Bunu yazdığını düşünmek istemiyoruö.gerçekten kırgınım,canım yanıyo.annem yanımda sölemedim daha ona bişi önce kendisiyle konuşmak istiyorum sanırım uzun bi gün olucakAllah yardımcınız olsun, gerçekten şurda o kadar konu okudum ki, erkekler hiç güvenilmez varlıklar. Dediğiniz gibi madem niye sizin peşinizden koşup ikna etmiş evliliğe. Nasıl bu kadar iki yüzlülük oluyor anlayamıyorum.
Eskiden benim eşim yapmaz diyenlerdendim, şimdi dünyada herşey olabilir, her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum . Biz kadınlar farkında değiliz ama çok güçlü varlıklarız . Onlarsa sıkıştıkları zaman her yola başvurabilen düz mantık canlılar
50 gunluk bebeğinle ne denir kiherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Aklımda zaten hep bu konular dönüp duruyo naptım be adam ben sana da sen bana bunları reva gördün.gerçekten sabırşı bi insanım bugüne kadar sakinliğimi hep korudum ama dünden beri eve sığamaz oldum tüm nefretimi kusmak istiyom.Allah sabır versin çok zordur eminim, seven saygı duyan bir de evlat vermiş kadına bu reva görülmemeli ama maalesef karakteri bozuk insanlar yapıyor bunu ! Ben olsam rezil ederim ailemin yanında eğer gerçekten boşanmayı kafama koymussam
Beni düşürdüğü konuma bak ya adam evli yeni çocuğu oluyo buna sevinceğine bunun mutluluğunu yaşayacağına geçmişe takıl sen.çook mutsuzum .Çok zor bir durum..
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ama cidden insanın ne yapacağını bilemeyeceği birşey.
Ama ben olsam boşanırdım sanırım, her ne kadar ortada bebekte olsa.. Bu rezilliğe katlanamazdım.
Allah yardımcın olsun zor durum tabiki. Ama kendini daha çok heba etmeden bir an önce konuş . Sor soruştur gerekirse aileler toplansin herkesin yanında konuş. Diyorum ya ben olsam rezil ederim.Aklımda zaten hep bu konular dönüp duruyo naptım be adam ben sana da sen bana bunları reva gördün.gerçekten sabırşı bi insanım bugüne kadar sakinliğimi hep korudum ama dünden beri eve sığamaz oldum tüm nefretimi kusmak istiyom.
Aklımda zaten hep bu konular dönüp duruyo naptım be adam ben sana da sen bana bunları reva gördün.gerçekten sabırşı bi insanım bugüne kadar sakinliğimi hep korudum ama dünden beri eve sığamaz oldum tüm nefretimi kusmak istiyom.
Var mesleğim canım boşanma sonrasında değilim kendimi idare ederim.ben şuan yaşananları sindiremiyom.bebeğim de akşamdan beri huzursuz beni mi hissetti ne50 gunluk bebeğinle ne denir ki
Meslegin var mi calisma imkanin tabi bebek biraz buyuyunce. Bunu kabul edip devam edersen nasil olacak
Konuşucam şuan seçim görevinde o yüzden elim kolum bağlı.bitsin dışarda konuşucam.Allah yardımcın olsun zor durum tabiki. Ama kendini daha çok heba etmeden bir an önce konuş . Sor soruştur gerekirse aileler toplansin herkesin yanında konuş. Diyorum ya ben olsam rezil ederim.
Evet canım ben doğu görevindeyim annem yanımda benle kalıyo.o yüzden evde konuşamam.kendisi de seçim görevinde gelince konuşucam.Cek bi kenara konus. Sabredicem derken sütün kesilir üzüntüden. Daha fazla tutma kendini bence. Annen her dk yaninizda mi sanki.
