Bi akıl beynim durdu!!

Biraz kafani dinle canim annenle ailenin yanina gitsen.1 ay da dusunursun biraz uzak kalirsin.
Ya aslında gitsem iyi olucak ama içimden bi ses biraz kal bakalım ne yapıcak diyo bakalım gerçekten dediği gibi bişiler değişebilecek mi.canımı çok yaktı dilerim çok pişman olsun gerçekten haketmiyoruz.

Okuyunca çok üzüldüm.. Canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum. En iyisi eşinle açık açık konuş rahatla
Evet gerçekten kötü oldum.konuştum canım tüm nefretimi de kustum haksız olduğu için de pek bişi diyemedi özür dilemeler,seni seviyorum demeler tabi lafla peynir gemisi yürümez.inanın ne yapıcam bilmiyorum gözlemlicem diyorum ama içim de almıyo.atlatılır mı böle bi durum gerçekten eskisi gibi olunabilinir mi?

Açıkcası burada iş eşinde bitiyor.yani eger duzeltmek istiyorsa illa ki bir çaba gösterecektir ve belki de sana bu yasattigini unutturur
.minik bir bebeginiz var insaallah hersey yoluna girer.

Açıkcası burada iş eşinde bitiyor.yani eger duzeltmek istiyorsa illa ki bir çaba gösterecektir ve belki de sana bu yasattigini unutturur
.minik bir bebeginiz var insaallah hersey yoluna girer.
Bakalım süreç ne göstericek.bende hap acabalar olcak böle zaman nasıl geçer bilmiyorum kocasına güvenemeyen sevgisinden şüphe eden bi kadın.bi tarftan da kendi bilir diyorum işim gücüm var ailem yanımda.yeni bi hayata başlarız senelerimizin böle geçiceğineSadece izlicem bakalım allah sonumuzu hayır etsin.

Amin canım. Yani evet süreç ne gösterecek bilemezsin.umarım duzelir ama allah korusun duzelmezsede sende ona gore yoluna bakarsin sonucta ömrunun sonuna kadar bununla yasamak zorunda degilsin. Iyi dusun iyi olsun diyelim :)

Amin canım. Yani evet süreç ne gösterecek bilemezsin.umarım duzelir ama allah korusun duzelmezsede sende ona gore yoluna bakarsin sonucta ömrunun sonuna kadar bununla yasamak zorunda degilsin. Iyi dusun iyi olsun diyelim :)
Valla düşündükçe şişiyorum.nolcak nasılmolcak zaman verdim de bu zaman nasıl işlicek.adam hala benimle bişi olmamış gibi konuşuyor belki annem yanımda diye hoş nasıl olcak ki normal konuşucak.sanki ben hala ben konuşmak istedim konuştuk ondan da hamle bekliyorum ne bileyim annem evde dışarı çıkalım konuşalım demesini.ama yok normal geliyo konuşuyo ben de gerekmedikçe cevap vermiyorum bu da sıkıyo aynı evde yüze bakmamak

Tabi çok sıkıntılı bir durum yani.Sen yinede tavrını koymalısın.seni kaybedebileceğini hissetsin ki bir daha boyle bir halt yemesin canım

Eger imkaniniz varsa bebeginizi de alin ve bir sure uzaklasin sizin yoklugunuzda kiymetinizi bi anlasin aksam olunca evin icinde yalniz bakakalsin oyle dort duvara bakalim unutamiyorum dedigi eski sevgilisi miymis onu ayakta tutan karısı cocugu muymus cok afedersiniz ama andaval

Tabi çok sıkıntılı bir durum yani.Sen yinede tavrını koymalısın.seni kaybedebileceğini hissetsin ki bir daha boyle bir halt yemesin canım
Tek isteğim bu hissetsin yokluğumuzu,gerekmedikçe konuşmuyorum yorulldum artık günler geçince de iyice hissizleştim yok saydımTek korkum şuan sütümün kesilmesi sıkıntımın etkilememesi.

