Bi bakarsanız sevinirim:)

Milavis

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
132
47
13
31
merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya geleyim. 6,5 aylık hamileyim. Doğumdan sonra korse kullanmak doğru mu? Normal doğum ve sezaryen fark ediyo mu. Aranızda kullanan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim :KK15:

Sezaryende karın sarkıklığı daha çok oluyor. Korsenin bir faydası yok, bu sadece kendini tatmin eder görüntü olarak. Düzenli beslenir, hareket eder, spor yaparsan ve en önemlisi de emzirirsen sorunun kalmaz. Öyle diyetmiş falanmış filanmış doktoruna danışmadan yapma. Ben 3 hafta önce normal doğum yaptım ve kendi kiloma indim. Gene de denemek isterim dersen buyur :)

Sezaryende karın sarkıklığı daha çok oluyor. Korsenin bir faydası yok, bu sadece kendini tatmin eder görüntü olarak. Düzenli beslenir, hareket eder, spor yaparsan ve en önemlisi de emzirirsen sorunun kalmaz. Öyle diyetmiş falanmış filanmış doktoruna danışmadan yapma. Ben 3 hafta önce normal doğum yaptım ve kendi kiloma indim. Gene de denemek isterim dersen buyur :)
Ayy ne güzel yavrunuzu almışsınız kucağınıza. Allah bağışlasın :KK200: Bende doğum yapıp bi an önce eski halimd dönmeyi dört gözle bekliyorum. Tabi kilodan önce yavrum önemli. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde kiloyu hallederim gibime geliyor :anne:

Ayy ne güzel yavrunuzu almışsınız kucağınıza. Allah bağışlasın :KK200: Bende doğum yapıp bi an önce eski halimd dönmeyi dört gözle bekliyorum. Tabi kilodan önce yavrum önemli. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde kiloyu hallederim gibime geliyor :anne:
Amin cümlemizinkini bağışlasın,bence de bebek iyi olsun da kiloyu 1 yıl dert etme, bebeğe gidecek hepsi emdikçe :)

10 sene önce sezeryanla dogum yaptım
15 gün sonra başka bir sıkıntı için hastaneye gittiğimde hemşireye sordum
korse nezaman giyebilirim diye geç bile kalmışsın dedi , o gun giymeye başladım ,
ki 38 kilo almıştım hamılelıkte , sadece spor yapmayacaksın dedi ama kısa yürüyüşler yapabilirsin demişti ,

gerçi 3 ay sonra eski kiloma düşmüştüm ,

10 sene önce sezeryanla dogum yaptım
15 gün sonra başka bir sıkıntı için hastaneye gittiğimde hemşireye sordum
korse nezaman giyebilirim diye geç bile kalmışsın dedi , o gun giymeye başladım ,
ki 38 kilo almıştım hamılelıkte , sadece spor yapmayacaksın dedi ama kısa yürüyüşler yapabilirsin demişti ,

gerçi 3 ay sonra eski kiloma düşmüştüm ,
3 ay icinde 38 kilo mu verdin? Nasil nasiill:spor::rolleyes:

3 ay icinde 38 kilo mu verdin? Nasil nasiill:spor::rolleyes:

Canım yemek ne olursa olsun ekmek yemem ,ve her yemegin üstüne 1 çay kaşıgı kimyon içeriz
sütünde azalma olmaz ama kilonda olur çünkü bütün kilolar dogumdan sonra sütün olsun ye diye diye olur ,

hatta kimyon içmeye biz 4 aydan sonra başlarız ( hamıleliğin ) süt kanalları açılır sütün çok güzel olur allahın izniyle,

ben burada kaç kişiye tarif verdim özelden mesaj attım bilmiyorum yeterki bir faydamız olsun diyoruz .:-)

Canım yemek ne olursa olsun ekmek yemem ,ve her yemegin üstüne 1 çay kaşıgı kimyon içeriz
sütünde azalma olmaz ama kilonda olur çünkü bütün kilolar dogumdan sonra sütün olsun ye diye diye olur ,

hatta kimyon içmeye biz 4 aydan sonra başlarız ( hamıleliğin ) süt kanalları açılır sütün çok güzel olur allahın izniyle,

ben burada kaç kişiye tarif verdim özelden mesaj attım bilmiyorum yeterki bir faydamız olsun diyoruz .:-)
Aa superrr :) kimyon toz halinde mi icilmeli cayi da olur mu ve nasil yapilmali? Cok soru sordummm simdiden cokk teseekkurler canimm :KK36:

günaydın cnm
kımyonu baharatcıdan tohum olurak alacaksın sapı çöpü varsa ayıkla
onu makınan varsa çek baharat çekme makinası ile , imkanın varsa al çünkü bebek dogduktan sonrada çok lazım olacak ,
bir fincan suyu kaynat su kaynarken içine bir çay k. kimyon at ve altını kapat , biraz ılısın iç , yada vaktin yoksa bir çay kaşığı ağzına kımyon at ve bir bardak su iç üstüne ,

ohhhh gelsin ondan sonra güzel kıvamlı bir süt , gazsız sancısız günler:-)

Back
X