muhtemelen aynı şeyi bende yaşayacağım bence anneleri dolduralım babanın üstüne püskürtelim biz baskı yaparsak eminim sonuç olumlu olur zemuszemus gelişmelerden haberdar edin kızlar kaydirigubbakcemile5
canım ben senin diğer konunu da okudum istersen sende bir geri dön bak neler değişmiş korkma bence neden korkcan ki yazık flanda değil anne ben öğretmen oldum de sende annenden ayrılmadın mı zamanında flan flan de tatlı dil kullan he birde en büyük silahımızı da kullanabilirsin kaydirigubbakcemile3 ay inş hemencik istediğin yere atanırsın da sorun kalmaz canım sınav sonucunu bekleme bence sınav bitince söyle derim olumunekankayizsmile
slm kızlar yeni haberlerim var erkek arkadaşımla annem tekrar konuştu yarın annen yine arasın ben babasını ikna edeceğim söz dedi bakalım yarın neler olacak ve belki bu perşembe istemeye gelecekler ve ramazan öncesi salon bulabilirsek düğünümüz var kimbilirr :))) nasippp :Saruboceq:
ayy sevin bence sevin kesin buyursunlar gelsinler dicek kız evi naz evi yapıyor babacık
bi iki güne kalmaz söyler zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?