bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

ben ikisini de deneyeceğim hangisi daha güzel olursa onu yapayım da o zaman 5.30da namaza kalktıktan sonra uyumamam lazım o da çok yorar ya

öhümm öhümmm
ben 57 ydim 3 haftada 54 oldumm
şimdi 54 ten 52 olmak istiyorummm

hayır 45 olmak istemiyom ama zaten zayıf olanlar gelmesin der gibi yazmışsın hüm

ben muhtemelen çok katılamıcam size ama motive olmak amaçlı okurum yorum da yazarım

Günaydınnn

Dün senin için bir adım attım ve tartı aldım bugün de yediklerimi de yarın sana bildireceğim...
Eşim tartı alırken birsürü birsürü laf etti inanmıyor zayıflayacağıma hiççç takmadım çünkü ben inanıyorum

Tartıldım ama söylemeyeceğim Cuma sabahı beklemen gerek Sonuçtan hiç memnun olmadım ama olsun azimliyim olacak

Gunaydin canim tartin hayirli olsun bende bu sabah tartildim ve bende cikan sonuctan memnun olmadim :26: ama verecegiz bu kilolori, daha saglikli olacagiz

günaydın bende varım bende bendeeee

sabah kahvaltısı olarak bir bardak süt içiyorum. şuan kendileri yanımda bulunmakta
iki gündür oruçtan çıkmanın verdiği aç gözlülükle ne bulduysam yedim
bugün öğleden sonra çok yemiyeceğim ama
bugün kuru meyvelerimi getirmeyi unuttum :26:

Günaydın Kızlar,maşallah herkeste bir hırs var zayıflamak için,Bende sabah sporu ders çalışarak yaptım,uyumadım,bir bardak çay yeterli

Bende kahvalti yapmiyorum, süt iciyorum sonrada bi kahve :26: aslinda kahvaltiyi seviyorumda sabah ona ayiracagim bakti uyumakla geciriyorum sanirim uykuyu daha fazla seviyorum poğaça yada simit yemek istemiyorum

Kuru meyveleri cok iyi dusunmussun su kuzenimin dugunu atlatayim bende alacagim marketten .. kuru yemiste atistirabiliriz aciktigimizda bence:44: karatay diyetinde var çünkü ceviz fistik badem falan ..

Ekmegi birakmam lazim .. hala dün aksam yemeginde azicikta olsa pide yedim, kendimi durduramadim

ara öğün olarak kuru meyve illaki var.
bende senin gibi on dakika daha uyumak için kahvaltı yapmayanlardanım.
simit poğça zaten yapyağlı şeyler. midemi akşama kadar kavuruyor
hem tok tutan hemde kahvaltı niyetine iyi giden bir bardak süt bire bir

dün akşam nesfit mi alsam diye düşündüm, onu da iki günde yiyip bitiriyorum

Nesfit alabilirsin aslinda ben annemlerde kalmasaydim bu sabah nesfit yiyecektim süt gercekten tok tutuyor, ben günde 2 kutu iciyorum hani su 200 ml olanlardan sanki bi yerde sütün yag yakimini hizlandirdigini okumustum, var mi böyle bi bilginiz kizlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…