Of ya! Çok üzüldüm. Aynısını kızkardeşim yaşadı. Hamileyken aldattı eşi. Boşandılar şimdi. Aradan yıllar geçti adam köpek gibi peşinde. Kızkardeşim onu geri kabul etmiyor. Sana iyi bir şey demek isterdim. Ama kelime bulamıyorum. Ancak şu anda bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Eşini salla gitsin. Bebeğinle ilgilen. Bildiğini de farkettirme, biraz daha eşini takip et.herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Kadınların en çok aldatıldıkları dönem. Hamilelik, lohusalık. Cinsel ihtiyaçtan hayat kadınına gitmesini bir nebze anlarım da, eski aşkını yeniden alevlendirmek istemesi ciddi ahmaklık gerektirir. Yuh diyorum. Böyle sütü bozuk birisi için üzülme. O bir yuva haketmiyor. Emin ol hiç mutlu olamayacak. Onun sonu hep terkedilmek olacak. Çünkü oyle bir beyinsizden kimseye yar olmaz. Şu anda bildiğim bütün küfürleri içimden saydırıyorum.Ya msjın resmini çektim okudukça kendimi doldurup ağlıyom.anneme diyemem annem kesin bitirtir.önce benim sağlıklı düşünmem lazım.ona karşı aşırı soğudum.50günlük bebğim de var.kendimi sıkışmış hissediyorum
Öle ben de demezdim kendinden şüphe ederdim ondan etmezdim ama hayat işte yaşıcağım varmışKalbim çok kırık hiç bi yere sığamıyorum.
Asil şimdi bitir .. bebeğine ve karısına saygı duymayıp , eski hevesine uçkur çözmüş bir zavalliyi daha ne kadar kocan olarak hayatında tutabilirsin ki? Bebeğinin küçük oluşu gözünü korkutmasın ..baba sıcaklığına alismadan ayrılMan onun için daha mantıklı ..ilerde bu cirkinlige devam eder ve bebeğin de babasını tanıyacak yasa gelirse ,işte o zaman onları ayırmak yüreğini yakar .yine de olmaz değil ama tedbiri erken almakta fayda var .İşte gözümle gördüm .hayır ne dicek de bunu temizlicek olan ortada.bebeğime bakıp bakıp ağlıyom zaten o olmasa bitirirdim.şimdi de bitirmek istiyom ama...
Annene söyle. Dondum kaldım resmen.Ya msjın resmini çektim okudukça kendimi doldurup ağlıyom.anneme diyemem annem kesin bitirtir.önce benim sağlıklı düşünmem lazım.ona karşı aşırı soğudum.50günlük bebğim de var.kendimi sıkışmış hissediyorum
Ya yuh ya yuh yuh yuh... Be mayası bozuk insan be insafsız vijdansiz su katılmamış odun,ya sen nasıl eski sevgilime mesaj atarsın ya senin bebeğin olmuş Allah bildiği yapsın o u senin yerinde olsam akıllı telefonu yasaklardim ona yasakla kız konuşamadım adi it.Olumune Trip at ölümüneherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Dün yazamadım.akşam dışarı çıkalım dedim konuşalım bi garip oldu ne konuşçaz dedi senden benden dedim.ben önce hiç bişi olmamış gibi kendi sorunlarımızdan bahsettim,ilgisizliğinden sevgisizliğinden dedim ben bi adım geldim sen bana bi adım gel dedim.o da farkındayım ama düzelticem kendimi özür dilerim dedi.ben de başladım tüm kinimi kusmaya,sen aile olmaya,baba olmak için yeterli olgunluğa sahip değilsin,dedim .hamiliğimde çocuk doğduğunda sevgini hissettirmek için hiç bişi yapmadın dedim.bunun gibi bi ton şey.son olarak da kapanış konuşmasını yapalım dedim.kızınaçtım msjından bahsettim .yok efendim seni seviyorumlar o akşam alkollüydüm bilinçsizce yazdım dedi.Ben de içip duyguların ortaya çıktı yazdın gayet açık her içtiğinde soluğu onda al o zaman dedim.yazıklar oldun ben senin çocuğunu doğurayım zaten yeni bi ortam lohusalık bi yandan içinde olduğum duruma alışmam bi yandan derken sen bana bunu yapıyosun dedim.başladı bu özür dilemeler bi daha asla olmayacaklar son bir şans ver göreceksin demeler,ben kaybetmek istemiyorum seni demeler.ben bunu sindiremem kabul edemem acabalarla yaşayamam.ne yapabilirsin ki güvenimi kazanmak için herşey ortada ben senle birlikteyken acaba onu mu düşünüyo düşüncesinden alamam kendimi dedim.bu yine aynı durumlar son kez eğer yine olmazsa düşünürsün dedi.aklımdan geçen boşanma kelimesini söyleyemedim lanet olsun tıkandım kaldım.maç bitti sanırım uzatmalara kaldık.durum bu.nankör bu adam hala kinliyim dün konuşmadım.annem de bişiler sezdi noldu nereye gittiniz ne bu yüzünün hali dedi tabi ben sinirli geldim.bişi diyemedim.desem beni alır hemen memlekete dönerizBen bunu kaldıramam onu biliyomCanım senden haber bekliyoruz
Annem yanımda uyanıktı onun yanında konuşmak istemedim.sabah da seçim görevi vardı gitti.akşam konuştuk dışarda ben tüm kinimi kustum yalvarmalar fln son bi şans istemeler ben kaldıramayacağımı söyledim.son kez eğer bi kez daha gündeme gelirse düşünürsün dedi.o boşanma kelimesi çıkamadı ağzımdan ama yapamıyacağım uzatmalar anlıcanAyrıca nie sabahı bekliyosun senin uykun kaçtıysa onada uyku yok yani hala sabahı bekşeyim diyosun gerçi artık çok geç ama ben olsam sütüm kesileceğine ona öfkemi kusardım hemen hatta vurarak falan uyandırırdım
