kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım
kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın
kızlar yarın kızı arcam evdemısın esım 5 dkya paketlerı bırakıcak diycem kendım gidicem bakalım nası karsılıycak halıne tavrına bı bakıyım ondan sonrada icabına bakarımeşimede hiç bişey anlatmadım anlatmamda aklına bole seyler gtrmek ıstemıyorum
kızlar yarın kızı arcam evdemısın esım 5 dkya paketlerı bırakıcak diycem kendım gidicem bakalım nası karsılıycak halıne tavrına bı bakıyım ondan sonrada icabına bakarımeşimede hiç bişey anlatmadım anlatmamda aklına bole seyler gtrmek ıstemıyorum
kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?