- 26 Eylül 2018
- 640
- 2.010
- 113
Bakıcam hemenKonu sahibi gözüyle görse inanmayacak bir psikolojide ama eski konulara da bakarsanız eşi normal degil. Bence bu türden yorumlar olumsuz etki edebilir
Malesef asiri merhametliyik ve bu huyumdan nefret ediyorum biktim artikCok uzuldum bence de destek almalısınız. Çok hassas ve gereğinden fazla merhametli gibisiniz sanki . Bir de eşinize fazla bağımlisiniz. Insallah hepsini aşarsınız.
Aklimdan gecenleri yaziyorum cunku kimseye anlatamiyorum. Kendimi okadar salak hissediyorumki zaten. Yazdiklarim cidden sacma artik ama aklimdan geciyor engel olamiyorumİyiyken diye bişey olabilir mi yahu? Evlilikten bahsediyoruz burada. Sağlıklı düşünebiliyor musunuz acaba şu an, emin değilim.
İyisinde kötüsünde birlikte, birbirinize hayat arkadaşı olmaya söz vermişsiniz. Kocanız masaj salonlarında dolaşıyo, siz iyi zamanı gelince bana sürpriz yapar ama diyosunuz.
Yazdım yazdım sildim. Ağır konuşasım geliyor yapmayayım.
Mesela yalvarmaniz büyük hata. Sizin için alışkanlık ve bağımlılıklarını bırakacağına inanmaniz da. Ama son hatanız lütfen affetmek olmasin. Acele etmeyin ama sonuç bu olmasinMalesef asiri merhametliyik ve bu huyumdan nefret ediyorum biktim artikesimede bence hastalikli derecede bagimliyim, yeni evlendigimizde kumarini yakalamistim ve ne oldu dersiniz? O benden bosanmak istedigini soyledi bende yalvardim en sonunda birakmasin beni diye, okadar salagimki. Cok sukur eskisi kadar degilim, bu dort senede baya kavgalarimiz oldu. Tabi herzaman o suclu diyemem ama en buyukleri onun yuzunden oldu hep
Cok saolunMesela yalvarmaniz büyük hata. Sizin için alışkanlık ve bağımlılıklarını bırakacağına inanmaniz da. Ama son hatanız lütfen affetmek olmasin. Acele etmeyin ama sonuç bu olmasin
Burda kari koca kendilerine masaj yaptiriyor. Sayfalarinda yorumlarindada kari kocalar yorum yapmis ve cok memnun kaldiklarini yazmis. Hatta kocasi kadin icin erkek masajci istemis ama erkek masajci yokmus yani dusunun nekadar igrencOha çok şaşırdım ne demek beraber
Cidden iğrenç.Burda kari koca kendilerine masaj yaptiriyor. Sayfalarinda yorumlarindada kari kocalar yorum yapmis ve cok memnun kaldiklarini yazmis. Hatta kocasi kadin icin erkek masajci istemis ama erkek masajci yokmus yani dusunun nekadar igrenc
Cok dusundum. Eger bunu gercekten yaptiysa boyle yasiyamam. Bir sure durulsa bile belirli sureden sonra problem olur eminim. Ne yazikki burada oyle seyler cok normal sertifikali felan yani resmen igrenccaldatmış oluyor mu ne demek ya adam sağlıklı buharda spa merkezine gitmemiş ki "erotik masaj salonu" dediğin şey ülkemizde fuhuş bir suç olduğundan kibarca çok affedersin kerhane demek.Eline belgelerini toplayıp ya mahkemenin kapısını çalacaksın ya da sindirip mutlu mutlu devam edeceksin.
O zaman hiç kurcalamayınBoyle bir konusmayi nasil yapicam onu bile bilmiyorum. Annemlerin evine donmem gerek bosanirsam, nasil eskisi gibi yasiycam onlarlababa evine donmek zor bisey galiba, simdiden cok zorlaniyorum dusundukce
Arabayla gidilmesi gerek ve arabam yok esim gittigi icintakip edemiyor musunuz? gittiğini görüyorsanız o eve gidin sokağın karşısında bekleyin.
Evet bende cocuk olmamasina seviniyorum aslindaçocuk yokmuş bak allahın sevdiği kuluymuşsun
Arabayla gidilmesi gerek ve arabam yok esim gittigi icin
Züğürt tecellisi olur olumlu düşünmek .Beni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricam
Ne yazikki taxi cok pahali burda ve coguda tanidik. Benim oraya gittigimi bilmemeleri gerek. Ve internet uzeri baktigimda biraz ormanlik bir yere benziyor. Baska adrestete inemem o yuzdentaksiyle gidin
Konduramiyorum, yuzune bakiyorum, bana davranisi iligisi, sonra diyorum hayir olamazZüğürt tecellisi olur olumlu düşünmek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?