Bi akıl beynim durdu!!

Bunu yazdığını düşünmek istemiyoruö.gerçekten kırgınım,canım yanıyo.annem yanımda sölemedim daha ona bişi önce kendisiyle konuşmak istiyorum sanırım uzun bi gün olucak

Canım senden haber bekliyoruz

50 gunluk bebeğinle ne denir ki

Meslegin var mi calisma imkanin tabi bebek biraz buyuyunce. Bunu kabul edip devam edersen nasil olacak

Aklımda zaten hep bu konular dönüp duruyo naptım be adam ben sana da sen bana bunları reva gördün.gerçekten sabırşı bi insanım bugüne kadar sakinliğimi hep korudum ama dünden beri eve sığamaz oldum tüm nefretimi kusmak istiyom.

Çok zor bir durum..
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ama cidden insanın ne yapacağını bilemeyeceği birşey.
Ama ben olsam boşanırdım sanırım, her ne kadar ortada bebekte olsa.. Bu rezilliğe katlanamazdım.
Beni düşürdüğü konuma bak ya adam evli yeni çocuğu oluyo buna sevinceğine bunun mutluluğunu yaşayacağına geçmişe takıl sen.çook mutsuzum .

Allah yardımcın olsun zor durum tabiki. Ama kendini daha çok heba etmeden bir an önce konuş . Sor soruştur gerekirse aileler toplansin herkesin yanında konuş. Diyorum ya ben olsam rezil ederim.

Cek bi kenara konus. Sabredicem derken sütün kesilir üzüntüden. Daha fazla tutma kendini bence. Annen her dk yaninizda mi sanki.

50 gunluk bebeğinle ne denir ki

Meslegin var mi calisma imkanin tabi bebek biraz buyuyunce. Bunu kabul edip devam edersen nasil olacak
Var mesleğim canım boşanma sonrasında değilim kendimi idare ederim.ben şuan yaşananları sindiremiyom.bebeğim de akşamdan beri huzursuz beni mi hissetti ne

Allah yardımcın olsun zor durum tabiki. Ama kendini daha çok heba etmeden bir an önce konuş . Sor soruştur gerekirse aileler toplansin herkesin yanında konuş. Diyorum ya ben olsam rezil ederim.
Konuşucam şuan seçim görevinde o yüzden elim kolum bağlı.bitsin dışarda konuşucam.

Cek bi kenara konus. Sabredicem derken sütün kesilir üzüntüden. Daha fazla tutma kendini bence. Annen her dk yaninizda mi sanki.
Evet canım ben doğu görevindeyim annem yanımda benle kalıyo.o yüzden evde konuşamam.kendisi de seçim görevinde gelince konuşucam.

Var mesleğim canım boşanma sonrasında değilim kendimi idare ederim.ben şuan yaşananları sindiremiyom.bebeğim de akşamdan beri huzursuz beni mi hissetti ne
Senin stresin bebege geçer. Ne desek boş üzüntün gecmez. Karar verirken sakin bebegim baabasiz buyumesin diye düşünme mantiginla karar vermeye calis. Mutsuz bir anne saglikli bir cocuk yetistiremez. Sen kendini ve bebeğini düşün.

Çok üzüldüm tüm gece de uyumamışsın eski sevgilisiyle neden ayrıldı peki? İlişki ne şekilde bitti Kim bitirdi? Yanlış anlamadıysam mesajı attığında sarhoştu arkadaşlarıyla içti dediniz. Bunu hafifletici sebep olarak sunacak. Aklim yirindi diğildi kiricim...

Önce yüzüne bırayım benim okuduğumu görsün ne dicek bakalım .aklımda boşanma var .şuan düşünemiyorumm artık sabaha kadar uymadım bi yanda bu düşüncelwr bi yanda bebeğimin ağlamaları onla ilgilenişim düşüp bayılcam sanki

Evet çook mutsuzum haketmediğim şeyleri yaşıyorummbu ortamda zaten sağlıklı bi aile oluşturamayız

Ya yerim onun aklını düşünebilmiş ki yazmışNeden ayrıldıklarını bilmiyorum.ama demek ki geçmemiş adamın aklından.

Ya yerim onun aklını düşünebilmiş ki yazmışNeden ayrıldıklarını bilmiyorum.ama demek ki geçmemiş adamın aklından.
Icki alınca gercek duygulari ortaya cikmis cesaret gelmis msj atmis. Offf ya cok zor mantik baska soyler simdi bebege bakınca kalp baska soyler keskeler olur. Umarim bebeginiz ve kendiniz icin en dogru karari verirsiniz

Ya ben ona ilgiliydim ne zaman hamile kaldım ister istemez uzaklaştık birbirimizden,bi se ben hemen çocuk yapmadım kendisi istedi dedim tamam adam beni seviyo ediyo aile olalım ama 50.günümde karşılaştığım şeye bak!şuan gerçekten canım yanıyo

Icki alınca gercek duygulari ortaya cikmis cesaret gelmis msj atmis. Offf ya cok zor mantik baska soyler simdi bebege bakınca kalp baska soyler keskeler olur. Umarim bebeginiz ve kendiniz icin en dogru karari verirsiniz
Ya şuan zaten bebeğim yanımda bana bakıyo o kadar mahsuNOnu öle görünce sinirim daha da artıyo,değer mi ya .madem bu kadar unutamıcaktın benim peşimde koştuğun kadar onun peşinde koşsaymışsın da devam etseymişsin.

Hicbirinizi anlamiyorum. Algilayamiyorum.
Konusacak ne var ki ? Konusmaya dair ne var ? Niye aldattin mi diyeceksin ?
Ya sen onu aldatsaydin?
Uzatma. Bitir. Kurtul
Sadece neden yaptı gerçekten bunu sorguluyorum.normalde baksanız hadi canım bu adam mı yapçak dersiniz en azından görüntü o yönde.ya ben bunu yapsaydım zaten sonuç ortada!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…