Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nasıl atlatcam ben ya nasıl ya kalbim çok acıyor ya
Yat kalk şükret. Kurtuluyorsun. Bunu şimdi anlayamazsın ama ilerde dank eder. Öyle birinden ne koca ne baba olur kendını boş hayallerle kandrma yazık etmeKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Hayır hayır ben kullanmıyorum. Onun içtiğini bile tipinden anlamamıştım. Okuyorum ben onu hiç küçümsemeden kabul etmiştim ama o bana bunu yaptı unutamıyorumSende mi madde bağımlısı mısın diye icimden gecmedi degil. Aklim almiyor zira boyle bir insanla gelecek dusunmek kimin kafa yapisi olur.
Ayrıldık nişanı attık bitti herşey kalbim çok acıyorKesinlikle ayrılmalısın.
Çevremde çok çok yakınlarımda gördüm nice evlilikler bitti
Eğer evlenip pişman olmak istiyorsan devam et.
Hayatının hatası olur bu kadar net söylüyorum
Attık nişanı.Seni mantığa davet ediyorum. Bağımlılarla evlenip çocuklar doğuracaksınız, zaten ortalık kalitesiz evsiz insan kaynıyor. Çocukların kaldırım taşı kemirirken mutlu olacaksan evlen.
![]()
Ayrıldık attık nişanı herşey bitti. Sadece kalp ağrılarım varNeyine ölüyorsunuz ya siz bunu bile bile can atarak evlenmek mi istiyorsunuz ve anneniz istemiyor diye de kahroluyorsunuz. Nasıl güveniyorsunuz bakın daha öncede söz vermiş ama başlamış şimdi de bırakıcam diyormuş ama emin olamazsın ki bir kere yapan bir daha yapar evlenince de kullanır. Kaldı ki bu lanet şeyi kullanan birinin düzgün biri şi olduğunu bile zannetmiyorum. Annen tabii ki haklı. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz?
Gecer!Ayrıldık attık nişanı herşey bitti. Sadece kalp ağrılarım var![]()
Kesinlikle ayrılmalısın.
Çevremde çok çok yakınlarımda gördüm nice evlilikler bitti
Eğer evlenip pişman olmak istiyorsan devam et.
Hayatının hatası olur bu kadar net söylüyorum
daha once iki ban yememis olsaydim sana surda iki sayfa hakaret sayardim. nerden buluyosunuz ya madde bagimlisi vs adamlari? cok mu ariyosunuz bunlari? etrafta ekmeginde isinde gucunde o kadar cok adam var ki. bunlari mi layik goruyorsunuz kendinize. gidin kapisina yatin yalvarin aglayin sizlayin ben sana kactim deyin. ikinci gun de gelin burda aglayin biz de ooooooh cekelim cunku size hak. Bu yasa kadar aldiginiz egitim hic mi ise yaramiyor ya sizde? o kadar mi kalin o kafatasiniz icine birsey girmiyor? bir de asik bir de oluyor, cunku kendine verdigi degeri elin bagimli adaminin ona verdigi deger kadar. biz kadinlar once kendimizi dusunmeye baslamadikca daha cok kopegi oluruz boyle adamlarin. yuhh size.Ayrıldık attık nişanı herşey bitti. Sadece kalp ağrılarım var![]()
Arkadaşım seni ilk önce saygıya davet ediyorum. Bilmediğin çok şey var ve ben burda sadece içimden geçeni yazdım herkes istediğini yazabilir. Çok rahatsız olduysan yazma. Birde çok büyük konuşuyorsun,ne olacağımızı Allah biliyor rica ediyorum yorumlarını kendine sakla.daha once iki ban yememis olsaydim sana surda iki sayfa hakaret sayardim. nerden buluyosunuz ya madde bagimlisi vs adamlari? cok mu ariyosunuz bunlari? etrafta ekmeginde isinde gucunde o kadar cok adam var ki. bunlari mi layik goruyorsunuz kendinize. gidin kapisina yatin yalvarin aglayin sizlayin ben sana kactim deyin. ikinci gun de gelin burda aglayin biz de ooooooh cekelim cunku size hak. Bu yasa kadar aldiginiz egitim hic mi ise yaramiyor ya sizde? o kadar mi kalin o kafatasiniz icine birsey girmiyor? bir de asik bir de oluyor, cunku kendine verdigi degeri elin bagimli adaminin ona verdigi deger kadar. biz kadinlar once kendimizi dusunmeye baslamadikca daha cok kopegi oluruz boyle adamlarin. yuhh size.
