Bi bakarmisiniz

Kizlar esimi yine telefondan takip ettim. Bu seferde kumar oynanilan yerde gozuktu napicam bilmiyorum. Hic bisey olmamis gibi davraniyorum.

O tarz bir salonsa gerçekten orda ki masaja mutlu son deniyor uzak doğuda falan çok yaygın birsey erkekler seviyor o tarz şeyleri öncelikle emin olun gercekten orayamı gidiyor ve orası mutlu son denilen bir yermi
Aboooo bennde mutlu son mu diye o erotik spa yeri bana bi dizi hatirtlatti dizinin adini söyleyeyim fragmani bakarsiniz "THE CLIENT LIST" o dizi de mutlu son ile spadan cikiyolar, seks yapmiyorlar yasak erotik masajlarda ama orasini burasini dokunmasini istiyorsalar istedigi yapmak zorundalar, hic olmadi taniyabilecegi bi erkegi bul oraya gönder nasillar bi arastir ama kocanin tanimamasi lazim

Ne yazikki taxi cok pahali burda ve coguda tanidik. Benim oraya gittigimi bilmemeleri gerek. Ve internet uzeri baktigimda biraz ormanlik bir yere benziyor. Baska adrestete inemem o yuzden

herşeye bi bahaneniz var. kocanız masaj salonuna gidiyor. siz elde telefon izliyorsunuz. gerçekten çok ilgin. her taksici mi tanıyor size? binin yabancı bi duraktan gidin. taksimetre açık olduğu sürece taksici bekler zaten. kapının dibinde beklemezsiniz biraz uzağında vs beklersiniz. pahalı dediğinizde ne kadar olabilir 1000 tl mi? aldatıldığınızı öğrenmenize değer diye düşünüyorum.

Konu sahibi yorumlarınızı bu şekilde okudum resmen. Size yorum yapan bütün arkadaşlara bir bahane uydurmuşsunuz. Bana öyle geliyorki eşiniz sizi aldatmış olsa dahi yani bunu ispatlamış olmanız bile eşinizden boşanmayacaksınız. Ve belkide eşiniz sizden boşanmak isteyecek ve siz boşanmaması için ona yalvaracaksınız. O yüzden yapacağınız en mantıklı şey eşinizi takip etmeyi bırakın, görmemezlikten geldiğiniz sürece daha mutlu olursunuz çünkü.

ya sız dıyorsunuz erotık masaj yapılıyor cıplak cıplak dıye
aldatma sayılması ıcın daha ne yapsın ?
daha ne yapabılır kı yapmıs yapacagını
tabıkı aldatıyor sızı ustelık de yalancı

yorumlara baktım
aman ya bosanmayacaksan ne kurcalıyorsun
bosanmayacaksan ne ızlıyorsun
ben bılıyorum herseyı deyıp yuzune vurup bosanmadıgında dustugun durumu bır dusun aldatıldıgını bılmekten cok daha kotu bır nokta

barı bılmıyor gıbı davranın kurcalamayın bellı cunku yorumlardan gıdısat

Malesef oluyor

Beni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricam
adam vekadın cıplaksa tabıkı oluyor
allah uzak etsin
ve ayrıca düşünsene sana biri çıplak masaj yapıyor yani normal mi sence ve sonu nasıl bıtebılır tokalasıp eline saglık mı dıyecek
erkekler zaten her b...tan etkilenen insanlar
daha acık yazamayacagım.

telefondan takiple nereye gittiğini bulabiliyormusunuz?

Ben konunun gerçek olmadığını düşünmeye başladım. İnsan neresi olursa olsun atlayıp gitmez mi ya. Şimdi de kumar oynana yere gitmiş diyor. Gerçek olabilir mi bu konu?

Kizlar esimi yine telefondan takip ettim. Bu seferde kumar oynanilan yerde gozuktu napicam bilmiyorum. Hic bisey olmamis gibi davraniyorum.
Kocanız çıplak bi şekilde masaj yaptırıp geliyor(gerisini yazmak istemiyorum) ve sizde ona yemek yapıp evde mi bekliyorsunuz yani?
Bide şimdi kumar çıkmış. Adamın daha hangi kötü şeyleri yapmasını bekliyorsunuz?

Burasi kucuk bir yer ve taxi duragi felan yok. Ariyorsun geliyor taxi. Ve neredeyse hepsi taniyor. Konu sahte degil bu arada bazi arkadaslar oyle zannetmis. Keske sahte olsa. Ben zaten buraya sizler beni kendime getirin bana akil verin diye actim bu konuyu. Kendimi bildigim icin boyle yorumlara ihtiyacim var cunku. Benim daha saglikli dusunebilmem icin

yine oraya gittiği vakit polise ihbar edin.mis gibi, kanıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…