bi bakar mısınız kk nın güzel üyeleri

yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim :) ozaman sorun yapmayayım ben:) ama sabahları günaydın mesajı atmıyo 2 gündür, buna üzülüyorum :(
E siz atin adam çalışıyormuş siz evdesiniz daha çok zamanınız vardır.
Bu kadar küçük şeylere takılmayın allasen.

merhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
Özlem olur.Tabi arada güçlü bir sevgi,bağ varsa.Hafta sonu mümkünse görüşün tabi.

Uzak mesafe ilişkisi zordur ama tatlıdır. Biz eşimle epeyce uzak şehirlerde yaşıyorduk. Bazen iki haftada bir gelirdi bazen ayda bir. Sadakat ve güven varsa mesafeler önemli değil. Kendini şu zaman görüşmeliyiz diye kıstasa sokma derim. :KK36:

arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız çok seviyorum sizi :) ne yazık ki şu an o kişiyle ayrıldık.. hala unutamadım neredeyse 1 sene olacak ayrılalı.. onun gitgide benden uzaklaşması araya mesafe koymaya çalışması sonucu bitirdim ben.. birdaha da toparlanamadık.. sonra konuştuk, ilişki istemediğim bir dönemdeyim dedi.. yani bitti..

Back
X