O tarz bir salonsa gerçekten orda ki masaja mutlu son deniyor uzak doğuda falan çok yaygın birsey erkekler seviyor o tarz şeyleri öncelikle emin olun gercekten orayamı gidiyor ve orası mutlu son denilen bir yermi
Aboooo bennde mutlu son mu diye o erotik spa yeri bana bi dizi hatirtlatti dizinin adini söyleyeyim fragmani bakarsiniz "THE CLIENT LIST" o dizi de mutlu son ile spadan cikiyolar, seks yapmiyorlar yasak erotik masajlarda ama orasini burasini dokunmasini istiyorsalar istedigi yapmak zorundalar, hic olmadi taniyabilecegi bi erkegi bul oraya gönder nasillar bi arastir ama kocanin tanimamasi lazimselam arkadaslar. Gecenlerde bir konu acmistim galiba esim erotik masaj salonuna gitmis diye. Bugun yine takip ettik ve yine o adrese gitti. Telefonumdan takip edebiliyorum. O adreste 3 ev numarasi gozuktu ayri ayri her baktigimda en ev numarasinij biri o masaj salonuna ait. Obur ev numaralarina baktigimda bisey bulamadim internetten. Sizcede kesin oraya gitmismidir yani baska napsinki orda degilmi? Ve bu arada yine arkadasin evindeydik dedi ve o masaj salonu baska bir sehirde yani o bile yalan eger masaj salonuna gitmis olmasa bile.
Ben napicam bana akil verin. Tatil planlarimiz vardi araba alicakti tatile gitmek icin birsuru hayaller planlareger esim oyle bir masaj salonuna gittiyse, beni aldatmis olmuyormu? Internet sayfasinda ciplak masaj yapildigi yaziyor. Masaj yapan kisi ve yaptiran kisi. Birlikte olundugu yazmiyor sadece ciplak masak yaziyor. Lutfen bi akil verin aldatmis oluyormu bu durumda? Bende beyin kafa kalmadi Okudugunuz icin tesekurler.
Ne yazikki taxi cok pahali burda ve coguda tanidik. Benim oraya gittigimi bilmemeleri gerek. Ve internet uzeri baktigimda biraz ormanlik bir yere benziyor. Baska adrestete inemem o yuzden
Malesef oluyorselam arkadaslar. Gecenlerde bir konu acmistim galiba esim erotik masaj salonuna gitmis diye. Bugun yine takip ettik ve yine o adrese gitti. Telefonumdan takip edebiliyorum. O adreste 3 ev numarasi gozuktu ayri ayri her baktigimda en ev numarasinij biri o masaj salonuna ait. Obur ev numaralarina baktigimda bisey bulamadim internetten. Sizcede kesin oraya gitmismidir yani baska napsinki orda degilmi? Ve bu arada yine arkadasin evindeydik dedi ve o masaj salonu baska bir sehirde yani o bile yalan eger masaj salonuna gitmis olmasa bile.
Ben napicam bana akil verin. Tatil planlarimiz vardi araba alicakti tatile gitmek icin birsuru hayaller planlareger esim oyle bir masaj salonuna gittiyse, beni aldatmis olmuyormu? Internet sayfasinda ciplak masaj yapildigi yaziyor. Masaj yapan kisi ve yaptiran kisi. Birlikte olundugu yazmiyor sadece ciplak masak yaziyor. Lutfen bi akil verin aldatmis oluyormu bu durumda? Bende beyin kafa kalmadi Okudugunuz icin tesekurler.
adam vekadın cıplaksa tabıkı oluyorBeni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricam
telefondan takiple nereye gittiğini bulabiliyormusunuz?selam arkadaslar. Gecenlerde bir konu acmistim galiba esim erotik masaj salonuna gitmis diye. Bugun yine takip ettik ve yine o adrese gitti. Telefonumdan takip edebiliyorum. O adreste 3 ev numarasi gozuktu ayri ayri her baktigimda en ev numarasinij biri o masaj salonuna ait. Obur ev numaralarina baktigimda bisey bulamadim internetten. Sizcede kesin oraya gitmismidir yani baska napsinki orda degilmi? Ve bu arada yine arkadasin evindeydik dedi ve o masaj salonu baska bir sehirde yani o bile yalan eger masaj salonuna gitmis olmasa bile.
Ben konunun gerçek olmadığını düşünmeye başladım. İnsan neresi olursa olsun atlayıp gitmez mi ya. Şimdi de kumar oynana yere gitmiş diyor. Gerçek olabilir mi bu konu?herşeye bi bahaneniz var. kocanız masaj salonuna gidiyor. siz elde telefon izliyorsunuz. gerçekten çok ilgin. her taksici mi tanıyor size? binin yabancı bi duraktan gidin. taksimetre açık olduğu sürece taksici bekler zaten. kapının dibinde beklemezsiniz biraz uzağında vs beklersiniz. pahalı dediğinizde ne kadar olabilir 1000 tl mi? aldatıldığınızı öğrenmenize değer diye düşünüyorum.
Kocanız çıplak bi şekilde masaj yaptırıp geliyor(gerisini yazmak istemiyorum) ve sizde ona yemek yapıp evde mi bekliyorsunuz yani?Kizlar esimi yine telefondan takip ettim. Bu seferde kumar oynanilan yerde gozuktunapicam bilmiyorum. Hic bisey olmamis gibi davraniyorum.
Sayfasinda eger istenilirse mutlu sonda olabiliyormus yaziyorMutlu son var mi?
Evet bulabiliyorsun bir program var onunla, sifresini biliyorsan eger, takip edebiliyorsun. Tam dogru adresi gostermiyorus bazen ama cok yakin adresleride gosteriyor bazentelefondan takiple nereye gittiğini bulabiliyormusunuz?
Ben olsam isterdim: ) kocanda istiyodur ve bu bildigin evet aldatmaSayfasinda eger istenilirse mutlu sonda olabiliyormus yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?