bi bakarmisiniz

neqaripkader

sevgikelebegim+oglum+esim
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
75
6
28
merhaba kizlar bi sorum olucak ama nasil soyliyim ki yanlis anlamayin:18:bu aralar cok sey duydum da bu konuda sizlerlede paylasmak istedim,ben ve esim normal bakmiyoruz hem de gunahmis diye duydum.peki siz ne dusunuyorsunuz.anal s...s hakkinda,dusuncelerinizi paylasarsaniz sevinirim(lutfen yanlis anlamayin)

CİNSELLİK BÖLÜMÜ VAR KONUNUZU ORAYA AÇABİLİRDİNİZ ?
GOOGLE SORSAYDINIZ SÖYLERDİ HERŞEYİ
NEYSE FİKRİM YOK

herkesın yorumu farklıdır,deneyıp tecrubenı yazmalısın BENCEEEEEEEE..

din kısmını geçiyorum çünkü malum günah bişey
fiziksel kısmına değinmek istiyorum;
anal kısımda ki kasları zedeleyebileceği için kaslar artık gevşemeye başlar bunun sonuncunda ne büyük tuvaletinizi tutabilirsiniz nede bağırsaklardaki gazları
anlıycanız istemsiz olarak bu olaylar her şekilde ve her an gerçekleşebilir,hem böyle olmasını kim ister ki?
onun dışında yine mikrop kapma olasılığınız ve buna bağlı olarak hastalanmanız olası bi durum (en kötüsü de kanser vakası)
haa sırf merak için yazıyorsanız googleda da var bunların cvbı
ama yok yapmış birini arıyorsanız şayet,ona bişey diyemiycem

Dinen caiz degil, insanen kadin bedenine uygun degil, saglik acisindan da zararli. Hayvanlar acisindan problem yok tabi.

bi bayan bile buna normal bakıyosa erkeklere çokta şaşmamak lazım çok sinirlendim neden bilmiyorum ama

evet kuran dada ayetler var günaymış Allah öylelerine rahmet etmezmiş vs.. kadının üreme organı neresiyse orasından yaklaşınız diyo.. konu kilit yani başka bir öneri yok olamaz da yapanda yapsın günahı boynuna...

Mantıken düşünüldüğünde de zaten pis bişey yaa

E eşiniz normal bakmıyor siz de normal bakmıyormuşsunuz, neden buradaki insanların düşüncesini soruyorsunuz? Önemli olan zaten sizin ne düşündüğünüz, dert olan kısım ne anlayamadım ben?

ben sadece fikirlerinizi oyrenmek istemistim,haaa googleni de kullaniyorum tabi kihade hoscakalin

Hanimefendi mesleginiz hemsirelik mis.. sanirim bizden daha iyi bilirsiniz bu olayin sağlık boyutunu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana pek hoş bakmıyosunuz gibi gelmedi konunuzdan. Zira öyle düşünseniz gelip burada konu açma gereği duymazdınız, konuyu açarken ne beklediniz ki cevap olarak "aa saçmalama biz yapıyoruz" falan mı:44: Yani normal bakmıyosanız milletin yatakta neyi nasıl değerlendiğini napıcaksınız öğrenip, cidden anlam veremedim.

Google'da ne düşünmemiz gerektiği açıkca yazıyo. Buraya konu açmaktan daha kolay

Müslümansan zaten günah olduğunu bilmen gerekir.Değilsen bile kadını ne kadar aşağılar bir konuma düşürdüğü aşikar,bu çok çok yeterli bir sebep.

Normal bakmıyorsan neyi merak ediyorsun ? Fazla merak iyi değildir.

Deneyin bence bir kere. Bir şey olmaz bir kereden. Sonra karar verirsiniz. Bağsur falan varsa iyi geliyormuş.

Son düzenleme:
fikirlerinizi merak ettim sadece,deneyip denemeyecegim sizi hic alakadar etmez ama soylede bi sey var ben tam muslumanim yarim yumalak diil namazimla-niyazimla,bagsura da hiicc iyi gelmiyo canim benim,sen yanlis anlamissindir onu.diyecegim o ki yargisiz infaz bu olsa gerekhic kimsenin yatagi da beni ilgilendirmez.ben azeriyim bi yerde bi yanlis yazmis olduysam bagislarsiniz artikama bu konu da sizin ilgi alaniniza girmiyorsa basliga baktiginizda cevap yazmassiniz olur biter

Biz yarım mıyız ? Tövbe ya Rabbim.Senin yatağın da bizi bağlamaz,başlıktan da anal mı oral mı vajinal mı anlayamadık,kusura bakma.

tesekkur ederim cevaplariniz icin,bu konuyu actigimda boyle seyler yazicaginizi az cok tahmin etmistim ama musulmansan boyle,yataktaysan soyle sinirimi hoplatti iste,yani boyle konu acan musluman sayilmiyormu?yine soyluyorum merak iste ondan yazdim buraya,hem bu aralar cok konusulduda yanimda onun icin actim konuyu...yani soyle,bi konu hakkinda cok konusulur,merak erdersin ,insanlarin yorumu bakis acisi falan iste bu yuzden acmistim,yoksa dini ve fiziki anlamda neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum.xahis edirem hami bir terefden ustume gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…