Canım bu adam da içen bi tip değil evlendik balayında içmedi hiç bi ortamda alkol almadı o akşam arkadaşların ısrarıyla aldı zaten öle sarhoş oluncaya dek de içtiğini sanmıyorum ama ne olursa olsun madem içiyon orda kal eskileri düşündürüyosa bu durum demek ortada ben yok o var!!İçkili insan nasıl bilmiyorum şükür ailemde içen yok sarhoş yapıyorsa içkiyi bıraktıramazmısın
Ya neden uzatıyorum bilmiyorum bunu kaldıramıcam o aşikar sadece yalvarmasına takıldım madem bu duruma düşücen yapmayacaksın!!sadece gözlemliyorum konuşmuyorum da gerekmedikçe annem yanımda olmasa hiç konuşmucam.içimden beynimden atamıyorum ki bileniyorum da bileniyorumşimdi ben burda bahsi geçen eş ve onun gibilerle ilgili gercekten ne dusundugumu yazsam banlancam.
Nerde adalet?!!.
sevgili bushed öfkenin canının yanmasının önüne gecmesine sevindim.
Acı bizi acizleştirirken , öfke dimdik tutuyor.
Biraz beklemede kal, az maymun olsun bakalım.
İyi bir dersi haketmis ! Allah yardımcın olsun... İçki belası çok kötü bişey bir de ağzıyla içmiyorsa kişi. !Dedim her içtiğinde ararsın msj çekersin dedim .mazereti bile saçma adamın.allahım benim önümü açsın beni kesinlikle haketmiyorr nankör adam
Aslında şu bir gerçek. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra mantıklı düşünecek olursak, sen ve bebeğin şu anda eşin için herşeyden önemli ve üst sırada. Her ne kadar canı dışarda eğlenmek istemiş olsa da karşı taraftaki kadına aslında senin tırnağın kadar bile değer vermiyor. Sadece eğlence, keyif peşinde. Keşke böyle bir karaktere ve mideye sahip olmasaydı. Ama olmuş işte. Salaklık başka bir şey değil.
Yine kardeşimin eski eşinden örnek vereceğim. Kendisi itiraf etti. Evde herşey iyiyken kaçamak yapmak daha eğlenceli oluyor. Ama karımla arama soğukluk girince kaçamak yapmanında tadı kalmıyor. Mutsuz oluyorum. Demekki bu erkek milletinin çoğu kedi gibi. Kediye bir tabak ciğer ver. Güzelce karnını doyurduktan sonra mutlu olur ve bir ciğeri oynamak için ayırır. Şimdi sizin bebeğiniz olmuş. Seni de garantileyip sırtını sağlama dayadığını düşünmüş, biraz eğleneyim bari demiş. Yakalanacağını hesap etmemiş. Önceliği sensin, en değerli sensin, o ne yaparsa yapsın bunu bil. Kız, bağır. Ama seni derinden yaralamasına izin verme. Çünkü öyle derin bir mesele yok. Böyle düşün. Kendini ferah tut.
yani kiz cevap verseyi bal gibide aldatcakti seni. hic cocugu felan bahene etmezdim bosanirdim bu durumdaYa kurımtum hep vardı .allaha "Allahım eğer gerçekten bişi varsa göster"derdim bunu gördüm yaNe yapçağımı bilemiyom öle içten içe ağlıyomBebeği uyuttum annem uyudu.o adam zaten diğer odada gitmedim yanına.öle kaşdım düşüncelere dalıp
Ya şu eski sevgilisini unutamayan insanlardan nefret ediyorum. Kardeşim unutamayacaksan o zaman o kızın peşinden koş onun için çaba harca ikna etmeye çalış. Başkasıyla evleniyosun üstüne bide çocuk yapıyosun 'seni unuttum mu sanıyosun' yok ya var mı böyle bi dünya. Eğer eski kızda cevap veriyorsa onunda Allâh belasını versin kocanın da. Üzülme diyemem üzülmemek elde değil. Allah'ım İnşallah seni feraha çıkarır yardımcın olur. Hakkında hayırlısı olsun. Çocuğuna sarıl bu dönemde güçlü ol.herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Allah ne hali varsa göstersin çok doluyum ona karşıSadece aklı dank etsin tabi edebiliyosa!!!İyi bir dersi haketmis ! Allah yardımcın olsun... İçki belası çok kötü bişey bir de ağzıyla içmiyorsa kişi. !
