Bi bakarmisiniz

Cok uzuldum bence de destek almalısınız. Çok hassas ve gereğinden fazla merhametli gibisiniz sanki . Bir de eşinize fazla bağımlisiniz. Insallah hepsini aşarsınız.
Malesef asiri merhametliyik ve bu huyumdan nefret ediyorum biktim artik esimede bence hastalikli derecede bagimliyim, yeni evlendigimizde kumarini yakalamistim ve ne oldu dersiniz? O benden bosanmak istedigini soyledi bende yalvardim en sonunda birakmasin beni diye, okadar salagimki. Cok sukur eskisi kadar degilim, bu dort senede baya kavgalarimiz oldu. Tabi herzaman o suclu diyemem ama en buyukleri onun yuzunden oldu hep

Aklimdan gecenleri yaziyorum cunku kimseye anlatamiyorum. Kendimi okadar salak hissediyorumki zaten. Yazdiklarim cidden sacma artik ama aklimdan geciyor engel olamiyorum

Mesela yalvarmaniz büyük hata. Sizin için alışkanlık ve bağımlılıklarını bırakacağına inanmaniz da. Ama son hatanız lütfen affetmek olmasin. Acele etmeyin ama sonuç bu olmasin

Mesela yalvarmaniz büyük hata. Sizin için alışkanlık ve bağımlılıklarını bırakacağına inanmaniz da. Ama son hatanız lütfen affetmek olmasin. Acele etmeyin ama sonuç bu olmasin
Cok saolun tam kesin emin olunca o salona gittiginden bosanmak gerektigini dusunuyorum. Affettim desemde bana her dokundugunda yada baska bir kavgada kesin aklima gelecek bunlar

Oha çok şaşırdım ne demek beraber
Burda kari koca kendilerine masaj yaptiriyor. Sayfalarinda yorumlarindada kari kocalar yorum yapmis ve cok memnun kaldiklarini yazmis. Hatta kocasi kadin icin erkek masajci istemis ama erkek masajci yokmus yani dusunun nekadar igrenc

Burda kari koca kendilerine masaj yaptiriyor. Sayfalarinda yorumlarindada kari kocalar yorum yapmis ve cok memnun kaldiklarini yazmis. Hatta kocasi kadin icin erkek masajci istemis ama erkek masajci yokmus yani dusunun nekadar igrenc
Cidden iğrenç.

Eşiniz masaj salonuna gidiyor ve siz hala sorguluyorsunuz aldatmış sayılır mı diye! Birlikte olmamış olsa, sadece çıplak masaj yaptırmış olsa çok normal bi şey yani aldatmış sayılmaz kocamdır diyip bağrınıza mı basacaksınız; ne kadar rahat ve geniş insanlar var.

aldatmış oluyor mu ne demek ya adam sağlıklı buharda spa merkezine gitmemiş ki "erotik masaj salonu" dediğin şey ülkemizde fuhuş bir suç olduğundan kibarca çok affedersin kerhane demek.Eline belgelerini toplayıp ya mahkemenin kapısını çalacaksın ya da sindirip mutlu mutlu devam edeceksin.

Cok dusundum. Eger bunu gercekten yaptiysa boyle yasiyamam. Bir sure durulsa bile belirli sureden sonra problem olur eminim. Ne yazikki burada oyle seyler cok normal sertifikali felan yani resmen igrencc

Boyle bir konusmayi nasil yapicam onu bile bilmiyorum. Annemlerin evine donmem gerek bosanirsam, nasil eskisi gibi yasiycam onlarla baba evine donmek zor bisey galiba, simdiden cok zorlaniyorum dusundukce
O zaman hiç kurcalamayın
Yasanmamış gibi hayatınıza dewam edin
Yapacak bişey kalmadı cünkü

takip edemiyor musunuz? gittiğini görüyorsanız o eve gidin sokağın karşısında bekleyin.

Eşine "ben geçenlerde erotik masaj salonuna gittim" diye konuş. Tepkisine bakarak aldatilip, aldatilmadiğini anlarsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…