Bi akıl beynim durdu!!

Of ya! Çok üzüldüm. Aynısını kızkardeşim yaşadı. Hamileyken aldattı eşi. Boşandılar şimdi. Aradan yıllar geçti adam köpek gibi peşinde. Kızkardeşim onu geri kabul etmiyor. Sana iyi bir şey demek isterdim. Ama kelime bulamıyorum. Ancak şu anda bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Eşini salla gitsin. Bebeğinle ilgilen. Bildiğini de farkettirme, biraz daha eşini takip et.

Kadınların en çok aldatıldıkları dönem. Hamilelik, lohusalık. Cinsel ihtiyaçtan hayat kadınına gitmesini bir nebze anlarım da, eski aşkını yeniden alevlendirmek istemesi ciddi ahmaklık gerektirir. Yuh diyorum. Böyle sütü bozuk birisi için üzülme. O bir yuva haketmiyor. Emin ol hiç mutlu olamayacak. Onun sonu hep terkedilmek olacak. Çünkü oyle bir beyinsizden kimseye yar olmaz. Şu anda bildiğim bütün küfürleri içimden saydırıyorum.

Öle ben de demezdim kendinden şüphe ederdim ondan etmezdim ama hayat işte yaşıcağım varmışKalbim çok kırık hiç bi yere sığamıyorum.

Yanlış anlamıssın ben dedim ki ben benim kocam yapmaz hiç demedim demem hepsi yapabilir

İşte gözümle gördüm .hayır ne dicek de bunu temizlicek olan ortada.bebeğime bakıp bakıp ağlıyom zaten o olmasa bitirirdim.şimdi de bitirmek istiyom ama...
Asil şimdi bitir .. bebeğine ve karısına saygı duymayıp , eski hevesine uçkur çözmüş bir zavalliyi daha ne kadar kocan olarak hayatında tutabilirsin ki? Bebeğinin küçük oluşu gözünü korkutmasın ..baba sıcaklığına alismadan ayrılMan onun için daha mantıklı ..ilerde bu cirkinlige devam eder ve bebeğin de babasını tanıyacak yasa gelirse ,işte o zaman onları ayırmak yüreğini yakar .yine de olmaz değil ama tedbiri erken almakta fayda var .

Konu sahibi neredesin, kocanla yüzleştin sanırım umarım iyisindir. Hakkında hayırlısı olsun soğukkanlı olmaya çalış bizi de haberdar et lütfen.

Ciğerim yandı. Ben olsam eşimin karşısına geçer eski sevgilimi unutamadım ona dönmek istiyorum bebeğim ona anne desin istiyorum deyip ağlardım. Bakalım hoş bir şey mi... Kız cevap yazsa aldatacak mıydı? Boşanın pişkinse.

Evli çocuklu çoluklu adamlar bekar genç kızlara tebelleş olacak cesareti nerden buluyorlar cidden şaşıyorum. Size de üzüldüm. Bu adam değil.

Ya yuh ya yuh yuh yuh... Be mayası bozuk insan be insafsız vijdansiz su katılmamış odun,ya sen nasıl eski sevgilime mesaj atarsın ya senin bebeğin olmuş Allah bildiği yapsın o u senin yerinde olsam akıllı telefonu yasaklardim ona yasakla kız konuşamadım adi it.Olumune Trip at ölümüne

O mesajı okuduğunda o telefonu onun kafasında parçalayacakTın. Uzaktan fırlatmayacaktın defalarca kafasına vurmalıydın telefonla

Ay yine lohusa bi kadın bebeğiyle kendiyle değil şerefsiz kocasıyla uğraşıyo anlamıyorum anlayamıyorum kadının en çok ilgiyi sewgiyi hakettiği zamanda onu aldatmakta be ya ki bu kadın sana dünyanın en güzel şeyini vermiş ewlat vermiş
Konu sahibi allah yardım etsin bence hemen boşan başka birini sewiyo sewiyo düşüncesi hayatını zehir eder şuan bebeğini düşünüp boşanmasam mı dersin ama mutsuz bi ailede büyümesinden iyidir ki kız mesaja cevap verse eşin seni aldatacak bu belli olmuş çünkü olaya giriş belli kız cevap vermese hep aklında başka bi kadın olcak iğrençliğe katlanamıyorum başkasını sewerken seninle birlikte olcak inşallah hakkında hayırlısı olsun

Ayrıca nie sabahı bekliyosun senin uykun kaçtıysa onada uyku yok yani hala sabahı bekşeyim diyosun gerçi artık çok geç ama ben olsam sütüm kesileceğine ona öfkemi kusardım hemen hatta vurarak falan uyandırırdım

