Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar..yarin doktoruma gidecegim insaallah.bebegim 13+5 haftalik yani ikili test yapilacak ama ben cok Korkzyorum neden bilmiyorum ama korkuyorum.nasil yapiliyo,sonuc hemen cikiyomu..biraz anlatirmisiniz?ilk hamileligim oldugu icin bilmiyorum simdiden cok sagolun
Rahat ol canım korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle.. Önce bebeğini göreceksin ultrasonda:) doktorun onun baş çevresini ve daha bir takım bilgilerini bir kağıda yazacak ve sen o kağıtla birlikte kan vereceksin.. Bir kaç gün sonrada sonuçları alacaksın.. Gebeliğinin tadını çıkar., hiç bir şey yokken korkmak bebeğe zarar verir. O seni hissediyo unutma annesi:)
Rahat ol canım korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle.. Önce bebeğini göreceksin ultrasonda:) doktorun onun baş çevresini ve daha bir takım bilgilerini bir kağıda yazacak ve sen o kağıtla birlikte kan vereceksin.. Bir kaç gün sonrada sonuçları alacaksın.. Gebeliğinin tadını çıkar., hiç bir şey yokken korkmak bebeğe zarar verir. O seni hissediyo unutma annesi:)
Saol canim bende korkmsk istemiyorum ama elimde degil.bide acaba sagliklimi iyimi diye merak ediyo insan hani daha hissetmiyorum ya..insaallah hersey yolundadir..yorumun icin cok sagol
Saol canim bende korkmsk istemiyorum ama elimde degil.bide acaba sagliklimi iyimi diye merak ediyo insan hani daha hissetmiyorum ya..insaallah hersey yolundadir..yorumun icin cok sagol
canım gebelik hormonlarından dolayı bu korkuların cok normal.önce usgde ense kalınlığına bakacak sonra seni kan aldırman icin labartuvara göndercek ben 4 gün sonra almıştım sonucunu.bu testi yaptırdıktan sonra biraz raahatlarsın merak etme ama unutmaki annelik her an merak edip kuruntu icinde olmak değilmidir inşallah sağlıklı bir gebelik gecirir bebeişini kucağına alırsn