Bi akıl beynim durdu!!

Dün konuştuk herşeyi tüm kinimi kustum,bu yalvarmalar son şans vermeler düşünebileceğin herşeyi dedi ama benim içim soğumadı.yapamıcam ben böle dedim ama aklımmdan geçen boşanma kelimesini de dile dökemedimama kaldıramıcam ben bu durumu

Ya ben ya ben o benim kocam işte.nankör herif!!!bana seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum nolur bi şans de.yaptıklarına bak!içim soğumuyorr

her şeyi geçtim isterse kafası bir milyon olsun."seni unuttum mu sandın" yazmasaymış iyiyimiş.bir adamın yuvasını haketmediği baba olmayı haketmediği ancak bu kadar net ortaya çıkabilir.mesajlaşmayı telefonla çekseydiniz keşke.ölümüne inkar edebilir iftira diyebilir.

Canım yazmayınca tahmin ettim konuştuğunuzu. Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim. Keşke hiç böyle olmasa , hiç kimse üzülmese. Ama imtihan dünyası işte , dertsiz insan olmuyor malesef. Ne karar alırsın bilemem ama hakkında hayırlısı olsun, bebeğini düşün kendini çok üzmemeye çalış

Ya bir kez daha yakalayamazsan ? haberin olmaz sa

Ya benim aklımdan da bu düşünceler geçiyor.dün tüm kinimi kustum böle bi evlik değilde böle bi aile kurmak değildi düşüncem sen tüm yapmaz dediklerimi yaptın dedim.aklımdaki kalbimdeki herşeyi söledim yapamıyacağımı böle acabalarla yaşayamayacağımı söledim.ama aklımdaki boşanma düşüncesini söze dökemedimNeden böle yaptım bilemedim yapa
Boyle bir sey varsa kizda yaziyorsa eger kesin donecektir. Allaha havale edin ve yolunuza bakin.
kız yazmamış,ama herşey düşünülebilir.konuştum dün yalvarmaları seni seviyorumlar kaybetmek istemiyorumlar son şans ver demeler vs vs bi ton şey.dedim madençm onda aklın bitirelim ne diye süruyo ki kim ister ben geçmişinle yaşamak zorundamıyım dedim.haklısın ama bi daha asla dedi eğer yanlışımı görürsen o zaman düşün dedi.ben bunu sindiremem onu biliyom.ama boşanma kelimesini kullanamadımSadece yapamayacağımı söledim

Aslında şu bir gerçek. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra mantıklı düşünecek olursak, sen ve bebeğin şu anda eşin için herşeyden önemli ve üst sırada. Her ne kadar canı dışarda eğlenmek istemiş olsa da karşı taraftaki kadına aslında senin tırnağın kadar bile değer vermiyor. Sadece eğlence, keyif peşinde. Keşke böyle bir karaktere ve mideye sahip olmasaydı. Ama olmuş işte. Salaklık başka bir şey değil.

Yine kardeşimin eski eşinden örnek vereceğim. Kendisi itiraf etti. Evde herşey iyiyken kaçamak yapmak daha eğlenceli oluyor. Ama karımla arama soğukluk girince kaçamak yapmanında tadı kalmıyor. Mutsuz oluyorum. Demekki bu erkek milletinin çoğu kedi gibi. Kediye bir tabak ciğer ver. Güzelce karnını doyurduktan sonra mutlu olur ve bir ciğeri oynamak için ayırır. Şimdi sizin bebeğiniz olmuş. Seni de garantileyip sırtını sağlama dayadığını düşünmüş, biraz eğleneyim bari demiş. Yakalanacağını hesap etmemiş. Önceliği sensin, en değerli sensin, o ne yaparsa yapsın bunu bil. Kız, bağır. Ama seni derinden yaralamasına izin verme. Çünkü öyle derin bir mesele yok. Böyle düşün. Kendini ferah tut.

