Bı bakın arkadaşlar :)

Yanlışım varsa konu sahibi düzeltsin
Ben okuduklarımdan bunu çıkardım
yanlışınız var yazdıklarımı tekrar okuyun Ada'mda n yedı yırmıdort hizmet tabii ki beklemedım arada bir dese çayı ben koysam veya meyve getırsem sen yoruldun çocukla bıraz rahatla dese ama demıyor ben dicem öyle anlıcak yada dedıgımde üşenir yorgunum der bilmem anlatabıldımmı kızdığım nokta bu

Çocuklu bayanlar mesela eşiniz çocuğu alıp bazen uyutur mu sizi düşünerek benımkı yapmaz soylerım öyle alır çoğu kes gerı verır uyumuyor dıyerek ten sonra uyuturum mesela hadı çay koy der bana . Ya yorulmuşum ben zaten insan kendı kalkar koyar çocuğu hep ben ılgılenırım bilmem sizin eşlerınız Nasıl

Her akşam söyle
Hadi çaylar benden, meyveler ellerinden öper gibi
Çaksın köfteyi
Bir iki söylersin
3 te alışır
Söylemezsen hiç olmaz, böyle bunları düşünür durursun

benim kociş sorsan bana dünya tatlısı bidam ama o bile diyerek yapıyo hatta çoğu şeyde ısrar gerekiyo

Kızım beş aylık olacak ıkı gün sonra hep ben ilgilendım ben uyuttum ben kalktım geçenleri tamam emzırmem gerektı ama cok Nadır uyuttuğu cok Nadır sonuçta yoruyor insanı Bebek uyuturum oda hadı şunu yapsana bunu yapsana sıralar ve ben sinir olurum artık yapmam ! Ister yargılayın ıster hak verın ama haklıyım insan düşünür düşünceli olur

ohoo o modelden bulursan benim eve de yolla bir tane..
kendi kendine kırk yılda bir düşünür illa dürtecen .. istisnalar hariç cinsleri böyle ..

Çalışıyor musun ?

Sonra kavga ederız o Zaman yapar ben napayım o çayı o yemegı benı kızdırmadan yapsa nolur sanki görüyor çocuk yoruyor insanı nefes almak istiyor insan yukarda yazdığım gibi Ada'm çocuk uyutunca tam dinlecenem hemen bıseyler ister bende ısteyerek yapmam yada yapamam yani

Bebek çok küçük
Biraz bundan dolayı bunaldığını düşünüyorum
Yoksa yazdığın her cümle, hemen herkesin hayatında yaşanan cinsten şeyler
Bebek biraz daha büyüyünce, senden başkasıyla da duracak oynayacak vs.
Şimdi hem babası acemi, hem bebek anneye daha düşkün
Bunların üstüne bir de iş hayatın var mı bilmiyorum, bende o da var. Anlıyorum
Ama o kadar incelik bende de yok, bazen söylenmedikçe çay koymam. Zaten sevmiyorum ve her akşam içmeyiz.

he anladım şimdi sen bunalmışsın.. çocuk yoruyor vs.. çocuğa bağlı hayata geçişte normal şeyler bunlar.. küçükmüş ama daha o da ilgilenir merak etme azıcık büyüsün..

Çocuk beni çok yordu, çayı da bi zahmet sen koy beraber içelim de
Birşey olmaz
Beklersen, çok beklersin
Ama söylersen beraber çay höpürdetmeniz mümkün

Geçecek, bebek biraz büyüyünce daha iyi olacak herşey. Anne - kayınavlide vb. biir varsa günde 1 saat ver ona bebeği, 1 saat kafa dinle bunalmışsın.

kızma ama ilk cümlen benim kocişle aynı ben isterim o benden bekler kalkıp yapıncada kızdırıp yapınca ne önemi var der

Benımkı çay içer her gün bende severdim ama yorgun olunca yerımden kalkasım gelmez bazen gece onıkı olur çocuk uyuturum geç uyuyor Bebek derki çay yapsana . Benadam kalk koy dınleneyım tamam çalışıyor o ama eve gelınce çocuk genelde benımle onla vakti Te gecırmıyor kı dınpenıyor o bıkac saat anlatabıldımmı

Hayır çocuk olduğu ıcın bıraktım bu yıl şimdi ne dert edıyor dıceksınız ama öyle degıl çalış yada çalışma insan eşi tarafından düşünülmek ister
Sen kendini yanlış ifade ediyorsun kocam kızınca yemek yapıyo rutinde düşünmüyo diyosun sadece
Çocuğumuz da var diyorsun mesela, daha 5 aylık bebekmiş
Seni bunaltan tam olarak bu
Hem iş hayatını bırak, hem gazı uykusu maması bezi ağlaması dinmeyen bir canlıya alışmaya çalış
Çok zor bir süreç, Allah kolaylık versin
Erkekler rahat, tırıs tırıs işe git gel. Oldu, +1 bebek var ama annesi bakar.
Bebek uyusa da bana çay demlese diye eşin beklerken, sen söyle ondan önce
Bebeğin uyku saati yakın, bi çay koyda karşılıklı içelim uyursa. Yoksa gün boyu zaten aç ve bitik düşüyorum, bebek bakmak çalışmaktan zor de. İnanmazsa bi Pazar bebekle başbaşa bırak, kaç dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…