Dün konuştuk herşeyi tüm kinimi kustum,bu yalvarmalar son şans vermeler düşünebileceğin herşeyi dedi ama benim içim soğumadı.yapamıcam ben böle dedim ama aklımmdan geçen boşanma kelimesini de dile dökemedimama kaldıramıcam ben bu durumuOf ya! Çok üzüldüm. Aynısını kızkardeşim yaşadı. Hamileyken aldattı eşi. Boşandılar şimdi. Aradan yıllar geçti adam köpek gibi peşinde. Kızkardeşim onu geri kabul etmiyor. Sana iyi bir şey demek isterdim. Ama kelime bulamıyorum. Ancak şu anda bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Eşini salla gitsin. Bebeğinle ilgilen. Bildiğini de farkettirme, biraz daha eşini takip et.
Ya ben ya ben o benim kocam işte.nankör herif!!!bana seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum nolur bi şans de.yaptıklarına bak!içim soğumuyorrKadınların en çok aldatıldıkları dönem. Hamilelik, lohusalık. Cinsel ihtiyaçtan hayat kadınına gitmesini bir nebze anlarım da, eski aşkını yeniden alevlendirmek istemesi ciddi ahmaklık gerektirir. Yuh diyorum. Böyle sütü bozuk birisi için üzülme. O bir yuva haketmiyor. Emin ol hiç mutlu olamayacak. Onun sonu hep terkedilmek olacak. Çünkü oyle bir beyinsizden kimseye yar olmaz. Şu anda bildiğim bütün küfürleri içimden saydırıyorum.
Yok canım anladım seni bende öle demezdim derken ben de benim kocam böle yapmaz derdim ama işteYanlış anlamıssın ben dedim ki ben benim kocam yapmaz hiç demedim demem hepsi yapabilir
Asil şimdi bitir .. bebeğine ve karısına saygı duymayıp , eski hevesine uçkur çözmüş bir zavalliyi daha ne kadar kocan olarak hayatında tutabilirsin ki? Bebeğinin küçük oluşu gözünü korkutmasın ..baba sıcaklığına alismadan ayrılMan onun için daha mantıklı ..ilerde bu cirkinlige devam eder ve bebeğin de babasını tanıyacak yasa gelirse ,işte o zaman onları ayırmak yüreğini yakar .yine de olmaz değil ama tedbiri erken almakta fayda var .
Canım yazmayınca tahmin ettim konuştuğunuzu. Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim. Keşke hiç böyle olmasa , hiç kimse üzülmese. Ama imtihan dünyası işte , dertsiz insan olmuyor malesef. Ne karar alırsın bilemem ama hakkında hayırlısı olsun, bebeğini düşün kendini çok üzmemeye çalışDün yazamadım.akşam dışarı çıkalım dedim konuşalım bi garip oldu ne konuşçaz dedi senden benden dedim.ben önce hiç bişi olmamış gibi kendi sorunlarımızdan bahsettim,ilgisizliğinden sevgisizliğinden dedim ben bi adım geldim sen bana bi adım gel dedim.o da farkındayım ama düzelticem kendimi özür dilerim dedi.ben de başladım tüm kinimi kusmaya,sen aile olmaya,baba olmak için yeterli olgunluğa sahip değilsin,dedim .hamiliğimde çocuk doğduğunda sevgini hissettirmek için hiç bişi yapmadın dedim.bunun gibi bi ton şey.son olarak da kapanış konuşmasını yapalım dedim.kızınaçtım msjından bahsettim .yok efendim seni seviyorumlar o akşam alkollüydüm bilinçsizce yazdım dedi.Ben de içip duyguların ortaya çıktı yazdın gayet açık her içtiğinde soluğu onda al o zaman dedim.yazıklar oldun ben senin çocuğunu doğurayım zaten yeni bi ortam lohusalık bi yandan içinde olduğum duruma alışmam bi yandan derken sen bana bunu yapıyosun dedim.başladı bu özür dilemeler bi daha asla olmayacaklar son bir şans ver göreceksin demeler,ben kaybetmek istemiyorum seni demeler.ben bunu sindiremem kabul edemem acabalarla yaşayamam.ne yapabilirsin ki güvenimi kazanmak için herşey ortada ben senle birlikteyken acaba onu mu düşünüyo düşüncesinden alamam kendimi dedim.bu yine aynı durumlar son kez eğer yine olmazsa düşünürsün dedi.aklımdan geçen boşanma kelimesini söyleyemedim lanet olsun tıkandım kaldım.maç bitti sanırım uzatmalara kaldık.durum bu.nankör bu adam hala kinliyim dün konuşmadım.annem de bişiler sezdi noldu nereye gittiniz ne bu yüzünün hali dedi tabi ben sinirli geldim.bişi diyemedim.desem beni alır hemen memlekete dönerizBen bunu kaldıramam onu biliyom
Ya bir kez daha yakalayamazsan ? haberin olmaz saAnnem yanımda uyanıktı onun yanında konuşmak istemedim.sabah da seçim görevi vardı gitti.akşam konuştuk dışarda ben tüm kinimi kustum yalvarmalar fln son bi şans istemeler ben kaldıramayacağımı söyledim.son kez eğer bi kez daha gündeme gelirse düşünürsün dedi.o boşanma kelimesi çıkamadı ağzımdan ama yapamıyacağım uzatmalar anlıcan
Ya benim aklımdan da bu düşünceler geçiyor.dün tüm kinimi kustum böle bi evlik değilde böle bi aile kurmak değildi düşüncem sen tüm yapmaz dediklerimi yaptın dedim.aklımdaki kalbimdeki herşeyi söledim yapamıyacağımı böle acabalarla yaşayamayacağımı söledim.ama aklımdaki boşanma düşüncesini söze dökemedimNeden böle yaptım bilemedim yapaAsil şimdi bitir .. bebeğine ve karısına saygı duymayıp , eski hevesine uçkur çözmüş bir zavalliyi daha ne kadar kocan olarak hayatında tutabilirsin ki? Bebeğinin küçük oluşu gözünü korkutmasın ..baba sıcaklığına alismadan ayrılMan onun için daha mantıklı ..ilerde bu cirkinlige devam eder ve bebeğin de babasını tanıyacak yasa gelirse ,işte o zaman onları ayırmak yüreğini yakar .yine de olmaz değil ama tedbiri erken almakta fayda var .
kız yazmamış,ama herşey düşünülebilir.konuştum dün yalvarmaları seni seviyorumlar kaybetmek istemiyorumlar son şans ver demeler vs vs bi ton şey.dedim madençm onda aklın bitirelim ne diye süruyo ki kim ister ben geçmişinle yaşamak zorundamıyım dedim.haklısın ama bi daha asla dedi eğer yanlışımı görürsen o zaman düşün dedi.ben bunu sindiremem onu biliyom.ama boşanma kelimesini kullanamadımSadece yapamayacağımı söledimBoyle bir sey varsa kizda yaziyorsa eger kesin donecektir. Allaha havale edin ve yolunuza bakin.