Acabalar acabalar işte insanın içine kurt düşünceBelki yazsaydı bu konuşmayı bana o yapacaktı!yani kiz cevap verseyi bal gibide aldatcakti seni. hic cocugu felan bahene etmezdim bosanirdim bu durumda
Kendisine de dedim,ya evlenmeseydik ya da yol yakınken boşansaydık ne diye çocuk istediresmen öfke patlaması yaşıyorumYa şu eski sevgilisini unutamayan insanlardan nefret ediyorum. Kardeşim unutamayacaksan o zaman o kızın peşinden koş onun için çaba harca ikna etmeye çalış. Başkasıyla evleniyosun üstüne bide çocuk yapıyosun 'seni unuttum mu sanıyosun' yok ya var mı böyle bi dünya. Eğer eski kızda cevap veriyorsa onunda Allâh belasını versin kocanın da. Üzülme diyemem üzülmemek elde değil. Allah'ım İnşallah seni feraha çıkarır yardımcın olur. Hakkında hayırlısı olsun. Çocuğuna sarıl bu dönemde güçlü ol.
4yıllık o 82li ben 85liyim.hep evlilikten korkmuşumdur örnek aldığım çiftler ayrılmıştı.arkadaşlarım sen evlenemezsin kızım kılı kırk yardığın için derlerdi.ne zaman evlendim herkes şaşırdı.hay keşke evlenmez olaydım!!Kaç yıllık evlisin ve yaşın kaç eşinle aranda kaç yaş var
yemin ediyorum o an gidip onu bogardm ne bicim insan bu ya Allah yardimcin olsun ne olursa olsun sakin devam etme degisir deme ne mal oldugu ortadaherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Zaten nasıl devam ederim nasıl sindirebilirim kiiçimde bişi bırakmadıyemin ediyorum o an gidip onu bogardm ne bicim insan bu ya Allah yardimcin olsun ne olursa olsun sakin devam etme degisir deme ne mal oldugu ortada
Ya beni o benden daha çok sevdi diyebilirim ben onun ilgisine sevgisine kandım sonradan ona ısındım.ben yaparım o yapmaz derdim hep çünkü 2sene üstüme titredi.evlendik 1,5sene sonra ilgisizlik oldu hamileliğimde de o kendini çekince bende çektim. Öle geçirdik hiç ummazdım ama dediğiniz gibi hayat herkes yaşayabiliyomuş.İnsan kaderini yaşar keşkeler hep var ben 78 liyim 25 yıllık evliyim ben coçukluktan cıkmadı evlendim aşk meşk dediklerini ben kocamla yaşadım bilmeden çok bağlandım tutuldum kocama onsuz nefes alamam sandım ama zaman çok degiştir di bizi yinede kıyamıyorum. Ona sevgimi takıntımıbilemiyorum zor günler geçiriyorum eski günlerin hatrına bebegim abisi 23 ablaları 20 ve 16 baba sevgisi aldıgı gibi alsın istiyorum belki bu durdurdu beni
Gerçekten ilgisizilk hakimdi neyin mücadelesini vericem hep ben mi bişiler yapıcam derdim o zaman bile boşanma geçiyodu aklımdan. Bu ilgisizlikle seneler nasıl geçer diye.2gün önce de bu mevzuyla karşılaşıyorum.içimdeki ses daha neyi bekliyosun diyoGerçekten neyi bekliyorum.adama tüm nefretimi kustum,kalıbının adamı olmadığını söledim yapamıcam istemiyorum dedim de niye boşanmak istiyorum diyemedim dilimden dökülmedi.o kadar konuştu dil döktü ama duymadım hiç birini aklımdan hep o msj geçiyor.adam beni çıkarmış alkol eski sevgilisine msj çektirmiş duyguları kime belli.ben daha neyi bekliyorum neyden çekiniyom boşanma sonrasından mı,çevreden mi neyden artık bunları sorguluyorum.evet burda çok konu okudum bazıları benden de beteri varmış dedirtiyo.zaten o yüzden sizlerle paylaşıyorum dıştan bi göz,bi yorum belki farklı bi bakış açısına ihtiyacım varGenelde herkesin yorumunu okudum hamilelikte aldatma ilgisizlik uzaklaşma vesaire gibi o uzaklaşınca sende tavır yapıp uzaklaşıyorsun sen bi adım uzaklaşıyorsun o on adım böyle olunca neyin mücadelesini vereyim diyesi geliyor insanın yinede nefsimize uyup boş bırakma kocanı tamamen uzaklaşması senden cabuk gidiyor mutluluk elimizden tutacagız göz yaşlarını akıtma. diyorsun zor karar verdim evlendim bukadar bekledin evlendin birazdaha çaba göster bakalım ne olacak burda yazmak yorumları okumak iyi hissettiriyor tek olmadıgını ve senin gibi çok kadın oldugunu ve nasıl adlatmışlar bu bana güç verdi direnmeyi sanada verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?