- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
tebrik ederim şiir gibi bir açılış olmuş bende hooop daldım,size teşekkür kızlar,az ye az konuş az uyu:) hooop zayıflamışız.bir bakmışız biz şişmişiz , yemeğe de doymuşuz kararımızı verip zayıflamayı hayatımıza koymuşuz asıl konu başlığımız buydu ama sığmadı
evlendik muradımıza erdik peki ya sonra...şiştik de şiştik... işten eve koş yemek yap. aaaaaaaa yemek kalmış ye.. saat kaç olursa olsun çay eşliğinde atıştır spora başlayacağız de sonraaa aman salla hem vakit mi var ki..:26: eve gel yemek bulaşık çamaşır ütü haaaa bir de eşe ilgi.. hani kendimize ilgi.... yedikçe yedik şiştikçe şiştik ..artık buna dur dedik biz kafadarlar böyleyken
böyle olmaya karar verdik
merhaba bende beraber sohbet edip bir birimizi motive edebileceğimiz birilerini arıyodum benide kabul edermisiniz
Selam KızlarAslıcık bitanesin Topikimiz hayırlı olsun
Bende yarın sabah kilomu yazacağım eğer İlkay gibi herhangi bir sarsılma olmaz ise ertesi sabahda bir gün önce sabahtan akşama neler yediğimi yazarım gerçekleri gördünçe de kendimi toparlamam uzun sürmez
Hafta sonları giremem ama not edip ne yediğimi ne kadar su içtiğimide yazarım...
Tartılma günümüz olacak mı?
Selam KızlarAslıcık bitanesin Topikimiz hayırlı olsun
Bende yarın sabah kilomu yazacağım eğer İlkay gibi herhangi bir sarsılma olmaz ise ertesi sabahda bir gün önce sabahtan akşama neler yediğimi yazarım gerçekleri gördünçe de kendimi toparlamam uzun sürmez
Hafta sonları giremem ama not edip ne yediğimi ne kadar su içtiğimide yazarım...
Tartılma günümüz olacak mı?
kızlar bence ilk sayfaya çizelge hazırlayın şimdiki kiloyu ve hedef kiloyu göstersin ve hafta hafta tartılıp 1.2.3.ve 4. hafta kaçar gram verdiğinizi görün bence bu yöntem çok motive edici1 ay geçincede verilen kiloları gösteren bölüm yenilenir
Evet tablo fikri guzelticker mi yapsam diyordum ama surekli tickera bakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?