- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.701
Oyam hangi marka alacaksın?
ben su arzumun kitle ölcümünü yapana vuruldum ama alanlar kitle ölcümünü dogru yapmıyor demişler
yaza kadar fit olmak istiyorum sonbahardaistiyor gibiyiz. yani hem kendim icin hem bebek icin saglıklı olmam lazım.. daha önce 4 ayda 12 kg verdim. ama sürekli spor ve tatlı haftada 1 gün catal ucuylaydı..
şimdi iradem yok ya
asli neden gri:26:
Kizlarkilo verip hamile kalayim derken bu gidisle maximum kilomda hamile kalacagim en son 4 sene önce gördüğüm kilodayim.. nasil bu kadar aldim onuda anlamadim.. ne yapacagim ya ya hamileysem diye de spor yapamiyorum, yesil cay da icemiyorum..
Artik ekmegi sadece sabah yiyorum, aksam yemekten sonra bisey yememeye basladim.. agir bi diyet yapamam bebek düşündüğüm icin.. napsam ki:26:
Kuzumbence diyetisyene gidip onun kontrolünde başlamalısın şimde ne desek bebiş için iyi olmaya bilir...
Düzenli ve iyi beslenmende gerek bence iki ay gitsen düzene girer
mutsuzum cok
Aslinda ekmegi tamamen kessem tatlilari da kessem :26: sonucta bunlar bebege de faydali degil ki dimi:26: aksam yemekten sonra da bisey yemesem.. en azindan kesin bi hamilelik haberine kadar böyle yapsam :26: hamile kalirsam zaten kilo veremem sanirim bu bebek icin iyi olmaz.. o zaman hamile diyeti yaparım, o nasil biseyse artiksadece bebegin kilo almasi icin ne yapılacaksa yani
Tamam o zaman öyle dene ekmeği kes tatlıyı kes zaten bizi bu hale getiren onlar değil mi o zaman zayıflarsın...
Ben ne güzel onu kes bunu kes diyorum da bunu kendim niye yapamıyorum ki
bu sabah 57,7. kırılmadı gitti şu 57 li rakamlar
oya azmini görüyorum, bence sen güzel kilolar vereceksin
bende sonunda yeniden 57leri gördüm .. bu sayıyı gördüğümde sevineceğim aklıma gelmezdi, ta ki 58 olana kadardaha çok insin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?