Canım senden haber bekliyoruz
Dün yazamadım.akşam dışarı çıkalım dedim konuşalım bi garip oldu ne konuşçaz dedi senden benden dedim.ben önce hiç bişi olmamış gibi kendi sorunlarımızdan bahsettim,ilgisizliğinden sevgisizliğinden dedim ben bi adım geldim sen bana bi adım gel dedim.o da farkındayım ama düzelticem kendimi özür dilerim dedi.ben de başladım tüm kinimi kusmaya,sen aile olmaya,baba olmak için yeterli olgunluğa sahip değilsin,dedim .hamiliğimde çocuk doğduğunda sevgini hissettirmek için hiç bişi yapmadın dedim.bunun gibi bi ton şey.son olarak da kapanış konuşmasını yapalım dedim.kızınaçtım msjından bahsettim .yok efendim seni seviyorumlar o akşam alkollüydüm bilinçsizce yazdım dedi.Ben de içip duyguların ortaya çıktı yazdın gayet açık her içtiğinde soluğu onda al o zaman dedim.yazıklar oldun ben senin çocuğunu doğurayım zaten yeni bi ortam lohusalık bi yandan içinde olduğum duruma alışmam bi yandan derken sen bana bunu yapıyosun dedim.başladı bu özür dilemeler bi daha asla olmayacaklar son bir şans ver göreceksin demeler,ben kaybetmek istemiyorum seni demeler.ben bunu sindiremem kabul edemem acabalarla yaşayamam.ne yapabilirsin ki güvenimi kazanmak için herşey ortada ben senle birlikteyken acaba onu mu düşünüyo düşüncesinden alamam kendimi dedim.bu yine aynı durumlar son kez eğer yine olmazsa düşünürsün dedi.aklımdan geçen boşanma kelimesini söyleyemedim lanet olsun tıkandım kaldım.maç bitti sanırım uzatmalara kaldık.durum bu.nankör bu adam hala kinliyim dün konuşmadım.annem de bişiler sezdi noldu nereye gittiniz ne bu yüzünün hali dedi tabi ben sinirli geldim.bişi diyemedim.desem beni alır hemen memlekete dönerizBen bunu kaldıramam onu biliyom

Annem yanımda uyanıktı onun yanında konuşmak istemedim.sabah da seçim görevi vardı gitti.akşam konuştuk dışarda ben tüm kinimi kustum yalvarmalar fln son bi şans istemeler ben kaldıramayacağımı söyledim.son kez eğer bi kez daha gündeme gelirse düşünürsün dedi.o boşanma kelimesi çıkamadı ağzımdan ama yapamıyacağım uzatmalar anlıcan

Konusabildin mı canım ?
Konuştum canım dün yazamadım .önce normal bi şekilde kendi sorunumuzdan ilgisizliğinden bahsettim sebebini sordum,o da haklısın ama düselicek düzelticem kendimi dedi.bende başladım kinimi kusmaya sen aile olcak evlencek olgunluğa sahip değilsin hala bekar hayatındasın dedim.bebek oldu yine toparlanamadın dedim .hamileliğimde lohusalığımda hiç bi ilgi hiç bi sevgini hissedemedim dedim.ben böle bi evlilik düşünmemiştin sende belki düşünmemiştin dedim ben böle bi evlilik yapmak için bunyaşıma kadar beklemedim yoruldum artıl dedim.buna benzer bi çok şey .en son da bitiş konuşmasını yapalım dedim kızı söledim.ben nelerle uğraşırken senin yaptığına bak ilgisizliğin sebebi buymuş demek dedim.bu da alakası yok ben seni seviyorum,alkollüyken bilinçsizce yazdım dedi.bende alkolü aldın duyguların artışa geçip yazmışın işte nasıl açıklanır böle bişi yazdın mı yazdın bu kadar dedim.bu yalvarmalar özür dilemeler son şans istemeler haklısın demeler ama benim sinirim tepeme çıktı.en sonunda bana son bi şans ver ben eskisi gibi olmayacak olursa o zaman düşün dedi.ben de ben bunu kaldıramam acabalarla yaşayamam dedim,ne yapacaksın da güvenim saygım geri gelecek dedim göreceksin dedi.ben De hala yapamıcam sözleri var ama boşanmak şstiyorum düşüncesi kafamda var ama dilim söyliyemedisonra bebek yüzünden dönmel zorunda kaldık eve ama konuşmuyorum hala onunla.

Zaten benim haksız durumda olcağım bi durum yok kendisi de biliyo.konuştum tüm nefretimi kustum.hala bana seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum son bi şans istiyorum eğer böle bişi olursa o zaman düşün dedi.maç bitti uzatmalardayız.ben kabul edemicem onu biliyom

Ya kız zaten uzakta konuşmaları yok,eminim evliliği biliyodur hadi çocuk yeni de.benim salak adamın işleri.nankörr

Sende haklısın ha deyince boşanıp başka bir hayata geçmek zor olur hele de eşini seven bir kadın için çok zor. Ama biliyor musun ben inanmıyorum eşinin o kızla iletişimi kesecegine. Burnundan fitil fitil getirirdim ki değerini anlasın. Ne demek alkollüyken yazmışım demekki hala birşeyler var içinde . Özür dilerim ama eşinin yalan konuştuğunu düşünüyorum. Ben olsam bir şekilde o kıza ulaşır ağzıma geleni söylerdim. Hadi senin kocan onu yaptı da ne olursa olsun evli bir adamla muhatap olacak kadar nasıl düşmüş ! Allah sabır versin inşallah ilk ve son hatası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…