Konuştum canım dün yazamadım .önce normal bi şekilde kendi sorunumuzdan ilgisizliğinden bahsettim sebebini sordum,o da haklısın ama düselicek düzelticem kendimi dedi.bende başladım kinimi kusmaya sen aile olcak evlencek olgunluğa sahip değilsin hala bekar hayatındasın dedim.bebek oldu yine toparlanamadın dedim .hamileliğimde lohusalığımda hiç bi ilgi hiç bi sevgini hissedemedim dedim.ben böle bi evlilik düşünmemiştin sende belki düşünmemiştin dedim ben böle bi evlilik yapmak için bunyaşıma kadar beklemedim yoruldum artıl dedim.buna benzer bi çok şey .en son da bitiş konuşmasını yapalım dedim kızı söledim.ben nelerle uğraşırken senin yaptığına bak ilgisizliğin sebebi buymuş demek dedim.bu da alakası yok ben seni seviyorum,alkollüyken bilinçsizce yazdım dedi.bende alkolü aldın duyguların artışa geçip yazmışın işte nasıl açıklanır böle bişi yazdın mı yazdın bu kadar dedim.bu yalvarmalar özür dilemeler son şans istemeler haklısın demeler ama benim sinirim tepeme çıktı.en sonunda bana son bi şans ver ben eskisi gibi olmayacak olursa o zaman düşün dedi.ben de ben bunu kaldıramam acabalarla yaşayamam dedim,ne yapacaksın da güvenim saygım geri gelecek dedim göreceksin dedi.ben De hala yapamıcam sözleri var ama boşanmak şstiyorum düşüncesi kafamda var ama dilim söyliyemedisonra bebek yüzünden dönmel zorunda kaldık eve ama konuşmuyorum hala onunla.Konusabildin mı canım ?
Zaten benim haksız durumda olcağım bi durum yok kendisi de biliyo.konuştum tüm nefretimi kustum.hala bana seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum son bi şans istiyorum eğer böle bişi olursa o zaman düşün dedi.maç bitti uzatmalardayız.ben kabul edemicem onu biliyomAhlaksız. . Madem öyle neden evlenmiş seninle.. neden hem senin hem bebeğin günahına girmiş. . Eşini karşına al. Benimle neden evlendin diye sor. Cevaba göre devam et. Benim günahıma neden girdin de.. yani haklıyken haksız duruma düşme.. affedilmicek bişey ama bilemiyorum. .
Ya kız zaten uzakta konuşmaları yok,eminim evliliği biliyodur hadi çocuk yeni de.benim salak adamın işleri.nankörrEski sevgiliye bebeginiz oldugunu ve bu boşlukta kocanın onunla biraz gönül eylendirdigini anlata mesaj veya ne bileyim bunu ima eden birşey duysa eski..... Hiç selam vermez kocana her eski sevgili haysiyetsiz gurursuz degildir belki hiç konuşmaz eski... Kocana attığı mesajla kalır üzme kendini bebiş üzüntülü süt verme
Sende haklısın ha deyince boşanıp başka bir hayata geçmek zor olur hele de eşini seven bir kadın için çok zor. Ama biliyor musun ben inanmıyorum eşinin o kızla iletişimi kesecegine. Burnundan fitil fitil getirirdim ki değerini anlasın. Ne demek alkollüyken yazmışım demekki hala birşeyler var içinde . Özür dilerim ama eşinin yalan konuştuğunu düşünüyorum. Ben olsam bir şekilde o kıza ulaşır ağzıma geleni söylerdim. Hadi senin kocan onu yaptı da ne olursa olsun evli bir adamla muhatap olacak kadar nasıl düşmüş ! Allah sabır versin inşallah ilk ve son hatası olurKonuştum canım dün yazamadım .önce normal bi şekilde kendi sorunumuzdan ilgisizliğinden bahsettim sebebini sordum,o da haklısın ama düselicek düzelticem kendimi dedi.bende başladım kinimi kusmaya sen aile olcak evlencek olgunluğa sahip değilsin hala bekar hayatındasın dedim.bebek oldu yine toparlanamadın dedim .hamileliğimde lohusalığımda hiç bi ilgi hiç bi sevgini hissedemedim dedim.ben böle bi evlilik düşünmemiştin sende belki düşünmemiştin dedim ben böle bi evlilik yapmak için bunyaşıma kadar beklemedim yoruldum artıl dedim.buna benzer bi çok şey .en son da bitiş konuşmasını yapalım dedim kızı söledim.ben nelerle uğraşırken senin yaptığına bak ilgisizliğin sebebi buymuş demek dedim.bu da alakası yok ben seni seviyorum,alkollüyken bilinçsizce yazdım dedi.bende alkolü aldın duyguların artışa geçip yazmışın işte nasıl açıklanır böle bişi yazdın mı yazdın bu kadar dedim.bu yalvarmalar özür dilemeler son şans istemeler haklısın demeler ama benim sinirim tepeme çıktı.en sonunda bana son bi şans ver ben eskisi gibi olmayacak olursa o zaman düşün dedi.ben de ben bunu kaldıramam acabalarla yaşayamam dedim,ne yapacaksın da güvenim saygım geri gelecek dedim göreceksin dedi.ben De hala yapamıcam sözleri var ama boşanmak şstiyorum düşüncesi kafamda var ama dilim söyliyemedisonra bebek yüzünden dönmel zorunda kaldık eve ama konuşmuyorum hala onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?