Bi bakarmisiniz

Herşekilde ortada bir yalan var o halde nişan bitsin konuşun öğrenin
Boyle bir konusmayi nasil yapicam onu bile bilmiyorum. Annemlerin evine donmem gerek bosanirsam, nasil eskisi gibi yasiycam onlarla baba evine donmek zor bisey galiba, simdiden cok zorlaniyorum dusundukce

Aurica masaj salonu nedir, cok itici bi aldatma türü. Hepsi itici tabi. Ama ne bilim, tiksindim ya.
Allah sabır ve selamet versin sana.

Off off cekesim geldi gercekten. Arabam olmadigi icin suc ustu yapamiyorum yani eger gercekten oraya gittiyse baska bir ihtimalde yok gibi ama.. cocukluk askim o benim, onsuz yasiycami dusununce bile nefesim kesliyor, piskolojikmi anlamiyorum

Boyle bir konusmayi nasil yapicam onu bile bilmiyorum. Annemlerin evine donmem gerek bosanirsam, nasil eskisi gibi yasiycam onlarla baba evine donmek zor bisey galiba, simdiden cok zorlaniyorum dusundukce
Hic biri aldatilmayi kabul etmekten daha zor değil.
Ölse ne yapacaktınız ha işte şimdi de onu yapın.
Zaten bu acı da tıpkı ölüm acisi gibi beter.

Off off cekesim geldi gercekten. Arabam olmadigi icin suc ustu yapamiyorum yani eger gercekten oraya gittiyse baska bir ihtimalde yok gibi ama.. cocukluk askim o benim, onsuz yasiycami dusununce bile nefesim kesliyor, piskolojikmi anlamiyorum
Aliskanlik. Kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değildir. Insanlar nelere alışıyor. Üstelik çocukluk aşkınız bu adam değil . Bu adam sizi aldatıyor. Anlayacağınız adam coktaan değişmiş ve başka biri olmuş. Ya da hep böyleydi göremediniz. O iffetini korumadı ve size ihanet etti. Bu yuvayı o çoktan yıkmış oldu. Çocuk var mıydı?
Üzülmeyin yine seversiniz. Dünyadaki tek erkek o değil . O adam artik sizin aşık olduğunuz adam değil .
( adam diyorsam lafın gelişi)

Cocugumuz yok. Cok sorun yasadigimiz icinde istemedim bi yandan. Kendimi cok kotu hissediyorum. Hatta ne dusunuyoruk biliyormusunuz, onun yuzune bunu vurdugumda utanip yerin dibine girecegi icin ona uzuluyorum resmen aciyorum oyle bir duruma dusecegi icin inanirmisin. Kendim boyle bisey yapmis olsam yakalansam mesela cok cok yikilirim utanirim maf olurum uzuntuden ve oda oyle hissedecegi icin resmen ona aciyorum uzuluyorum simdiden:s Ben boyle bir manyagim gercekten cok kotu bir huyum var nefret ediyorum bu huylarimdan.

Ben önceki konularına da baktım canım şimdi. Yazdığın kadarını okudum, bnm çıkarımım eşin sana değer vermiyor. Kumar oynuyor, borçları senin üstünde, küfür ediyor, yalan söylüyor ve aldatıyor.
Böyle biriyle yaşamak aile evine dönmekten daha mı iyi senin gözünde?
Nasıl konuşucam bilmiyorum diyosun da ağzına geleni sayıp çekip gitsen bile olur. Güzel güzel beni nasıl aldattın anlat bakalım diyecek halin yok zaten

konularima baktiginiz icin tesekur ederim. Iyi yonleride beni tuttu bu zamana kadar cunku iyiyken cok iyiyiz cok ilgilidir romantikdir akila gelmiycek surprizler felan yapar kucuklukten beri bana ilgisi felan hic degismemisti iyiyken

Çocuk konusunda cidden tebrik ederim sizi.
Sizden çok iyi bir anne olacağına inanıyorum ama o adamdan iyi bir baba olmaz.
Ahh ne merhameti ne üzülmesi emin ol uste bile çıkar.
Artık onu düşünmekten vazgeçmen lazim.

Kendime halim olamiyorum benim kesinlikle piskologada gitmem lagzim bence. Ama yurt disinda kaliyorum ve yabancilar beni anlamaz diye dusunuyorum. Burdakiler kari koca beraber gidiyor oyle salonlara

Kendime halim olamiyorum benim kesinlikle piskologada gitmem lagzim bence. Ama yurt disinda kaliyorum ve yabancilar beni anlamaz diye dusunuyorum. Burdakiler kari koca beraber gidiyor oyle salonlara
Cok uzuldum bence de destek almalısınız. Çok hassas ve gereğinden fazla merhametli gibisiniz sanki . Bir de eşinize fazla bağımlisiniz. Insallah hepsini aşarsınız.

O kadar detaylı düşünüp boşanma aile yanı düşünmeyin suçu ispatlanana kadar herkes masumdur umarım ikna edici bir açıklaması olur

O kadar detaylı düşünüp boşanma aile yanı düşünmeyin suçu ispatlanana kadar herkes masumdur umarım ikna edici bir açıklaması olur
Konu sahibi gözüyle görse inanmayacak bir psikolojide ama eski konulara da bakarsanız eşi normal degil. Bence bu türden yorumlar olumsuz etki edebilir

konularima baktiginiz icin tesekur ederim. Iyi yonleride beni tuttu bu zamana kadar cunku iyiyken cok iyiyiz cok ilgilidir romantikdir akila gelmiycek surprizler felan yapar kucuklukten beri bana ilgisi felan hic degismemisti iyiyken
İyiyken diye bişey olabilir mi yahu? Evlilikten bahsediyoruz burada. Sağlıklı düşünebiliyor musunuz acaba şu an, emin değilim.
İyisinde kötüsünde birlikte, birbirinize hayat arkadaşı olmaya söz vermişsiniz. Kocanız masaj salonlarında dolaşıyo, siz iyi zamanı gelince bana sürpriz yapar ama diyosunuz.
Yazdım yazdım sildim. Ağır konuşasım geliyor yapmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…