bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

yok arkadaş hemcinslerimizin arasında da var böyle bozuk olan... ne demek evli olmasan falan filan... hey Allah2ım yaaa!

hayatınızdan çıkarın adını bile anmayın yahu

Ne kuruntusu, bildiğin eşine göz koymuş. Utanma da kalmamış ki açık açık söylüyor. Hızlıca uzaklaş.

Aman arkadaşım boşver onu görüşme
O nasıl bir arkadaş
Aklın varsa uzaklaş yuvanı dağıtmasına fırsat verme

kızlaar bugun 5 dkya esım gelıcek dedım tmm dedı ben gttım kapıyı açtı baktım halı tawrı normal gıyım kuşam salaş zaten yanı bakım falan yok bı erkegı cezbedebılcek hıc bırsey yok iiice aklım karıştı

yuuuhh yok artık ya bukadar da edepsizlik olmaz. ben varya o kadının o eşin getirsin kocam duymaz diyen dilini koparır eline viririm terbiyesiz çok kızdım. sana ayrıca kızlım saflığın da bukadarı yani ne kuruntusu ya dikkat et eşini taktıysa kafasına senden habersiz de ulaşır ona.amaaann böylelerin şerrinden sana allaha sığınmak lazım

ya arkadaşım illa bakım yapıp süslenmesi gerekmez ki.. sende bi tuhafsın ya

Bencede bu kadınla görüşmeyi bırakmalısın hemen bahane bul yzaklaştır at başından evinede sokma allah kimseyi şeytana uydurmasın ikinciside kocanı mocanı gönderme bu kadını çevrenden uzak tut kocanlada ilişkilerini iyi tut çokta boşlama bu aralar

herkez yuvasında mutlu olmayabiliyor bu nedenle ailesinde mutlu olan insanları mutlu olamayanlar kıskanıyor onun kocasıda ne rahat adam karısıyla ilgilenmiyormu ne yapıyor allah bilir oda ilgisizdir kadında boştadır allah bilir orasınıda kadın ağzınla söylemiş dua et niyetini azda olsa kafasındakini sana çınlatmıi sende uyan ailecekte olsa görüşme evine sokma bunları

e$in geliyor diye suslenmesi lazim di aslinda
bi$ey diycem, o arkada$in senin buradaki nickini forumu falan bilmiyor demi
ayartacak kadin belli olur yani giyim ku$am dan
ama i$ini $ansa birakma goru$meyi kes bence

yok artık daha neler yaaaaaa... arkadaşım alenen sarkıyor yani arkadaş(!) bozuntusu..

olmaz böyle iş ayıptır ya.. sende üstüne başına salaşlığına vesaire bakana dek olabildiğince uzak tut bu aileden yuvanı..
eşinle paylaşma.. sadece ufak ufak çek elini.. hatta ufak ufak da değil hızlıca soğut ilişkinizi.. bu ne be? ne günlere kaldık.. fesuphanallah..

kızlar böyle kadınlardan herşey beklenir süslenmemiş olmasının nedeni adam gelince onu ayartma kafasında olduğunu anlamasın hemen geri tepmesin diye doğal haliyle karşılayıp ilk etapta konuşmasıyla bakışıyla aklında kalmayı planlıyo olabilir. süslü püslü olursa adam çakar geri teper diye düşünmüşte olabilir yani.. baksanıza açık açık asılıyo ya karısına dencek şeyler mi

yok arkadaş hemcinslerimizin arasında da var böyle bozuk olan... ne demek evli olmasan falan filan... hey Allah2ım yaaa!

hayatınızdan çıkarın adını bile anmayın yahu

Evet merak etme erkeklerdede var canım benim sadece hemcinslerimizde değil allah şeytana kimseyi uydurmasın arkadaşın bu kadının kocasıyla dahi olsa eve sokmaması lazım uzak tutsun işte bu kıskançlıktan geliyor evinde mutlu olmayan başkaların mutluluğuna yuvasına sarıyor birde aile erkeği ise evden işe işten eve gelen

ne kadınlar var ya... aleni yapmadığı terbiyesizlik yok. ama sen telefon konuşmasında pasif kalmışsın.. hep anlamamazlığa vurmuşsun. en azından rahatsız olduğunu kesin ve net belirtmen gerekirdi. belli ki kadın senden dişli.

Kesınlıkle hayatından cıkarmalısın o aıleyı. Tamam tek arkadasın o olabılır ama bır tane o olacagına hıc olmasın daha ıyı yanı.
Bende ılk evlndıımde esımın bır arkadası gelmıstı aılesı ıle. Beyler ıcerıde otururken bızde mutfaga gectık bırseyler hazırlamaya. Kadın basladı bana esımın eskı sevgılısını anlatmaya, hem evlendınız hayırlı olsun demeye geldı hemde eskı sevgılısını anlattı anlattı gıttı. Aradan bır sure gectı olardan bahıs acıldı esımle ben o zaman soyledım onlarla bır daha gorusmek ıstemıyorum dıye esım sasırdı neden dıye bende acık acık soyledım esıme bıze hayırlı olsun demeye geldı bana senın eskı sevgılını anlatıp durdu ne yapmaya calıstı anlamadım oyle patavatsız bırı ıle gorusmek ıstemıyorum dedım. Esımde benı haklı buldu ve gorusmuyoruz. Bu tıplerden arkadas olmaz

Haydaaa böylesine rahat birinide hayatimda duymadim görmedim , bu ne ya ?
Tabii siz tirnaklarinizi göstermeyince bu artik rahat rahat konusuyor seninle.
Belki zaman zaman esinizden sikayetci olmusunuzdur , oda bunu kendince firsat mi bildi ne ?
Yada esinden hamile kalamiyor kendine sperm bankasi ariyor , o yüzden esi konusundada cok rahat.
Öyle veya böyle , ben olsam ararim esim gelecek su saat de getirecek diye, alir esyalari kendim götürürüm, ve agizinin payini da veririm.

konu sahibesi ben bi$eyi daha merak ettim
varsayalimki kadini gordugunde suslu puslu idi , ne tepki verecekdin , aklindan ne geçiriyordun o kapi açilmadan bi kaç saniye once
senin bu pasifligini bozmamiz lazim

oho ben git diyene kadar sen gitmisin bile.
Agizinin payini vermedinmi ?
Yada esini sordumu sana ?

Allah allah eski sevgili bunun kankasıydı heralde tövbe var öyle dengesizler

yuhh ya açık açık da söylemiş bide hatta sen gel buraya ben çıkarım ayıp ediyosun deseydin ya bu kadar da rahat olunmaz ki

aa okuyunca ben sinir oldum yaa. aranıza mesafe koymayı bırakın hemen ilişkinizi kesin bence. resmen eşinize sarkıyo ve sizin anlamanız için de bilerek belli ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…