Beni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricamAldatmış oluyor elbette
Ama spa merkezi değil, erotik masaj salonu sen dedin.Beni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricam
Evet normal bir masaj salonu degil. Ve yalan soyluyor arkadasimdayim diyipAma spa merkezi değil, erotik masaj salonu sen dedin.
Ha tut ki aile yerine gitti, neden yalan söylüyor?
Nasil emin olucam bilmiyorum. 3 ayri ev numarasi cikti ve sadece biri o salona ait. Gpsle takip ediliyo galiba ve yanilma payi var azda olsa. Ben kumar oynamayami gitti diye bakmak isterken neyle karsilastimO tarz bir salonsa gerçekten orda ki masaja mutlu son deniyor uzak doğuda falan çok yaygın birsey erkekler seviyor o tarz şeyleri öncelikle emin olun gercekten orayamı gidiyor ve orası mutlu son denilen bir yermi
O adrese gidip bakma şansınız yokmu öyle deneyin içiniz rahat etsin yinede yalana ne gerek var onu anlamadımNasil emin olucam bilmiyorum. 3 ayri ev numarasi cikti ve sadece biri o salona ait. Gpsle takip ediliyo galiba ve yanilma payi var azda olsa. Ben kumar oynamayami gitti diye bakmak isterken neyle karsilastim
Nasil uzak durucamki amaBen de aldatıldım
İçin nasıl yanıyor biliyorum
Öfken kırgınlığınla dövüşüyor
Şoktasın hala, konduramıyorsun
Ondan uzak kalıp düşününce fark edeceksin
Mantıklı kararlar alacaksın
Adrese gidip bakabilirim ama 3 adres cikiyor degisikli surekli. Ama sadece o adreste o salon cikiyor. Ya diger adresler dogruysa mesela bi arkadasina gittiyse ama buda mantiksiZ yani ozaman neden soylemesinkiO adrese gidip bakma şansınız yokmu öyle deneyin içiniz rahat etsin yinede yalana ne gerek var onu anlamadım
Nişan bahanesiyle erken gitNasil uzak durucamki amave napicam bilmuyorum. Aramizda iyiydi son zamanlar yani kavgaliyken gitti desem oda degil. Ozaman bile kotu tabi gitmesi ama yani aramiz suan normal ve bana iyide davraniyor ve bende tabi caktirmamak icin. Napicami bilmedigim icin bisey belli etmedim daha. Ve bir hafta sonra amcamin nisani var, nisandan once huzursuzluk cikartmakta istemiyorum galiba bilmiyorum
Üç adresi de öğren neresi tam olarak hangisindeyim dedi doğrumu söylüyor o binada arkadası varmı kumar oynatılan masaj salonu adı altında bir yermi yakında ki yerlerde nereler var vs vs vsAdrese gidip bakabilirim ama 3 adres cikiyor degisikli surekli. Ama sadece o adreste o salon cikiyor. Ya diger adresler dogruysa mesela bi arkadasina gittiyse ama buda mantiksiZ yani ozaman neden soylemesinki
Nisana gidip geri donucez ve beraber gitmemiz gerek 1 saatlik yol yani cok uzak degil ve ben onceden gidemiyorumNişan bahanesiyle erken git
Uzaktayken daha iyi düşünürsün
Arkadasi bizim kaldigimiz sehirde yani gittim dedigi arkadasi. Ama esim baska sehirde gorundu. Ve arkadasina gitseydi bana soyledi aslinda baska sehirdede olsa. Kumarhane varmi diyede baktim o civarlarda ama bulamadim internettenÜç adresi de öğren neresi tam olarak hangisindeyim dedi doğrumu söylüyor o binada arkadası varmı kumar oynatılan masaj salonu adı altında bir yermi yakında ki yerlerde nereler var vs vs vs
Bilemedim kiNisana gidip geri donucez ve beraber gitmemiz gerek 1 saatlik yol yani cok uzak degil ve ben onceden gidemiyorum
Herşekilde ortada bir yalan var o halde nişan bitsin konuşun öğreninNisana gidip geri donucez ve beraber gitmemiz gerek 1 saatlik yol yani cok uzak degil ve ben onceden gidemiyorum
Cok tesekurler. Bana bugun gittim dedigi arkadasi bizim sehirde kaliyor. Ama esim baska sehirde gozuktu o yer bulma uygulamasindan. Yani eger baska sehirdeki arkadasina gittiyse soylerdi. Ve bu 12 gun oncede olmustu. Yine arkadasa gidiyorum diye cikti ve o sehire gitti. Internet uzerinden gider adreslerde bisey cikmiyor yani baskalarinin gidebilecegi bir yer cikmiyor. Sadece o masaj salonu cikiyorKafanda ne kadar soru varsa önce hepsini sıraya diz, sonra da gidip bul soruların cevaplarını.
Niye kendini yiyosun burada?
Arkadaşına gitmiştin ne tarafta onun evi diye sorabilirsin laf arasında. Niye sordun derse bi arkadaşım seni görmüş galiba şurada diye yalan söyle. Benzetmiş heralde de geçiştir. Söylediği yerle gittiği yer aynı noktada mı bak.
Farklı yerdeyse zaten o masaj salonu tek kalıyor gidilebilecek. Oraya da git bi bak etrafa başka bi yerde olma ihtimali var mı diye. Hatta ben olsam masaj salonuna da girer bakardım. İnternetten vs salonla ilgili bilgi al, gerçekten mutlu son muymuş.
Her sorun cevap bulunca da nasıl boşanacağını düşünmeye başlaman lazım. Çünkü şüphelerin doğruysa evet aldatmış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?