Yoo onları söleyemedi.ben dedim önceden senin telin benim telin olmuyodu dedim ben Onun telini rahatlıkla kurcalıyodum.sosyal hesaplarna bakardım ben sosyal medyayı pek kullanmadığından onu kini kurcalardım.ama ne zaman bu durum oldu paranoyala karıştırır oldum bunu kendisine de söledim.canım seninki de çok kötüymüş ya ben bu adamları anlayamıyorum madem kendinde aile olabilecek olgunluğu görmüyosunuz ,birine bağlı olamıycalsınız ne diye evlenirsinizİçim kaldırmıyo yan2gündür msj beynimde dönüyo

Amin şuan tek düşüncem bebeğim daha 50günlük bana mahsun bakınca daha bi kötü olup o adama bileniyorum.dün tüm nefterimi kustum istemediğimi söledim hazmedemiyeceğimi söledim.tabi bu bahsettiğiniz gibi yok seni seviyorumlar bırakmalar ayrılmak istemiyorumşar son şans dilemeler bi daha olursa o zaman düşün demeler vs vs.ona karşı bişi hissetmiyorum kuzgınlıktan başka nankör herif ben ona ne yaparken onun yaptığına bak.

Ya kız zaten uzakta konuşmaları yok,eminim evliliği biliyodur hadi çocuk yeni de.benim salak adamın işleri.nankörr
Ben konuyu geriden takip ediyorum sanırım sana diyecegim arkadaşım şüpheyle yaşamak çok zor boşanmak içinde erken şuan çokta saglıklı düşünemezsin losalık hormonlar agresiflik hepsi şuanda sende fazlasıyla var öncelikle sakin ve sabırlı ol çünkü benim bebeğim 6 cı ayına girdi bazı şüpheli durumlar bendede oldu sen mesajı okudun ben resim buldum sen konuştun ben imalarda bulundum resmi sildim bildirimi anladı sormadı sormadım konuyu kaptık ama şüpheyle yasamak cok zor eşim de bazıdegişiklikler var bu konuşmadan sonra kendini düzeltmeye çalışıyor eskiye göre bi adım attık sende biraz sabret söz vermiş birdaha olmayacak diye beklemede kal biraz rahat davran güven ver bakalım napacak ha bu arada bi arkadaş tel mesajına program yuklüyormüşsun kocana gelen yazışmalar sanada geliyormuş kaldıran bilirsen bunu düşün ben kaldıramam okuyacağım şeylere ben eledim bunu istersen senyapabilirsin

Evet karısıyım çocuğunu doğurdum seni seviyorumlar var ama ama işte bu adamın aklından eski sevgilisi geçmemiş ki düşünebiliyo.kendisine de söledim tamam çok sevmişindir belki onla bi birliktelik düşünürken bitmiştir dedim ben eskiyi sorgulamıyorum.o zaman benle ne diye evlendin dedim.evlendin sonrasında madem hala aklında söleseydin boşanırdık sen yoluna ben yoluma bakardım dedim.ben çocuk konusunda tereddütlüydüm sen daha çok istedin iyiki doğurmuşum çocuğumu ama o zaman keşke yapmasaydık dedim.sen bana hiç haketmediğim şeyleri yaşattın bunun için bi evlilik yapmadım ben dedim.içimden atamam herşeyde acaba dicem biliyorum.maç bitti uzatmalar gidiyorum

Ya dediğiniz gibi acabalarla hayat geçmez güvensizlik var saygım azaldı,madem seviyon adam ne diye böle bişi yaparsın çok mu geniş kalbin herkesi alıyo.Sadece gözlemliyorum çünkü konuşmak görüşmek bile istemiyom.nankör adam!

Eşiniz Allahından bulsun ne diyelim
Karım bebeğim var ama sana da mesaj yazıyoum deseydi utanmaz adam
Siz şimdilik beklemede kalın biraz siz ve bebeğininiz de toparlanın zaten gerekeni yaparsınız öncelik siz ve bebiş

Yani şurdaki konulara bakıyorum da evliliklerdeki problemlerin %99u erkeğin edebiyle oturmasıyla çözülür. Ne oluyor bu erkeklere yahu hepsinin gözü başı ayrı oynuyor??!
Ya sormayın bu adamlara noluyo herkes evlenmek zorunda değil güvenemiyosan sadakatsizliğe sahipsen ne diye evlenirsin maden evlendin adam gibi davran.çocuğun olmuş eşin lohusa şükretçeğine sana bi can vermiş diye yaptığı nankörlüğe bak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…