bi bakar mısınız kk nın güzel üyeleri

Benimde eşim taaa 8 saat uzaktaydi..okul bitince herkes memleketine..ayda 1 gelebiliyordu bazen 2 ay gelemiyordu baktik uzaktan uzaktan olmuyor evlendik ..güven ve sevmek önemli sevgi varsa mesafeler yakinlasiyor ;)

Benimde eşim taaa 8 saat uzaktaydi..okul bitince herkes memleketine..ayda 1 gelebiliyordu bazen 2 ay gelemiyordu baktik uzaktan uzaktan olmuyor evlendik ..güven ve sevmek önemli sevgi varsa mesafeler yakinlasiyor :KK66:
ben çok seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim işte...

yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim :) ozaman sorun yapmayayım ben:) ama sabahları günaydın mesajı atmıyo 2 gündür, buna üzülüyorum :KK43:
Siz böyle böyle karşınızdakinin sevgisini anlayacaksınız ,çok kaptırmayın tartın
Sevgi gerçekse sorun olmaz ,depilse kopar gider ,üzmeyin kendinizi

Siz böyle böyle karşınızdakinin sevgisini anlayacaksınız ,çok kaptırmayın tartın
Sevgi gerçekse sorun olmaz ,depilse kopar gider ,üzmeyin kendinizi
ayrılıcaz diye ödüm kopuyor resmen, niye böyle oldum bilmiyorum ki.. o da tam aksi hiç umursamıyo.. nasıl davranıcam bilmiyorum :(

2 yılı geçkin sevgililik ve nişanlılık süremi 1200 km uzaklık ile geçirdim. Şu an gayet mutlu bir evliliğim var.

Daha önce 4 seneyi sevgilisiyle aynı şehirde geçirmiş sonrasında üniversite için farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan yakın bir arkadaşım sevgilisiyle ayrıldı.

Demem o ki her ilişkinin dinamikleri, insanların karakterleri farklı. Ben olumlu bir örneğim söylediklerimde bunu göz önüne alın. Evet zor ama sabrın sonu gerçekten selamet. Ama gidip arkadaşıma sorsanız herhalde aman uzak dur falan der. Yaşadıkça hangi tarafta olduğunuzu siz göreceksiniz.

İnşallah güzellikler sizin olur.

2 yılı geçkin sevgililik ve nişanlılık süremi 1200 km uzaklık ile geçirdim. Şu an gayet mutlu bir evliliğim var.

Daha önce 4 seneyi sevgilisiyle aynı şehirde geçirmiş sonrasında üniversite için farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan yakın bir arkadaşım sevgilisiyle ayrıldı.

Demem o ki her ilişkinin dinamikleri, insanların karakterleri farklı. Ben olumlu bir örneğim söylediklerimde bunu göz önüne alın. Evet zor ama sabrın sonu gerçekten selamet. Ama gidip arkadaşıma sorsanız herhalde aman uzak dur falan der. Yaşadıkça hangi tarafta olduğunuzu siz göreceksiniz.

İnşallah güzellikler sizin olur.
çok teşekkür ederim, zamana bırakmak en iyisi galiba :)

Bunun programı olmaz ki.Müsait olduğunuz zamanlar görüşürsünüz olmazsa ertelersiniz.Bazen 2 hafta üstüste görüşürsünüz bazen 3 hafta görüşemezsiniz.

Biz 3 yılımızı ayrı şehirlerde geçirdik yeri geldi 10 ay görüşmediğim oldu bazende ayda iki kere görüştük şartlara kendini ne zaman uygun olursa o zaman görüşürüz de beklediğin zamanda görüşmezsin kendini kötü hissedersin

merhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
Alışkanlık varsa özlem olur.

merhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
Duruma göre degisir kalpten gecen her haftasonudur eminim ama eger denk gelmiyorsa iki haftada bir de olur.Ama cok gorusmek iliskiye nasil zarar veriyorsa az gorusmek de iliskiyi olumsuz etkiliyor bence.. sizinki normal geldi bana farkli sehirlerde oldugunuz için.

Duruma göre degisir kalpten gecen her haftasonudur eminim ama eger denk gelmiyorsa iki haftada bir de olur.Ama cok gorusmek iliskiye nasil zarar veriyorsa az gorusmek de iliskiyi olumsuz etkiliyor bence.. sizinki normal geldi bana farkli sehirlerde oldugunuz için.
çok teşekkür ederim :)

İki hafta hatta bi ay en iyisi Özlem olur tabi bu arada ki bağ ve aşka bağlı

Biz sevgilimle yaklaşık 1300 km’lik mesafedeyiz.En son şubatta sevgililer günü için yanıma gelmişti. Nisanda tekrar görüşme planımız vardı. Salgından dolayı görüşemedik. Özlem ve sabırla bekliyoruz. Arada hiçbir soğukluk da olmadı. Bu tamamen aranızdaki sevgi ve güvene bağlı.

calisan kisi icin her hafta 5 saatlik mesafeye gitmek zor, 2 hafta bile zorlayabilir gibi geldi bana.
Bir siz bir o gidecekseniz diger sehre belki biraz daha olabilir.

Bir de yaslar onemli, atiyorum 20li yaslarda uzak mesafe iliskisi olur da 30lu yaslarda insana pek cekici gelmez gibi geliyor bana.

bir de nereye kadar ? Hani atama bekledikleri icin uzun mesafe iliskisi yurutenler var, veya ogrencilik sebebi ile falan, sizde de bu tarz bir son tarih var mi yoksa surekli mi boyle gidecek. Sizin veya onun ileride tasinma ihtimaliniz var mi ?

Biz 3 sene 8 ayda bir ancak görüşüyorduk.Anlaşabildikten sonra bir önemi yok

Haftada bir gün ya da iki haftada bir gün şeklinde bunun tarifesi olmaz bence.Özlemle alakalı bir olay.Arada aşk varsa insan her an görüşmek istemez mi?? Ancak maddiyat buna engel olursa daha seyrekleşebilir.Onun dışındaki etkenlerin bir önemi yok bence.

Ek:5 saat mesafe varmış,yeni.okudum..Ben mümkün değil her hafta 5 saat gidemezdim.Sırayla gidip gelirseniz olabilir bence ya da dediğinzi gibi 2 haftada 1.Pufff zormuş, bol şans.

Son düzenleme:
bu işler böyle planla kuralla olmaz.. özledikçe ve müsait oldukça görüşürsünüz ve çok sık görüşmeyin derim özlemek güzel bir duygu, bırakın sizi özlesin, her istediğinde görüşmeyin :kahve:

Back
X