bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

şöle ki.....

evlenen hatunların hedef kilo listesi

hüm.... kilo 64 hedef 58

aslı.... kilo şu hedef şu gibi

her hafta tartı günü yayınlayalım

O zaman ilan ediyorum cuma günü tarti günümüz ilk kilolarimizi yarin degilde bu cuma mi bildirsek :44: herkes tartisini almis olur

şimcik..
ben kilo vermek istemiyorum versem bile en fazla 1 vereyim
ben sıkılaşmak istiyorum
bunun için de spor şart.. ama ben bu sporu ne zaman yapçaaaaaammmmmmm
eşimgelene kadar yapamam anca yemek yapıyom
e o gelince yemek yiyoz, sonra sofrayı topluyoz sonra da film keyfi yapıyoz
2 saat film izlesek yatma saati geliyo
ben ne zaman spor yapçam, ne yapçam bi de

Benim de kısmam gereken tek şey tatlı en büyük zaafım

ben şu aslı nın yaptığı callenetics midir nedir onu bi deneyeyim diyorum nasılmış eminim çok hamlamışımdır... ,

ben akşam 10-10.30 arası yapmayı düşünüyorum sende her akşam film izlemeyiver

O zaman ilan ediyorum cuma günü tarti günümüz ilk kilolarimizi yarin degilde bu cuma mi bildirsek :44: herkes tartisini almis olur

Evet İlkay ilk cuma gün olsun özel günden dolayı şişlerimizde inmiş olur daha iyi olur ama perşembe sabahtan bir önceki menümüzü yazmaya başlayalım ama

iyi de spor da her akşam yapılmalı ki, yani öyle bi ayarlıcan ki ne eşini ihmal etçen, ne kendi keyfini ne de sporu
neyse bahane üretmeyeyim ben bence

Bahane yok calisan kazanir elmasi kizarir özge calla yap sende ben onu yapacagim

iyi de spor da her akşam yapılmalı ki, yani öyle bi ayarlıcan ki ne eşini ihmal etçen, ne kendi keyfini ne de sporu
neyse bahane üretmeyeyim ben bence

benimki her akşam yemekten sonra pes oynuyor bende o ara spor yaparım ama pc den bakacağım onu nasıl yapayımmmm dank etti :44::44::44::44::44::44: neyse usbye atıp tvden yapayım bari siyah taytımı da giyeyim

Evet İlkay ilk cuma gün olsun özel günden dolayı şişlerimizde inmiş olur daha iyi olur ama perşembe sabahtan bir önceki menümüzü yazmaya başlayalım ama
Tamam persembe sabahi herkes carsamba günü sabah ogle aksam olarak ne yedigini yaziyor, aralaeda ne yedigini ve kac litre su ictigini yaziyor cuma sabahi da kilo bildirimlerini yapiyoruz
evet yarın yazalım.....

kızlar NESFİT işe yarıyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ben sadece sabahlari yiyordum bi ara sirf kahvalti niyetine ama zayiflamak için degil:44: eger sabah ve aksam onu yersen ogleyin normal öğün yaparsan verirsin bence ama kacamak olmazsa tani

sakın 48 kilo olanlar 45 olmak için listeye girmesin haaaa çıldırırım

Her hafta kilo yazılır mı ya ayda 1 sağlıklı değil mi..gerçi biz motive etcez yazalım

ben akşam yapamayacağım... sabah 6 da kalkıp yapacağım eski diyetimdeki gibi hem de dinç oluyordum ilk hafta ölüydüm.

Kızlar kilo almak,strestenmi,evliliktenmi,yada nedeni nedir?bence çok yemek değil,bakıyorum hep evliler şikayetçi bu kilodan.bizimde sınav,atama yada evlilik telaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…