32 yasina kadar evlenmedim cunku karsima saygin ve namuslu duzgun biri ciksin dedim hep. Baskilara kulak asmadim. Beni uzenin kicina tekmeyi ben vurdum. Cok gencken ardindan agladiklarima uzuluyorum simdi sadece. Gonlume gore iyi egitimli kulturlu sevgi saygi bilen aile terbiyesi almis bir adamla evliyim sukurler olsun. Ha benim de hayirsiz sevgilim oldu. Yok cok yakisikli ama cok karizmaaaa ya da bana cok asik vs turlu bahanelerle hayatima aldigim ama kendime 22 yasindayken de simdiki kadar deger veriyordum ve boyle tipler icin icim yaniyor diye sagda solda aglamadim. Cunku kendimi seviyorum. Hani bilmedigim durumlar varmis ya ondan diyorum. Ne olabilir yani maksimum birlikte olmussunuzdur. Omrunu madde bagimlisi bir adama adayarak gecirmek isteyen sensin. Gencligine sen acimiyorsun ama bizden akil bekliyorsun. Allah yardimcin olsun o vakit.Arkadaşım seni ilk önce saygıya davet ediyorum. Bilmediğin çok şey var ve ben burda sadece içimden geçeni yazdım herkes istediğini yazabilir. Çok rahatsız olduysan yazma. Birde çok büyük konuşuyorsun,ne olacağımızı Allah biliyor rica ediyorum yorumlarını kendine sakla.
Ben mesela su mesaji alintiliyor ve kenara cekiliyorum. Bu ne ya. Resmen aman beni senden baskasi almaz sen al moduna girmis gibi. Anne babanin verdigi emege sizi bu yasa getirmek icin ugrasmasina yazik.Ya bu önceden içiyormuş 2-3 senedir içmiyordu son 1 aydır gene içiyormuş. İlk gördüm bana 1 aydır içiyorum dedi sonra 2 haftadır içiyorum dedi. Yanında onu içmek için engellemeye gittiğinde de bir sürü dayak yedim bırak beni gidip içeriğin diye. Bırakmadım ilk bi tokat attı bi kaç kere daha vurdu pes etmedim peşinden gittim bu sefer sokak ortasında vurdu sonra gene peşinden gittim bu sefer de boğmaya kalktı içmek için aradığı çocuk aradı telefon çalınca durdu ölüyordum. Bende ki ahmaklık işte onu kurtaracam diye peşinden koşup durdum. Bundan önce de 3 sene içinde sürekli öfke nöbetleri geçirip beni dövüp sözlü tacizler ediyordu. Gözüm kör oldu aşkından hiç bişeyi görmüyordum. En sonunda da ailem öğrendi ve nişanı attılar. En son olarakta seni ben istemiyorum dedim tehdit ediyor. Beni ettiği yetmiyor gibi aileme de zarar vereceğini söyleyecek bundan Eminim. O kadar şaşırıyorum ki böyle bir insan olduğunu gördüğüm için şoktayım. Annesi zaten tam lanet kadın. Bana neler yapmıştı hiç bir bayram yanımıza gelmez,benim hiç bi suçum olmadığı halde tanıyan bilir beni kimseyi incitmem ona rağmen oğlunu elinden almışım gibisinden hep kötü davranırdı. Oda yetmedi hakaretler etti. Aslında oğlunu bu duruma düşüren kendisi oldu. Şuan birlikte olduğumuzu bilmediği halde ki Eminim bilmediğinden bana iftiralar atıyor bir sürü oğlumu arama sorma falan diyor hala da kurtuldum evet ama o kadar çok yıprandım ki çok çöktüm.