Aslında dediğiniz gibi bunu istiyorum annem mayısta yanımdan ayrılıcak onunla gideyim diyorum ama kalıp tavrını görmek de istiyorum sonrasında gitmek bakalım yalnızlığa alışabilecek mi o msjı yazarken bebeğini bizi düşünmedi bebeğinden uzak kalınca bakalım ne hissedecek.uzaklaşmak istiyorum evet.allahımdan tek isteğim pişmanlığı dibine kadar hissetsin kaybedeceklerini anlasın.

Aslında mayista gitmeniz daha mantikli bebeginize iyice alisir hem sonra o kucuk melekten ayri kalinca onun kiymetini de sizin kiymetinizi de daha iyi anlar allah bagislasin bu arada

Aslında mayista gitmeniz daha mantikli bebeginize iyice alisir hem sonra o kucuk melekten ayri kalinca onun kiymetini de sizin kiymetinizi de daha iyi anlar allah bagislasin bu arada
Çok sağolun belki giderim mayısta onunla ,bide annemsiz evde olunca nasıl olcsk onu da bilmiyorum ya da o gider arkasından ben giderim.

Tek isteğim bu hissetsin yokluğumuzu,gerekmedikçe konuşmuyorum yorulldum artık günler geçince de iyice hissizleştim yok saydımTek korkum şuan sütümün kesilmesi sıkıntımın etkilememesi.

Bu durumda kendini sadece bebegine odakla yazik gunahsiz o da stresi hisseder sende onun icin guclu ol ki sutun kesilmesin canım.bir an once iyi olur umarim hersey.peki eşinde bir çaba varmi?

Bu durumda kendini sadece bebegine odakla yazik gunahsiz o da stresi hisseder sende onun icin guclu ol ki sutun kesilmesin canım.bir an once iyi olur umarim hersey.peki eşinde bir çaba varmi?
Zaten son 2 gündür o da huysuzlandı bi an bu halime yordumÜzülmemeye çalışıyorum.eşim konuşmaya çalışıyo normal halinde normalde ayrı odalarda duruyoduk bugün benim kaldığım odaya geldi vakit geçirdi.annem olduğu için bizim durumlardan bahsetmiyo,hoş istese dışarı çıkıp konuşalım yine demesini beklerdim.yani şuan sadece fazla muhatap olmamaya çalışıyom başka ne yapabileceğimi de bilmiyorum açıkçası

Annen orada olduğu icinde cok rahat konusulamiyor tabi boyle durumlarda onunda etkisi vardir.biraz yalniz kalabilseniz belki bi harekete gecer.gerci bunu yapmak icin bir ortam yaratilabilir tabi istenince.

Annen orada olduğu icinde cok rahat konusulamiyor tabi boyle durumlarda onunda etkisi vardir.biraz yalniz kalabilseniz belki bi harekete gecer.gerci bunu yapmak icin bir ortam yaratilabilir tabi istenince.
Benim ona yaptığın gibi dışarda konuşabilir belki benimle.ya da söylüyebilecek pek bişeyi yoktur sonuç ortada çünküBenim içimde bişi kalmadı içimdeki herşeyi söledim .tüm sinirimi boşalttım.ne düşündüğümü biliyo.o bakalım ne istiyo görücez çabasını

Evet çabasini gormen icinde bence evden ayrilmaman gerekli annen gittikten sonra.sonucta giderek birseyler cozulmeyecek araya sadece zaman girecek ve o sureçte eşinin boşlukta olması daha sıkıntı olabilir allah korusun.yani ben cekip gitmektense sorunlarin uzerine gidip halletmekten yanayim.ondan sonrasina zaten gidisata gore saglikli bir karar verirsin.

Onun için görmek için kalmak istiyorum yoksa gidip kafamı toparlamak daha mantıklı.benim yapabileceğim fazla da bişi yok aslında.ama ne olucak zamanla düşün ncesi yoruyo beniHerşeyin hayırlısı ne diim artık takipte kalmakta yorucak beni ne yaptı telinde bişi var mı düşünceleri yoruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…