bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.124
798
bir bakmışız biz şişmişiz , yemeğe de doymuşuz kararımızı verip zayıflamayı hayatımıza koymuşuz asıl konu başlığımız buydu ama sığmadı

evlendik muradımıza erdik peki ya sonra... şiştik de şiştik... işten eve koş yemek yap. aaaaaaaa yemek kalmış ye.. saat kaç olursa olsun çay eşliğinde atıştır spora başlayacağız de sonraaa aman salla hem vakit mi var ki..:26: eve gel yemek,bulaşık, çamaşır, ütü haaaa bir de eşe ilgi.. hani kendimize ilgi.... yedikçe yedik şiştikçe şiştik ..artık buna dur dedik biz kafadarlar böyleyken

böyle olmaya karar verdik

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azimli üyeler [/TD]
[TD]şuanki kilo /16.08.2013[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[TD]13.09.2013[/TD]
[TD]11.10.2013[/TD]
[TD]16.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dila[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]damlasu[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-----[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bircan[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay[/TD]
[TD]55,8[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]53,8[/TD]
[TD]54[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslı[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]87,3[/TD]
[TD]85,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oranje[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]58,2[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oya[/TD]
[TD]-----[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]57,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehra[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]56,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limon1988[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]51[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]55,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eb0n2010[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]----------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]o_ren[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD]--------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derya[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]62,4[/TD]
[TD]62,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
süper bir topik olmuş

hayırlısı olsun kızlar ben kilo vermesemde sizin sıkılaşma tavsiyeleriniz olursa onlardan yararlanmak isterim

Hooop daliyorummm:122:
O zaman aksam yemegi itibariyle yediklerimizi yaziyoruz ve spor yapacaksak yaptigimiz sporlari ben yarin sabah tartilip, olculerimide ölçüp öyle takop etmeyi düşünüyorum tabii tartidan sonra sarsilmazsam

tebrik ederim şiir gibi bir açılış olmuş bende hooop daldım,size teşekkür kızlar,az ye az konuş az uyu:) hooop zayıflamışız.

Son düzenleme:
Selam Kızlar Aslıcık bitanesin Topikimiz hayırlı olsun

Bende yarın sabah kilomu yazacağım eğer İlkay gibi herhangi bir sarsılma olmaz ise ertesi sabahda bir gün önce sabahtan akşama neler yediğimi yazarım gerçekleri gördünçe de kendimi toparlamam uzun sürmez

Hafta sonları giremem ama not edip ne yediğimi ne kadar su içtiğimide yazarım...

Tartılma günümüz olacak mı?

Benim evde tartı yok ama

Evet her sabah gelip bi gun once neler yedik yazalim cuma tartilma günümüz olsun asli kilo yazmak istemiyor ama yazmak isteyenler yazsin

kızlar bence ilk sayfaya çizelge hazırlayın şimdiki kiloyu ve hedef kiloyu göstersin ve hafta hafta tartılıp 1.2.3.ve 4. hafta kaçar gram verdiğinizi görün bence bu yöntem çok motive edici 1 ay geçincede verilen kiloları gösteren bölüm yenilenir

İnşaAllah burda moral depolasak birşeyimiz kalmaz,topiği hazırlayan ve fikri ortaya atanlara arkadaşlar adına teşekkür ederiz

Evet tablo fikri guzel ticker mi yapsam diyordum ama surekli tickera bakmak istemiyorum

Evet tablo fikri guzel ticker mi yapsam diyordum ama surekli tickera bakmak istemiyorum

aynen cnm ticker sanki hep yerinde sayıyormuş gibi geliyor insana tabloda her hafta kaçar gram verdiğinizi ya da vermediğinizi görürseniz dahada hırslanır insan zaten bu topikin çok hızlı kilo vereceğine inanıyorum çünkü bizim kızlardan 100 ve üzeri kiloda olan kimse yokve ramazanda hepiniz oruç tuttunuz nefsinize hakimsiniz inanıyorum ben sizlere

İşlerim o kadar yoğun ki bakamadım konu açıp gittim resmen
gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ben bu akşam fırsat bulursam spor yapmak da istiyorum tablo fikri güzel ekleyebilirsem tabi öğrenirim onu da.
sıkılaşmak adına call teyzemden yardım alacağım..
çikolata yok çok canım çekerse yarım yerim. kendimi kısmak istemiyorum sonrası daha kötü oluyor
porsiyon küçültüp bol su ile bu iş bitecek
dipnot :yemekten ziyade tatlıya olan zaafımdan böyleyim. :26:

bende geldimmmmmm 5 kilo fazlam varmış

itiraf ediyorum düğünden sonra 3 ayda aldım 5 kilo düğün günü 59 olan hüm şu an 64

vermem lazım

evlilik sayfasında yaptığımız gibi liste yapalım herkes kilosunu ve hedefini yazsın onu her hafta yenileyelim... hangi gün olsun tartı günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…