• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akıl verin .

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
herkese merhaba. Yurt dışinda yasıyoruz. Tatil için tr geldik. Ailem in yanındayım suan. Geldiğim gün kayınvalideyi aradım konuştuk. Geldik diye . Eşim gelmedi henüz. Ogün den beridir kayınvalide hiç arayıp soramadı beni ve torununu. Ben aradım konuştuk. Görümcelerim aramadı. Benim mi aramam gerekirdi acaba. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada. Kaynım var aynı şehirde onunla tartişmamız olduğu için onu aramadım. Ben de aramıyorum kayınvalideyi artık ama aramaları torunu nu sorması gerekmezmıydi . Sonuç ta eşim burda değil . Yanliş mi düşünüyorum acaba..

Çok kişinin arayıp bulamadığı bir kayınvalideniz var. Ailenizin yanında güvendesiniz. Arasa hadi bize gelin diye darlasa?

Siz bir kere aramışsınız söylemişsiniz, bence onlar torunları için aramalıydı.
Muhtemelen oğlu gelince arar.

herkese merhaba. Yurt dışinda yasıyoruz. Tatil için tr geldik. Ailem in yanındayım suan. Geldiğim gün kayınvalideyi aradım konuştuk. Geldik diye . Eşim gelmedi henüz. Ogün den beridir kayınvalide hiç arayıp soramadı beni ve torununu. Ben aradım konuştuk. Görümcelerim aramadı. Benim mi aramam gerekirdi acaba. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada. Kaynım var aynı şehirde onunla tartişmamız olduğu için onu aramadım. Ben de aramıyorum kayınvalideyi artık ama aramaları torunu nu sorması gerekmezmıydi . Sonuç ta eşim burda değil . Yanliş mi düşünüyorum acaba..

Demek ki eşiniz geldiğinde ararsa anlayın ki evladınıza değer vermiyor sadece göz boyuyor. Boşverin aramayın. Eşiniz gelene kadar kafanızı dinleyin sonuçta tatil kimsenin aramasına gerek yok gibi.

Oğlu gelince çok özledim torunumu gelin artık diycek kesin. Özellik le de kurban bayramında

E diyecek tabi.Sizin aileniz ailede onlar değil mi???

Ne garip bir serzeniş.

Arasa bi dert aramasa bi dert.O da anne elbette evladını görmek isteyecek.

Back
X