- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Benim evde tartı yok ama
Evet her sabah gelip bi gun once neler yedik yazalimcuma tartilma günümüz olsun asli kilo yazmak istemiyor ama yazmak isteyenler yazsin
O zaman ilan ediyorum cuma günü tarti günümüzilk kilolarimizi yarin degilde bu cuma mi bildirsek :44: herkes tartisini almis olur
İşlerim o kadar yoğun ki bakamadım konu açıp gittim resmen
gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben bu akşam fırsat bulursam spor yapmak da istiyorum tablo fikri güzel ekleyebilirsem tabiöğrenirim onu da.
sıkılaşmak adına call teyzemden yardım alacağım..
çikolata yok çok canım çekerse yarım yerim. kendimi kısmak istemiyorum sonrası daha kötü oluyor
porsiyon küçültüp bol su ile bu iş bitecek
dipnot :yemekten ziyade tatlıya olan zaafımdan böyleyim. :26:
şimcik..
ben kilo vermek istemiyorum versem bile en fazla 1 vereyim
ben sıkılaşmak istiyorum
bunun için de spor şart.. ama ben bu sporu ne zaman yapçaaaaaammmmmmm
eşimgelene kadar yapamam anca yemek yapıyom
e o gelince yemek yiyoz, sonra sofrayı topluyoz sonra da film keyfi yapıyoz
2 saat film izlesek yatma saati geliyo
ben ne zaman spor yapçam, ne yapçam bi de
O zaman ilan ediyorum cuma günü tarti günümüzilk kilolarimizi yarin degilde bu cuma mi bildirsek :44: herkes tartisini almis olur
Evet İlkay ilk cuma gün olsun özel günden dolayı şişlerimizde inmiş olur daha iyi olur ama perşembe sabahtan bir önceki menümüzü yazmaya başlayalım ama
ben şu aslı nın yaptığı callenetics midir nedir onu bi deneyeyim diyorum nasılmış eminim çok hamlamışımdır... ,
ben akşam 10-10.30 arası yapmayı düşünüyorum sende her akşam film izlemeyiver
şimcik..
ben kilo vermek istemiyorum versem bile en fazla 1 vereyim
ben sıkılaşmak istiyorum
bunun için de spor şart.. ama ben bu sporu ne zaman yapçaaaaaammmmmmm
eşimgelene kadar yapamam anca yemek yapıyom
e o gelince yemek yiyoz, sonra sofrayı topluyoz sonra da film keyfi yapıyoz
2 saat film izlesek yatma saati geliyo
ben ne zaman spor yapçam, ne yapçam bi de
evet yarın yazalım.....
kızlar NESFİT işe yarıyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi de spor da her akşam yapılmalı ki, yani öyle bi ayarlıcan ki ne eşini ihmal etçen, ne kendi keyfini ne de sporu
neyse bahane üretmeyeyim ben bence
Bahane yokcalisan kazanir elmasi kizarir özge calla yap sende ben onu yapacagim
Ben arada sabahları yiyorum hafif oluyor hemen acıkmıyorum işe yarama konusuna gelince pek fikrim yok
Tamam persembe sabahi herkes carsamba günü sabah ogle aksam olarak ne yedigini yaziyor, aralaeda ne yedigini ve kac litre su ictigini yaziyorEvet İlkay ilk cuma gün olsun özel günden dolayı şişlerimizde inmiş olur daha iyi olur ama perşembe sabahtan bir önceki menümüzü yazmaya başlayalım ama
evet yarın yazalım.....
kızlar NESFİT işe yarıyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tamam persembe sabahi herkes carsamba günü sabah ogle aksam olarak ne yedigini yaziyor, aralaeda ne yedigini ve kac litre su ictigini yaziyorcuma sabahi da kilo bildirimlerini yapiyoruz
Ben sadece sabahlari yiyordum bi ara sirf kahvalti niyetine ama zayiflamak için degil:44: eger sabah ve aksam onu yersen ogleyin normal öğün yaparsan verirsin bence ama kacamak olmazsa tani
sakın 48 kilo olanlar 45 olmak için listeye girmesin haaaa çıldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?