiş şimdi ben onla aynı ortama girsem konuşacak iki kelimemiz yok duyguda yok eminim ondada yoktur... benden o ayrılmıştı sonra barışmak istedi ben kabul etmedim şimdiki eşimlede üstünden çok zaman geçmemesine rağmen mutlu bir ilişkiye başladık sanırım buna takıldı ozaman peşinden koşan ben olsam bugün adımı zor hatırlardı.. bence bi aile terapistine gidin evliliğinizi kurtarın hiç bişey için değilse minicik yavrunuz için sevgiler..Yorumunuz için teşekkürler,evet ilk seneler beni sevdiğine emindim üstüme titrerdi hep .derdim ya aşık mıyım hayır ama adamın sevgisiyle ona iyice bağlandım.geçen senelerle bi iletişimsizlik hakim oldu bizde bende de sorun olabilir belki adamın yanında pek olamadım.evet insan ilk aşkını ya da gerçekten sevdiği bi insanı unutması zor olabilir benim de oldu benimde evlendiğimde aklımdan geçtiği oldu ama b n kendimi biliyom geçti bitti takıntı haline getirmedim ha bakmadım mı sosyal medyada profiline ama o anda bitti geçti.bunu kendisine de söledim.sevmiş olabilirsin belki de aşıktın ama durumun şu an çok farklı.niye benimle evlenmek için bu kadar ısrar ettin ben çocuk konusunda tereddütteyken sen istedin ben de zamanı geldi mahrum da bırakmak istemedim dedim.keşke en başta madem unutamıyosun ya ben yapamıcam böle böle diyip boşansaydık dedim çocuğun günağı ne.çok gururum kırıldı dedim.kendini değersiz hissettiren sözler sarfettim o sinirle.bu yalvarıyo seviyomlar son şanslar diyo ama kıza da unutamadım yazmışBenim de eski sevgilim gelir aklıma arada mutlu olduğumuz zamanlar gelmedi mi geldi ama şu an çok farklı bi durumdayım.o bunu düşünmedi artık evliyim çocuğum var hayata bakışım farklılaştı diyeceğine bunlara maruz bırakıyo beni. Bana hala seni seviyorumlar,yok öle şeyler alkolle yazdım demeler(sanki geçerlğ bi sebeb)son şans istemeler.ama benim aklım duygum gitti.hala daha lohusalığı atlatamamışken bebeğim daha 50günlükken bunları yediremiyom ha yapamayacağımı söledim ama o boşanma kelimesini kullanamadım neden yapamadım bilmiyorum.hiç birşeye karşı hevesim kalmadı günler geçiyor sadece
Süresini bilmiyorum ama benden önce olabilir.ya üze üze hissizleşiyosun mutlu bi evlilik beklentisi varken sevilmediğimi hissetmek,başkasına unutamadığınız yazmak.sonrasında yüzüme seni seviyomlar anlık bişidi o demeler.bu adam benim kocam.hiç tanıdığım gibi çıkmadı yapmaz dediğim şeyi yaptı gerçekten bu kadar nankörlük beklemezdim herşeyi ben yaptım evlilikte annesi babası yok diye ailemle hiç bişi talep etmedik evin herşeyini benim birikimimle aldık annem annesi babası yok diye oğlum diye bağrına bastı.o ne yaptı yaptığına bakTek tesellim bebeğim.belki bi süre gözlemlicem tek şey iatiyorum pişman olması dibine kadar ha olabilir mi böle bişi bilinmezEşiniz o sevgilisle ne kadar çıkmış bide sizle evlenmeden önce mı berabermis?? Bence kendini üzme bebeğin var sütun kesilmesin dikkat et herşey olacağına varır
Dediğiniz gibi bi kere kurt düştü belki yapmayacak ama benim kafamdaki acaba naptı kıza msj attı mı kızı takip ediyo mu bana karşı ilgisi nasıl aklımda hep deli sorular olucak.çekebilecekmiyim hayır,boşanma fikri aklımdan geçiyo eyleme dökemiyorum.ölece yok sayıp evde vakit geçiriyorum annemle bebeğimle.o gelince de mümkün olduğunca konuşmuyorum o diğer oda da ben diğer odada.Bir mesaj için hemen yuva mı yıkılır diyorsunuz hanımlar ama ne yapsın kadın eşinin bir sonraki hamlesini bekleyip öyle mi ayrılsın? Mesaj attı diye boşanılmaz ama bırakalım adam bebegiyle ilgilenmeyip o kadını düşünsün, yarın bir gün kadin cevap versin de buluşsunlar onlar sonra mı boşanma davası açsın. O zamana kadar affetse de şüpheden mutsuzluktan yıpranmayacak mı? Kocanızın olağanüstü bir çaba harcaması, ondan hiç beklemeyeceginiz fedakarlıkları yapması, aklında başkasında olmadığını kanıtlanması lazım. Ancak o zaman belki olur derim.
