- Konu Sahibi DonukPudra
-
Her hafta kilo yazılır mı yaayda 1 sağlıklı değil mi..gerçi biz motive etcez yazalım
ben akşam yapamayacağım... sabah 6 da kalkıp yapacağım eski diyetimdeki gibihem de dinç oluyordum ilk hafta ölüydüm.
o zaman ben gelmiyim hiç
Kızlar kilo almak,strestenmi,evliliktenmi,yada nedeni nedir?bence çok yemek değil,bakıyorum hep evliler şikayetçi bu kilodan.bizimde sınav,atama yada evlilik telaşı
öhümm öhümmm
ben 57 ydim 3 haftada 54 oldumm
şimdi 54 ten 52 olmak istiyorummm
yeter kız sana 54 daha zayıf olup ne etcen kuzucummmm
hayır 45 olmak istemiyom ama zaten zayıf olanlar gelmesin der gibi yazmışsın hüm
ben muhtemelen çok katılamıcam size ama motive olmak amaçlı okurum yorum da yazarım
Günaydınnn
Dün senin için bir adım attım ve tartı aldım bugün de yediklerimi de yarın sana bildireceğim...
Eşim tartı alırken birsürü birsürü laf etti inanmıyor zayıflayacağımahiççç takmadım çünkü ben inanıyorum
Tartıldım ama söylemeyeceğimCuma sabahı beklemen gerek Sonuçtan hiç memnun olmadım ama olsun azimliyim olacak
bir bakmışız biz şişmişiz , yemeğe de doymuşuz kararımızı verip zayıflamayı hayatımıza koymuşuz asıl konu başlığımız buydu ama sığmadı
günaydın bende varım bende bendeeee
sabah kahvaltısı olarak bir bardak süt içiyorum. şuan kendileri yanımda bulunmakta
iki gündür oruçtan çıkmanın verdiği aç gözlülükle ne bulduysam yedim
bugün öğleden sonra çok yemiyeceğim ama
bugün kuru meyvelerimi getirmeyi unuttum :26:
Bende kahvalti yapmiyorum, süt iciyorum sonrada bi kahve :26: aslinda kahvaltiyi seviyorumda sabah ona ayiracagim bakti uyumakla geciriyorum sanirim uykuyu daha fazla seviyorumpoğaça yada simit yemek istemiyorum
Kuru meyveleri cok iyi dusunmussunsu kuzenimin dugunu atlatayim bende alacagim marketten .. kuru yemiste atistirabiliriz aciktigimizda bence:44: karatay diyetinde var çünkü ceviz fistik badem falan ..
Ekmegi birakmam lazim .. hala dün aksam yemeginde azicikta olsa pide yedim, kendimi durduramadim
ara öğün olarak kuru meyve illaki var.
bende senin gibi on dakika daha uyumak için kahvaltı yapmayanlardanım.
simit poğça zaten yapyağlı şeyler. midemi akşama kadar kavuruyor
hem tok tutan hemde kahvaltı niyetine iyi giden bir bardak süt bire bir
dün akşam nesfit mi alsam diye düşündüm, onu da iki günde yiyip bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?