- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yanlışım varsa konu sahibi düzeltsinanaliz gibi bişey olmuş bu
Ben anladım galiba
Kocası ne yapsam daHayalperest5 'yi memnun etsem diye düşünse
Bulsa
Uygulasa
Öyle 2-3 günlük yemek yapmakla olmuyo
Yemeğin yanına gül eklesin diyo
Ardına çay koysun
Biraz zaman geçince meyveyi de unutmasın
Ben deyince yaparsa cıks aynı tat olmuyo
Ya da tartışırsak yaparsa hıh hiç samimi gelmiyo
Küstürmeden yap be adam diyo
yanlışınız var yazdıklarımı tekrar okuyun Ada'mda n yedı yırmıdort hizmet tabii ki beklemedım arada bir dese çayı ben koysam veya meyve getırsem sen yoruldun çocukla bıraz rahatla dese ama demıyor ben dicem öyle anlıcak yada dedıgımde üşenir yorgunum der bilmem anlatabıldımmı kızdığım nokta buYanlışım varsa konu sahibi düzeltsin
Ben okuduklarımdan bunu çıkardım
Her akşam söyleyanlışınız var yazdıklarımı tekrar okuyun Ada'mda n yedı yırmıdort hizmet tabii ki beklemedım arada bir dese çayı ben koysam veya meyve getırsem sen yoruldun çocukla bıraz rahatla dese ama demıyor ben dicem öyle anlıcak yada dedıgımde üşenir yorgunum der bilmem anlatabıldımmı kızdığım nokta bu
benim kociş sorsan bana dünya tatlısı bidam ama o bile diyerek yapıyo hatta çoğu şeyde ısrar gerekiyoÇocuklu bayanlar mesela eşiniz çocuğu alıp bazen uyutur mu sizi düşünerek benımkı yapmaz soylerım öyle alır çoğu kes gerı verır uyumuyor dıyerek ten sonra uyuturum mesela hadı çay koy der bana . Ya yorulmuşum ben zaten insan kendı kalkar koyar çocuğu hep ben ılgılenırım bilmem sizin eşlerınız Nasıl
yanlışınız var yazdıklarımı tekrar okuyun Ada'mda n yedı yırmıdort hizmet tabii ki beklemedım arada bir dese çayı ben koysam veya meyve getırsem sen yoruldun çocukla bıraz rahatla dese ama demıyor ben dicem öyle anlıcak yada dedıgımde üşenir yorgunum der bilmem anlatabıldımmı kızdığım nokta bu
Çalışıyor musun ?Çocuklu bayanlar mesela eşiniz çocuğu alıp bazen uyutur mu sizi düşünerek benımkı yapmaz soylerım öyle alır çoğu kes gerı verır uyumuyor dıyerek ten sonra uyuturum mesela hadı çay koy der bana . Ya yorulmuşum ben zaten insan kendı kalkar koyar çocuğu hep ben ılgılenırım bilmem sizin eşlerınız Nasıl
Bebek çok küçükKızım beş aylık olacak ıkı gün sonra hep ben ilgilendım ben uyuttum ben kalktım geçenleri tamam emzırmem gerektı ama cok Nadır uyuttuğu cok Nadır sonuçta yoruyor insanı Bebek uyuturum oda hadı şunu yapsana bunu yapsana sıralar ve ben sinir olurum artık yapmam ! Ister yargılayın ıster hak verın ama haklıyım insan düşünür düşünceli olur
Hayır çocuk olduğu ıcın bıraktım bu yıl şimdi ne dert edıyor dıceksınız ama öyle degıl çalış yada çalışma insan eşi tarafından düşünülmek isterÇalışıyor musun ?
Kızım beş aylık olacak ıkı gün sonra hep ben ilgilendım ben uyuttum ben kalktım geçenleri tamam emzırmem gerektı ama cok Nadır uyuttuğu cok Nadır sonuçta yoruyor insanı Bebek uyuturum oda hadı şunu yapsana bunu yapsana sıralar ve ben sinir olurum artık yapmam ! Ister yargılayın ıster hak verın ama haklıyım insan düşünür düşünceli olur
Çocuk beni çok yordu, çayı da bi zahmet sen koy beraber içelim deSonra kavga ederız o Zaman yapar ben napayım o çayı o yemegı benı kızdırmadan yapsa nolur sanki görüyor çocuk yoruyor insanı nefes almak istiyor insan yukarda yazdığım gibi Ada'm çocuk uyutunca tam dinlecenem hemen bıseyler ister bende ısteyerek yapmam yada yapamam yani
Sonra kavga ederız o Zaman yapar ben napayım o çayı o yemegı benı kızdırmadan yapsa nolur sanki görüyor çocuk yoruyor insanı nefes almak istiyor insan yukarda yazdığım gibi Ada'm çocuk uyutunca tam dinlecenem hemen bıseyler ister bende ısteyerek yapmam yada yapamam yani
kızma ama ilk cümlen benim kocişle aynı ben isterim o benden bekler kalkıp yapıncada kızdırıp yapınca ne önemi var derSonra kavga ederız o Zaman yapar ben napayım o çayı o yemegı benı kızdırmadan yapsa nolur sanki görüyor çocuk yoruyor insanı nefes almak istiyor insan yukarda yazdığım gibi Ada'm çocuk uyutunca tam dinlecenem hemen bıseyler ister bende ısteyerek yapmam yada yapamam yani
Benımkı çay içer her gün bende severdim ama yorgun olunca yerımden kalkasım gelmez bazen gece onıkı olur çocuk uyuturum geç uyuyor Bebek derki çay yapsana . Benadam kalk koy dınleneyım tamam çalışıyor o ama eve gelınce çocuk genelde benımle onla vakti Te gecırmıyor kı dınpenıyor o bıkac saat anlatabıldımmıBebek çok küçük
Biraz bundan dolayı bunaldığını düşünüyorum
Yoksa yazdığın her cümle, hemen herkesin hayatında yaşanan cinsten şeyler
Bebek biraz daha büyüyünce, senden başkasıyla da duracak oynayacak vs.
Şimdi hem babası acemi, hem bebek anneye daha düşkün
Bunların üstüne bir de iş hayatın var mı bilmiyorum, bende o da var. Anlıyorum
Ama o kadar incelik bende de yok, bazen söylenmedikçe çay koymam. Zaten sevmiyorum ve her akşam içmeyiz.
Ya kizim gelir gelmez yine dokturmussun nuktedanligini.Bence sizin eve bi hizmetçi lazım
Başka sorun göremedim
Ahahah bu cok iyimis ya. O zaman"Kocaciğim, musaitsen bir cay alabilir miyim, hesabima yaz"
Gerçekten mıAlır ayağındada sallar ,ütüde yapar ,süpürgede ama ben demem yani o düşünür
Sen kendini yanlış ifade ediyorsun kocam kızınca yemek yapıyo rutinde düşünmüyo diyosun sadeceHayır çocuk olduğu ıcın bıraktım bu yıl şimdi ne dert edıyor dıceksınız ama öyle degıl çalış yada çalışma insan eşi tarafından düşünülmek ister
evetGerçekten mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?