- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bak neguzel kussen yanina geliyor evlilikte buda cok onemli canim,kavgada herkez kotu cumleler cikar mutlaka zamanla duzelirsinizİşte sinirlendıgımızde hakaret ettık bırbrımıze bağırdık ama ilk o gelır yanaşır ben gıdemem gıtmem yapamıyorum hep o gelır yanaşır küs kalmaz ıyı o tarafı . Ama ne bılım ınsanlr salak bile denmemiş bırrbıznr biz neler dedık neler
Evet hakaret ker oldu ama iyi huyu o küsmez hiç ilk o gelır yanıma ama ne bılım sonra gene aynısı oluyor . Ya bşde istiyorum kı manevıyatımız iyi olsun erkek olarak iabdetlerı ne dıkkat Etsın oda eksıkBak neguzel kussen yanina geliyor evlilikte buda cok onemli canim,kavgada herkez kotu cumleler cikar mutlaka zamanla duzelirsiniz
Maneviyat konusuna gecersem benim esim icki icer hic bilmez gunahi sevabi bu onun eksikligi tabiki sen aranizdaki gecime bak hani yap yap ozur dile bu aliskanlik olur ozman sorun buyukse konusulur oylede saygisiz birisi degil galiba sen daha iyi bilirsin esini,birazdaha kendini törbile neyazikki kadinlar daha genis düşünüyor, birde snaa karsi tavirlari nasil oda onemli biliyorsun,sorun encok senin icin ne meselaEvet hakaret ker oldu ama iyi huyu o küsmez hiç ilk o gelır yanıma ama ne bılım sonra gene aynısı oluyor . Ya bşde istiyorum kı manevıyatımız iyi olsun erkek olarak iabdetlerı ne dıkkat Etsın oda eksık
Namazlar oturmadı cok istıyrum namaz Kuran düzgün düzenli olsun yapalım dıyor oda bı turlu oturmuyor cok özeniyorum manevıyatlı ciftlrreManeviyat konusuna gecersem benim esim icki icer hic bilmez gunahi sevabi bu onun eksikligi tabiki sen aranizdaki gecime bak hani yap yap ozur dile bu aliskanlik olur ozman sorun buyukse konusulur oylede saygisiz birisi degil galiba sen daha iyi bilirsin esini,birazdaha kendini törbile neyazikki kadinlar daha genis düşünüyor, birde snaa karsi tavirlari nasil oda onemli biliyorsun,sorun encok senin icin ne mesela
Ahhh keske hepimiz tam anlamiyla yapabilsek allahim bu tembelligimizi nefsimizi yok etse bende kackere basladim devam edemedimNamazlar oturmadı cok istıyrum namaz Kuran düzgün düzenli olsun yapalım dıyor oda bı turlu oturmuyor cok özeniyorum manevıyatlı ciftlrre
Hmmm keşke kendı kendıne düşünerek yapsa bıseyleri . Neden düşünmezler
Aslında ben hep takvalı manevıyatlı bırını istedim cok istedim dua ettım ama önceki görüştüğüm kişilerin karakteri güzel degıdkın üzüldüm . Karakter daha önemli dedım buda namaz kılıyordu da tam istediğim manevıyatta degıldı çünkü nefisim benimde düşük beni yönlendırcek yol gösterecek büro olsun ıstedım ama kısmet kavga ederız bu yuzden de . Derim erkeksın evin dıregısın madem gelıp bilgisayar başına oturma hep Kuran okuyalım meal vs azda olsa bazen yapıyoruz üste sonra gene aynı gene kavga bı evde namaz eksık de ıbadet eksıkse sıkıntı mutlaka olur öyle düşünüyorum benAhhh keske hepimiz tam anlamiyla yapabilsek allahim bu tembelligimizi nefsimizi yok etse bende kackere basladim devam edemedim
Aynen yok o kafa anca hizmet kusura bakmasınlar köle degılım öyle dgıyınce ona köle olki kölen olayım :)onu düşünecek kafamı var onlarda allah aşkına , tatlı dille alttan gir üstten çıkıp yaptracan canım