Valla öle nankör adamben neler yaparken onun yaptığına bak!!Yaziklar olsun
Aslında şu bir gerçek. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra mantıklı düşünecek olursak, sen ve bebeğin şu anda eşin için herşeyden önemli ve üst sırada. Her ne kadar canı dışarda eğlenmek istemiş olsa da karşı taraftaki kadına aslında senin tırnağın kadar bile değer vermiyor. Sadece eğlence, keyif peşinde. Keşke böyle bir karaktere ve mideye sahip olmasaydı. Ama olmuş işte. Salaklık başka bir şey değil.Dün konuştuk herşeyi tüm kinimi kustum,bu yalvarmalar son şans vermeler düşünebileceğin herşeyi dedi ama benim içim soğumadı.yapamıcam ben böle dedim ama aklımmdan geçen boşanma kelimesini de dile dökemedimama kaldıramıcam ben bu durumu
Yoo onları söleyemedi.ben dedim önceden senin telin benim telin olmuyodu dedim ben Onun telini rahatlıkla kurcalıyodum.sosyal hesaplarna bakardım ben sosyal medyayı pek kullanmadığından onu kini kurcalardım.ama ne zaman bu durum oldu paranoyala karıştırır oldum bunu kendisine de söledim.canım seninki de çok kötüymüş ya ben bu adamları anlayamıyorum madem kendinde aile olabilecek olgunluğu görmüyosunuz ,birine bağlı olamıycalsınız ne diye evlenirsinizİçim kaldırmıyo yan2gündür msj beynimde dönüyoOncelikle kendini savunmak için sen benim Telefonumu mu karıştırıyosun gibi saçma sapan savunmalara girebilir.. Elbette unutulmuyo. Aylar geçmiş olmasına rağmen yastığa başımı koydugum anda hepsi geçiyo gözümün önünden. Ben onu koynundan kaldırıp getirmiştim. Beterin beteri var diye ondan söylüyorum
Amin şuan tek düşüncem bebeğim daha 50günlük bana mahsun bakınca daha bi kötü olup o adama bileniyorum.dün tüm nefterimi kustum istemediğimi söledim hazmedemiyeceğimi söledim.tabi bu bahsettiğiniz gibi yok seni seviyorumlar bırakmalar ayrılmak istemiyorumşar son şans dilemeler bi daha olursa o zaman düşün demeler vs vs.ona karşı bişi hissetmiyorum kuzgınlıktan başka nankör herif ben ona ne yaparken onun yaptığına bak.Ya ne dönmesi ne boşanması.damına yaptığı sap yiyip saman s.çmak .eski sevgilide loğusa karısını kundakta
bebeğini bırakan adamı dört gözle bekliyordu.seninki öküzlük yapmış.macera aramış.senin bildiğini duysun seni kaybedeceğini bir anlasın bak nasıl salya sümük ayağına kapanıyor.diyeceğini de.ama önce bebeğini ve kendini düşün.allah korusun sütün kesilir yada üzüntüden tadı değişirse bebeğin emmek istemez.dikkat et kendine .öküz kocanda yere paspas olunca öküzlüğü bırakır merak etme.bu erkeklerin azıcık biletleri kanlanınca kendilerini bulunmaz zannediyorlar.vazgeçebileğini görünce senin kapının iti olunca anlar kıymettini.allaha emanet ol. Allah bebeğinle sana hayırlı mutlu sağlıklı birarada uzun ömür versin inşallah.
Ben konuyu geriden takip ediyorum sanırım sana diyecegim arkadaşım şüpheyle yaşamak çok zor boşanmak içinde erken şuan çokta saglıklı düşünemezsin losalık hormonlar agresiflik hepsi şuanda sende fazlasıyla var öncelikle sakin ve sabırlı ol çünkü benim bebeğim 6 cı ayına girdi bazı şüpheli durumlar bendede oldu sen mesajı okudun ben resim buldum sen konuştun ben imalarda bulundum resmi sildim bildirimi anladı sormadı sormadım konuyu kaptık ama şüpheyle yasamak cok zor eşim de bazıdegişiklikler var bu konuşmadan sonra kendini düzeltmeye çalışıyor eskiye göre bi adım attık sende biraz sabret söz vermiş birdaha olmayacak diye beklemede kal biraz rahat davran güven ver bakalım napacak ha bu arada bi arkadaş tel mesajına program yuklüyormüşsun kocana gelen yazışmalar sanada geliyormuş kaldıran bilirsen bunu düşün ben kaldıramam okuyacağım şeylere ben eledim bunu istersen senyapabilirsinYa kız zaten uzakta konuşmaları yok,eminim evliliği biliyodur hadi çocuk yeni de.benim salak adamın işleri.nankörr
Evet karısıyım çocuğunu doğurdum seni seviyorumlar var ama ama işte bu adamın aklından eski sevgilisi geçmemiş ki düşünebiliyo.kendisine de söledim tamam çok sevmişindir belki onla bi birliktelik düşünürken bitmiştir dedim ben eskiyi sorgulamıyorum.o zaman benle ne diye evlendin dedim.evlendin sonrasında madem hala aklında söleseydin boşanırdık sen yoluna ben yoluma bakardım dedim.ben çocuk konusunda tereddütlüydüm sen daha çok istedin iyiki doğurmuşum çocuğumu ama o zaman keşke yapmasaydık dedim.sen bana hiç haketmediğim şeyleri yaşattın bunun için bi evlilik yapmadım ben dedim.içimden atamam herşeyde acaba dicem biliyorum.maç bitti uzatmalar gidiyorumAslında şu bir gerçek. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra mantıklı düşünecek olursak, sen ve bebeğin şu anda eşin için herşeyden önemli ve üst sırada. Her ne kadar canı dışarda eğlenmek istemiş olsa da karşı taraftaki kadına aslında senin tırnağın kadar bile değer vermiyor. Sadece eğlence, keyif peşinde. Keşke böyle bir karaktere ve mideye sahip olmasaydı. Ama olmuş işte. Salaklık başka bir şey değil.