Senin stresin bebege geçer. Ne desek boş üzüntün gecmez. Karar verirken sakin bebegim baabasiz buyumesin diye düşünme mantiginla karar vermeye calis. Mutsuz bir anne saglikli bir cocuk yetistiremez. Sen kendini ve bebeğini düşün.Var mesleğim canım boşanma sonrasında değilim kendimi idare ederim.ben şuan yaşananları sindiremiyom.bebeğim de akşamdan beri huzursuz beni mi hissetti ne
Önce yüzüne bırayım benim okuduğumu görsün ne dicek bakalım .aklımda boşanma var .şuan düşünemiyorumm artık sabaha kadar uymadım bi yanda bu düşüncelwr bi yanda bebeğimin ağlamaları onla ilgilenişim düşüp bayılcam sankiAllah yardımcın olsun zor durum tabiki. Ama kendini daha çok heba etmeden bir an önce konuş . Sor soruştur gerekirse aileler toplansin herkesin yanında konuş. Diyorum ya ben olsam rezil ederim.
Evet çook mutsuzum haketmediğim şeyleri yaşıyorummbu ortamda zaten sağlıklı bi aile oluşturamayızSenin stresin bebege geçer. Ne desek boş üzüntün gecmez. Karar verirken sakin bebegim baabasiz buyumesin diye düşünme mantiginla karar vermeye calis. Mutsuz bir anne saglikli bir cocuk yetistiremez. Sen kendini ve bebeğini düşün.
Ya yerim onun aklını düşünebilmiş ki yazmışNeden ayrıldıklarını bilmiyorum.ama demek ki geçmemiş adamın aklından.Çok üzüldüm tüm gece de uyumamışsıneski sevgilisiyle neden ayrıldı peki? İlişki ne şekilde bitti Kim bitirdi? Yanlış anlamadıysam mesajı attığında sarhoştu arkadaşlarıyla içti dediniz. Bunu hafifletici sebep olarak sunacak. Aklim yirindi diğildi kiricim...
Icki alınca gercek duygulari ortaya cikmis cesaret gelmis msj atmis. Offf ya cok zor mantik baska soyler simdi bebege bakınca kalp baska soyler keskeler olur. Umarim bebeginiz ve kendiniz icin en dogru karari verirsinizYa yerim onun aklını düşünebilmiş ki yazmışNeden ayrıldıklarını bilmiyorum.ama demek ki geçmemiş adamın aklından.
Ya ben ona ilgiliydim ne zaman hamile kaldım ister istemez uzaklaştık birbirimizden,bi se ben hemen çocuk yapmadım kendisi istedi dedim tamam adam beni seviyo ediyo aile olalım ama 50.günümde karşılaştığım şeye bak!şuan gerçekten canım yanıyoDaha önce sana ilgili biriydi ise ben eski sevgilisini unutamadigini sanmiorum. Sen bebekle uğraşırken onun boslukta canı sıkılmış, macera ariyor. O da seni ilgisizlikle suclayabilir dikkatli ol. Bir an önce kırmadan dökmeden konuş ve sonra ölüm sessizligine bürün. Çırpınıp dururken annenden daha çok işe yarayacaktir o durumun rahatligini yasa kopek gibi kullan şunu ver bunu ver. Sonra bakarsin caresine dusunmemeye calis.
Ya şuan zaten bebeğim yanımda bana bakıyo o kadar mahsuNOnu öle görünce sinirim daha da artıyo,değer mi ya .madem bu kadar unutamıcaktın benim peşimde koştuğun kadar onun peşinde koşsaymışsın da devam etseymişsin.Icki alınca gercek duygulari ortaya cikmis cesaret gelmis msj atmis. Offf ya cok zor mantik baska soyler simdi bebege bakınca kalp baska soyler keskeler olur. Umarim bebeginiz ve kendiniz icin en dogru karari verirsiniz
Sadece neden yaptı gerçekten bunu sorguluyorum.normalde baksanız hadi canım bu adam mı yapçak dersiniz en azından görüntü o yönde.ya ben bunu yapsaydım zaten sonuç ortada!!Hicbirinizi anlamiyorum. Algilayamiyorum.
Konusacak ne var ki ? Konusmaya dair ne var ? Niye aldattin mi diyeceksin ?
Ya sen onu aldatsaydin?
Uzatma. Bitir. Kurtul
Tamam akşam yazarım anca o zaman görüşebilcem şuan görevde çünküCanım senden haber bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?