Takıntılı olduğu aşikar yani her zaman bana ilgisiz değildi birlikte vakit geçiririz iyi anlaşırdık ama hani dönem dönem bi geliyorlar buna aklına geliyo sanırım.o akşam msjı da görünce başımdan kaynar sular döküldü.evet bi terapiste gitmeliyim sadece kendim için yokksa eşime şuan nefretten,kırgınlıktan başka bişi hissedemiyorummalesef bende bu olayın benzerini yaşıyorum işin kötüsü ben aranan tarafım... lise yıllarında başlayıp üniversite başlarında biten çocukca bir arkadaşlıktı ve üzerinden yıllar geçti 9 yıldır eşimle beraberim 4 buçuk yıldır evliyim çok severek evlendim çeşitli tedaviler sonucu zor bela şuan hamileyim... bu süre içinde zaman zaman arandım sosyal medya hesaplarından ulaşılmak istendi ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla görüşülmek istendi başka şehirlerde yaşıyoruz sırf onunla karşılaşmamak için ailemin yanına bile gitmek istemiyorum (yakınlarında oturuyorlarmış) üstelik bu şahısda evli çocuklu. Onun adına mutlu olmuştum evlendi mutlu mesut bari beni aramaz dedim ama sağolsun senede bir en az kendini hatırlatıyor. Ortak bir arkadaşımıza beni aradığını söylemeden onu sordum evli çok mutlu eşine çok düşkün falan dedi şaşırdım ama zaten beni sevdiğinden aradığını düşünmüyorum tamamen takıntı haline gelmiş. Eşinizin sizi sevdiğini zannediyorum sadece o bayanı takıntı haline getirmiş şimdi ben onla aynı ortama girsem konuşacak iki kelimemiz yok duyguda yok eminim ondada yoktur... benden o ayrılmıştı sonra barışmak istedi ben kabul etmedim şimdiki eşimlede üstünden çok zaman geçmemesine rağmen mutlu bir ilişkiye başladık sanırım buna takıldı ozaman peşinden koşan ben olsam bugün adımı zor hatırlardı.. bence bi aile terapistine gidin evliliğinizi kurtarın hiç bişey için değilse minicik yavrunuz için sevgiler..
Evet o boyutu var.size katılıyorum.ama bilemiyorum gerçekten aklımda ayrılma düşünceleri var,maddi konuda da sıkıntı. Yok ailem destek olur biliyorum ama niye adım atamıyorumEvde iki konuşmayan kişiyiz ona bakınca yediremiyorum.kendime de diyorum ne olucak sihirli değnek mi olucak da eskisi gibi olucaz.sanırım önce bi destek alıcam bi uzmandan.ama boşanalım kelimesi çıkmyo ağzımdanHep düşündüğüm oluyor.Erkeklere çocuk yapmayacaksın.Haketmiyorlar.%90ı sizi hayatından çıkarıyor hamile kaldığınız an.
Anlayamıyorum.Çocuğunuzun olması neyi değiştirir?Ya da olmaması.Bayan cevap yazsaydı eşiniz de yazacaktı.Ve konuşmalar,mesajlaşmalar uzayacaktı.Bayanlar neden çocuğu var diye her şeyi kabul ediyor ve devam ediyorlar ilişkiye anlayamıyorum.Gerçekten anlayamıyorum.
çok zor biliyorum.Ben eski eşimin önce böyle hataları yapmasını biriktirdim.Kendi haline bıraktım.Kendimi ondan soğuttum.Ayrılığa hazırladım.Ve bir kaç hatasından sonra artık onu sevmediğimi ve tüm ömrümü onunla ve yalanlarıyla geçiremeyeceğimi,onu artık takip edemeyeceğimi ve yorulduğumu anlayınca,hayata bir defa geliyorum ve bu anlamsızlıklarla yaşamayacağım deyip son yaptığı hatada evi terkettim.1 çocuğum var.Annem çok yardımcı hakkını ödeyemem.Çalışarak hayatımı devam ettiriyorum.Ve halime şükrediyorum.Bir yalancıyla,gözü dışarda insanla gewrçekten hayat geçmez.Evet o boyutu var.size katılıyorum.ama bilemiyorum gerçekten aklımda ayrılma düşünceleri var,maddi konuda da sıkıntı. Yok ailem destek olur biliyorum ama niye adım atamıyorumEvde iki konuşmayan kişiyiz ona bakınca yediremiyorum.kendime de diyorum ne olucak sihirli değnek mi olucak da eskisi gibi olucaz.sanırım önce bi destek alıcam bi uzmandan.ama boşanalım kelimesi çıkmyo ağzımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?