Yine kardeşimin eski eşinden örnek vereceğim. Kendisi itiraf etti. Evde herşey iyiyken kaçamak yapmak daha eğlenceli oluyor. Ama karımla arama soğukluk girince kaçamak yapmanında tadı kalmıyor. Mutsuz oluyorum. Demekki bu erkek milletinin çoğu kedi gibi. Kediye bir tabak ciğer ver. Güzelce karnını doyurduktan sonra mutlu olur ve bir ciğeri oynamak için ayırır. Şimdi sizin bebeğiniz olmuş. Seni de garantileyip sırtını sağlama dayadığını düşünmüş, biraz eğleneyim bari demiş. Yakalanacağını hesap etmemiş. Önceliği sensin, en değerli sensin, o ne yaparsa yapsın bunu bil. Kız, bağır. Ama seni derinden yaralamasına izin verme. Çünkü öyle derin bir mesele yok. Böyle düşün. Kendini ferah tut.
Teşekkür ederim inanın ben de o günden beri eve sığamıyorumÇok zor bir durum allah yardımcınız olsun. Yazacak başka bir şey de bulamadım.
Teşekkür ederim inanın ben de o günden beri eve sığamıyorum
Ya dediğiniz gibi acabalarla hayat geçmez güvensizlik var saygım azaldı,madem seviyon adam ne diye böle bişi yaparsın çok mu geniş kalbin herkesi alıyo.Sadece gözlemliyorum çünkü konuşmak görüşmek bile istemiyom.nankör adam!Ben konuyu geriden takip ediyorum sanırım sana diyecegim arkadaşım şüpheyle yaşamak çok zor boşanmak içinde erken şuan çokta saglıklı düşünemezsin losalık hormonlar agresiflik hepsi şuanda sende fazlasıyla var öncelikle sakin ve sabırlı ol çünkü benim bebeğim 6 cı ayına girdi bazı şüpheli durumlar bendede oldu sen mesajı okudun ben resim buldum sen konuştun ben imalarda bulundum resmi sildim bildirimi anladı sormadı sormadım konuyu kaptık ama şüpheyle yasamak cok zor eşim de bazıdegişiklikler var bu konuşmadan sonra kendini düzeltmeye çalışıyor eskiye göre bi adım attık sende biraz sabret söz vermiş birdaha olmayacak diye beklemede kal biraz rahat davran güven ver bakalım napacak ha bu arada bi arkadaş tel mesajına program yuklüyormüşsun kocana gelen yazışmalar sanada geliyormuş kaldıran bilirsen bunu düşün ben kaldıramam okuyacağım şeylere ben eledim bunu istersen senyapabilirsin
Eşiniz Allahından bulsun ne diyelimherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Ya sormayın bu adamlara noluyo herkes evlenmek zorunda değil güvenemiyosan sadakatsizliğe sahipsen ne diye evlenirsin maden evlendin adam gibi davran.çocuğun olmuş eşin lohusa şükretçeğine sana bi can vermiş diye yaptığı nankörlüğe bak!!Yani şurdaki konulara bakıyorum da evliliklerdeki problemlerin %99u erkeğin edebiyle oturmasıyla çözülür. Ne oluyor bu erkeklere yahu hepsinin gözü başı ayrı oynuyor??!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?