Haklisin ama bunu zorlayarak olmaz surekli bunu kafana sokarsan hic duzelmez surekli kavgali olursun, herkez neyaprsa kendine, istersin esininde oyle olmasini ama yapmiyorsada zorlayark daha cok itici gelir, birak kendi haline, sen yapiyorsan ne mutlu sana inslalah oda istedgin gibi olur uzüldgünü biliyorum bende karsilastiklarima mecbur kaldigima icin uzuluyorum ama yapacak birsey yok cunku o istemesi lazim degismeyiAslında ben hep takvalı manevıyatlı bırını istedim cok istedim dua ettım ama önceki görüştüğüm kişilerin karakteri güzel degıdkın üzüldüm . Karakter daha önemli dedım buda namaz kılıyordu da tam istediğim manevıyatta degıldı çünkü nefisim benimde düşük beni yönlendırcek yol gösterecek büro olsun ıstedım ama kısmet kavga ederız bu yuzden de . Derim erkeksın evin dıregısın madem gelıp bilgisayar başına oturma hep Kuran okuyalım meal vs azda olsa bazen yapıyoruz üste sonra gene aynı gene kavga bı evde namaz eksık de ıbadet eksıkse sıkıntı mutlaka olur öyle düşünüyorum ben
Belki eski konularıma baktınız ne güzel Sevgı var aranızda ben büyük Sevgı duyamıyorum . Ona dıyorum kı ilgilen az sohbet et sevgını göster bende daha cok seveyımGenelde bakışımdan bile anlar bir şey istediğimi, tatlı dil yoğunluktadır bizde ama bazen işine gelmiyor yapmak istemiyor, hemen küçük emraha bağlıyorum olayıcanım kocam hemen kabul ediyor
Sen kaç yıllık evlısın çocuk var mı Nasıl idare edıyorsun sen ne bılım 27 de evlendım erken gelıyor bana keşke 30 dan sonra evlenseydım dıyorum şimdi bekarlık nenguzeldı özgür sorunsuz tabi evlenmek lazım ama bekarlık daha guzeldıHaklisin ama bunu zorlayarak olmaz surekli bunu kafana sokarsan hic duzelmez surekli kavgali olursun, herkez neyaprsa kendine, istersin esininde oyle olmasini ama yapmiyorsada zorlayark daha cok itici gelir, birak kendi haline, sen yapiyorsan ne mutlu sana inslalah oda istedgin gibi olur uzüldgünü biliyorum bende karsilastiklarima mecbur kaldigima icin uzuluyorum ama yapacak birsey yok cunku o istemesi lazim degismeyi
Belki eski konularıma baktınız ne güzel Sevgı var aranızda ben büyük Sevgı duyamıyorum . Ona dıyorum kı ilgilen az sohbet et sevgını göster bende daha cok seveyım
14 senelik 1 kizim var bende cok sıkintilar cektim cok farkliyiz esimle ama iste oyle boyle surüyor ben evlendikten sonra cok dgistim ne gurur nede inat kaldi bende mecbur idare ediyorum hep diyorum beterin beteri var allahim kizima zeval vermesin oyle teselli oluyorum, o yuzden yasadikca hayat devam ediyor bacimSen kaç yıllık evlısın çocuk var mı Nasıl idare edıyorsun sen ne bılım 27 de evlendım erken gelıyor bana keşke 30 dan sonra evlenseydım dıyorum şimdi bekarlık nenguzeldı özgür sorunsuz tabi evlenmek lazım ama bekarlık daha guzeldı
boşuna demiyorlar kadının gözü açılmadan evlensin diyeSen kaç yıllık evlısın çocuk var mı Nasıl idare edıyorsun sen ne bılım 27 de evlendım erken gelıyor bana keşke 30 dan sonra evlenseydım dıyorum şimdi bekarlık nenguzeldı özgür sorunsuz tabi evlenmek lazım ama bekarlık daha guzeldı
Canım tabiki evde senin istediğin gibi bir ortam hoş olur. Ama adamın içinden gelmesi lazımNamazlar oturmadı cok istıyrum namaz Kuran düzgün düzenli olsun yapalım dıyor oda bı turlu oturmuyor cok özeniyorum manevıyatlı ciftlrre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?