- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Tartışmak?
Sonuç çıkarmak?
Sizinle hangi konuda neden tartışalım?
Herkesin hayata baktığı pencere farklı.
Bazı konularda sencesi bencesi yoktur, doğrular vardır ama herkese uymaz o ayrı.
Ben çocuklarımı yaşlarına uygun ve sosyal bireyler olarak yetiştiriyorum, herkesin doğruları kendine.
Sizede iyi geceler
Çok sevindim faydası olmuş çocuktan çocuğa göre de değişir tabi cocuk iletişimde arkadaşlık kurmada zorlanıyorsa kreş yollanır.Kreşlerde tüm gün sabahtan akşama kadar kalmalarına ben de sıcak bakmam. Ama bir kaç saat çocukların gelişimi açısından çok verimli oluyor. Benim çocuk içe kapanık utangaçken kreş ona çok iyi gelmişti. Severek gidiyordu. Dışa dönük sosyal bir çocuk oldu.
Zaten çok küçük yaşlardakiler için gayet güzel aktiviteler oyunlar var.
Çalışıp çalışmamakla ilgisi yok aslında.Çalışmadığım için kendim hep ilgilenmek istedim, artık bundan sonrası için düşündüm umarım zorlamaz
Kesinlikle katılıyorumKreş, bakacağı kimsesi olmayan çocukların oyalandıği bir yer değil; akranlarıyla hem eğleneceği hem de öğreneceği bir kurumdur
Sana bir sır verecem: anaokulunda aslında sadece oyun yok, oyun oynar gibi yapıp size hayatla ilgili çok ciddi şeyler öğretiyorlar ama bunu çaktırmadan yapıyorlar, ajanlık gibi vs. Bizim oğlumla böyle bir muhabbetimiz olmuştu, okula MİT ajanı gibi bir havayla gidiyorduMerhaba kızlar, herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Fazla uzatmadan direk konuya gireyim , oğlum 2017 doğumlu 2 ay sonra tam 5 yaşını doldurcak Allah kısmet ederse , kayıtlar dolmadan anaokuluna kayıt etmek istedim bu gün yakınımızdaki iki okula kayıt için birlikde gittik, bana diyor ki anne anaokuluna bebekler gider ben bebekmiyim onlar benden küçük gibi şeyler söyledi bi kuzeni 1. Sınıfa başlıcak çok iyi anlaşıyorlar. Dedim ki oğlum herkes yaşına göre sınıflara gidiyor 5 yaş ayrı 8 yaş ayrı vesayre , ama baya üzülüyor nasıl tepki vermem lazım ne demem lazım piskolojisinide bozmadan nasıl kabullendirmeliyim, birde diyor ki orda ders yokmuş anne hep oyunmuş:) ben bebekmiyim diyor, bi arkadaşımın kızıda başlıcak anaokuluna birlikde gittik aynı yaştalar o bebek diyor anne benden küçük ayrı olucak dedim sınıflariniz ama baya baya ben bebekmiyim diyor :) napmam lazım kızlar bana yol gisterirmisiniz
Yaa çok tatlı:):):) şimdiki çocuklar zehir gibiler yaSana bir sır verecem: anaokulunda aslında sadece oyun yok, oyun oynar gibi yapıp size hayatla ilgili çok ciddi şeyler öğretiyorlar ama bunu çaktırmadan yapıyorlar, ajanlık gibi vs. Bizim oğlumla böyle bir muhabbetimiz olmuştu, okula MİT ajanı gibi bir havayla gidiyordu
Evet canım kayıt yapılması gerekiyormus bizde gittik kayıt için temmuz da başlıcak dediler kayıtlarAnasınıfı için önceden mi kayıt yapılıyor?
Kızım Eylül'de 5 yaşını dolduracak alırlar mı bu sene?
Bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Çocuğunuz üzüldü zaman siz kafaniza takmiyormusunuz :)Çocuklarınızın her dediğini bu kadar kafaya takmanız garip geldi açıkçası adı üstünde çocuk zaten gidince oyun oynamayı çok sevecek yeni nesil anneler de çocuklar da bir garip yahu
Yaşıtlarından Zeki olması muhtemel ama bu herşeye yaşıtları kadar hakim olduğu anlamına gelmiyorÇok tesekur ederim hocam aynı şekil sabah anlatacağım:) eşim de bu konuda beni zorluyor. Her baba gibi oğlunu yaşıtlarından zeki görüyor oğlumu geri kalır diyor yaşıtlarıyla, bencede zorunlu olmalı zaten temelden öğrenmeliler
Bir de anlamadım neyden geri kalacak? Bir aceleniz mi var?Çok tesekur ederim hocam aynı şekil sabah anlatacağım:) eşim de bu konuda beni zorluyor. Her baba gibi oğlunu yaşıtlarından zeki görüyor oğlumu geri kalır diyor yaşıtlarıyla, bencede zorunlu olmalı zaten temelden öğrenmeliler
Hah işte tam da bu yüzden rahat olunYaa çok tatlı:):):) şimdiki çocuklar zehir gibiler ya
Kreşin çalışma ile alakası yok ki
Bende çalışmiyordum ozamanlar ama 2,5 yaşında kreşe başlatmıştım
Çocukların sosyal ortama erken yaşta katılması taraftarıyım ben
Herkesin kendi fikri tabii
Zorlanmaz merak etmeyin, zorlansa bile çabuk alışır. Keyif alırsa severek gider
Çocuklar kolay uyum sağlar
Tamam canım teşekkürlerEvet canım kayıt yapılması gerekiyormus bizde gittik kayıt için temmuz da başlıcak dediler kayıtlar
O laflarida bence siz agzininzdan kacirmissinizdir çocuk bunu diyordir bence .5 yaşındaki çocuk üniversite hayatınami başlayacak .anaokulundan başlanır gider.benim kızım beş yaşında servisle anaokuluna gitti geldi.yasitlarindanda çok olgun çocuktu.vakit geçirdi yeni şeyler öğrendi ne sıkıcı demedi .oysaki hepsinden daha başarılıydı.Hayır kreşe filen de gitmedi ilk deneyimi olucak kısmet olursa , farkındayım abartıyor ola bilirim çocuğuma alakalı şeyleri ben çok takıyorum oğlumla olan herşeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?