- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 398
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.661
Aslında gün boyu iyi gidiyoruz akşam eve gidince bozuluyor
günaydın dün ben feci bozdum
sabah: nutellalı bir dilim ekmek
ara; 2bardak nescafe
öğle : yok
akşam ; 2 dilim pizza ,patates kızartması,
sonraaa çay ve kestane
oburix'in günlüğünden bu kadar
bi gün bunları yazcağım hiç aklıma gelmezdi
ben hep kilo almaya çalışırdım.
aldım çok şükür yüzüm gözün yerine geldi. hoş yüzümden biraz daha alsam daha memnun olurum
şuan 48 kiloyum
gbeğim ve yanlarım acayip olmuş. bende çok rahatsızımnapsamda ilerlemese. mekık çekeyim dedim başka napabilirim
ben plank ve squat hareketleri yapıyorum.
bikiniprojesi.blogspot sitesindeki plank hareketleri yapıyorum.
zayıf olanlar bile ypaıyor. sıkılaşmak ve şekil almak için, o yüzden tavsiye ederim.
Selam Kızlar
Oya hızlı giriş yaptınve keşke senin kilonda olsam iki haftadır 2 kilo bile veremedim çünkü hafta sonları evimde olamadığımdan tüm dengem şaşıyor
Sabah 80.4 çıktım 100gr vermişim...
Çok sıkıldım artık kilo probleminden bütün haftasonu birileri hep kilodan zayıfladığından bahsetti onları dinlemektende yoruldum..
olsun en azından - 100gr.
peki benim sabah ki kiloma ne demeli + bilmem kaç
ben sabah wc den sonra tartılıyorum ya, ilk tartılışımda 500 grama yakın fazla çıkıyorum.
sonra bi 15 20 dakka evde birşeylerle uğraşınca 500 gram kadar eksik çıkıyorum.
bir de tartıda geçen gün 57,4 çıktım. tam fotosunu çekecektim (instagrama koymak için) hoop tartı kapandı.
telefonu bıraktım tekrar tartıldım gene 57,4. tam derken harfler karışmış çıktı. gene çekemedim yani
sonra gene tartıldım (azim o foto çekilecek)
gene tartıdayım. ama bu kez 57,7 çıktım. kapadım açtım. gene 57,7. şaştım kaldım.
yer değiştirdim, nefesimi tuttum. tek ayak tartıldım. yok yok. şaka gibi1 dakika içinde artış gösterdim
şimdi sorum şu ki, acaba benim tartı mı stabil değil, yoksa benim vücutta mı bi anormallik var
kendimi tartı da sorun diye adapte ediyorum,bir de objektif görüş almak istedim
ben 56,4 deki yerimi koruyordum en son ama dün güne gittim orda yedim diye akşam yemeği yemedim ve sonra olanlar oldu ..
içim kıyıldı acıktım.. önce kurabiye yedim canım tuzlu istedi mısır patlattım koca bi tabak yedimve yine şişti göbeğim öğlen de bulgur pilavı yedim işte napim acıkıyorum üşüyorum pofff
Bence sorun tartı dakendi tartımdan biliyorum bazen doğru tarttığı yerde bile saçmalıyo Yarın sabah tekrar tartıl bakalım ne cıkacak :44:
Tünaydın kızlar
hafta sonu bir yedim bir yedim
sonra fotoğraflarıma bir baktım bir daha bakamadım
o yüzden acil spor programına almam gerek kendimi.
hala baskül almadık ama sanırım 90 ı gördüm benmüstehak bana. o kadar tatlı falan yedim ki.
Hangi marka baskül daha iyidir?:26:
artık bu da önemli bence.Oya bir fikrin vs var mı baby.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?