sharma bence sınav sonunu bekleme babalar hemen tamam demiyor anca alışır temmuz başı sınav ortasında gelseler baba hemen kabullenememiş olur bence alıştır biraz
zaman yaklaştıkça aklımı kurcalayan bir şeyi sizle de paylaşmak istedim,erkek arkadaşım ve ailesi temmuz gibi istemeye gelelim diyor ben bir yıldır zor ikna ettim sınavım okulum var diye..kpss sınavından sonra babama dicektim ama annem deme daha erken dedi ayrıca borcumuz var falan dedi..şimdi ben arada kaldim aslında şu kpss ye falan girip sonucu gördükten sonra babama söylemek isitoyrum ama baskı var üzerimde temmuz da gelcez diye..bunlar yetmezmiş gibi okulum stajım kpss falan flian var.bazen bu işten bile soğudugumu hissediyorum..biraz daha bekle diyemem sevgilime cünkü onun sabrı kalmadı..3 yıldır bekliyor beni yaklaşık..ailesi uzakta.O nu da düşünüyorum ama ben arada kalıyorum napcam bilmiyorum buaralar düşünmüyorum ama temmuzdan sonra soğuk terler akmaya başlar bendeneyvahedigeldismile
kafanı bunlara yormamaya çalış ama sevgilinde anlayışlı olsun biraz yahu
akşam aradılar ve cumartesi geliyorlar sabretmek gerekiyormuş gerçekten.
şimdi sana çook çook moral lazım sınavda stresli olmaman için... bu yüzden takma kafana her şey çok güzel olacak inşallah
kızlaar bugün benimkiler tanışmaya geliyor hazırlık yapıyorum pastalar fırında :hulya: anneler arkadaş ama babalar tanışacak çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile bizde de onlarda da tanışmaya damat gelmezmiş sevgilim gelemeyecek ama dedesi dayılar falan bakalım ne olacak :kedi:
haberlerini bekliyoruz canım ne mamalar yaptın ne giycen nasıl olaylar oluyor gelince anlat olumunekankayizsmile
cnm seven insan bekler sonuçta beklenecek şeyler var eğer olmasaydı derdim aa neden çocuğu bekletiyorsun beklenecek birşey yok diye ama ailen bekleyelim diyorsa bir bildikleri vardır hem erkek tarafı değil kız tarafı karar verir buna
inşallah atlatırsın cnm bunları sınavların daha önemli sonuçta hayırlısı polsun cnm
ben de aynı durumdaydım iki yıldır nişanlanalım diye basımın etini yiyodu sevgilim 7.yılın sonuda nişanlanabildk ama bu sefer de düğün diye arada kaldım bitmiyo bu konular gönüller bir olsun hersey zamanla olup gidiyo canım ama en azından bi söz nişan insanın üstünden yükü alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?