bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Aslında gün boyu iyi gidiyoruz akşam eve gidince bozuluyor

ayynen öyle biri yer biri bakar olmuyo

pek bozma sayılmaz caanım benim her zamanki halim, öğleni yemeyerek dengelemişsindir kaloriyi arada kaçamak olabilüür
benim de canım acaayip pizza istiyor ama yılbaşında pizza yeme kararı aldık sabrediyorum

beni de yazın beni deeeeee

pazartesi kilom 57,9 idi :26::26::26:

bircan kesinlikle sana katılıyorum. sabahtan akşama aç dur. sonra evde hopppp abart

ben artık kendime karnıbahar ve brokoli haşlıyorum akşamları.

bir bütün brokoliyi ve karnıbaharı küçük küçük ayırdım. buzdolabı poşetlerine koydum ve içindeki havayı ağızımla vakumladım
iki haftaddır kararma yok..bilginize

Günaydın Kızlar

Oya sen bizden istikrarlısın Hedef kilon ne?

Dünkü Menüm

Sabah 1 simit
çay

ara neskafe

öğlen
1 dilim börek - çay

ara türk kahvesi
Çay

akşam
salata - 2 fincan çay
azıcık nutella

Arkadaşlar dünkü menüm;

sabah: bir dilim ekmek biraz peynir

ara: 1 dilim kek

öğlen : bi tabak makarna, ayran

akşam: ne siz soruun ne ben söyliim çok yedim yinee

kilo ölçümüm geçen haftayla aynı bu menülerimle zaten zayıflamayacağımı biliyordum en azından kilo almamışım

hedef kilom 55 1.5 kilocuk vermeliyim ama olmuyoor olmuyooor

dünkü menüm;

sabah; nescafe

öğle; köfte ekmek

ara;nescafe

ara; elma

akşam; yarım paket cubuk kraker,çay

kilom ne bilmiyorum baskül bozuk

Yok yavrum yaa ben istikrarlıyım ama hastalık ölüm koşturma işleri yakamı bırakmııor. Önceki hafta 1.7 kilo vermiştim. Bu hafta 200gram vermişim :/ tabi size ptesi tartılıp söylicem

Kısa keseyim :) ayyy ne özlemişim cır cır cır yazmayı :)))

Hedef kilom 50.
Benim bir de hedef ölçülerim var. Bel kalça falan yani

Bende menümü yazayım...
Cuma günü...

Sabah
tost ekmeğinde kaşarlı tost
Nane limon
Kuşburnu çayı

Öğlen
Tavuk döner tek lavaş
Salata
3bardak su
Ayran

Ara
İki adet ayran

Sonraki ara :)
Bir elma

Akşam
Tarhana çorbası yarım
Az porsiyon bulgr pilavı
Salata
Ekmeğin guduğu :)

Akşam arası
3mandalina

Cumartesi sabah
İkitane köz kırmızıbiberli kaşarlı tost
Çaay bir parça peynir

Öğle yok.
Ara mndalina

Akşam daha yemedik
Ama planım patatesli et haşlama

Günaydın. Kızlar şaka gibi tartı ya kafayı yedi ya da ben ne yesem yarıyor...
Sabah 59.5 tartıldım :147:
Halbuki dün daha azdım

bi gün bunları yazcağım hiç aklıma gelmezdi
ben hep kilo almaya çalışırdım.
aldım çok şükür yüzüm gözün yerine geldi. hoş yüzümden biraz daha alsam daha memnun olurum

şuan 48 kiloyum
gbeğim ve yanlarım acayip olmuş. bende çok rahatsızım napsamda ilerlemese. mekık çekeyim dedim başka napabilirim

ben plank ve squat hareketleri yapıyorum.
bikiniprojesi.blogspot sitesindeki plank hareketleri yapıyorum.
zayıf olanlar bile ypaıyor. sıkılaşmak ve şekil almak için, o yüzden tavsiye ederim.

ben plank ve squat hareketleri yapıyorum.
bikiniprojesi.blogspot sitesindeki plank hareketleri yapıyorum.
zayıf olanlar bile ypaıyor. sıkılaşmak ve şekil almak için, o yüzden tavsiye ederim.

çok saol hüseyin başkan ben bi bakayım buna

Selam Kızlar

Oya hızlı giriş yaptın ve keşke senin kilonda olsam iki haftadır 2 kilo bile veremedim çünkü hafta sonları evimde olamadığımdan tüm dengem şaşıyor

Sabah 80.4 çıktım 100gr vermişim...

Çok sıkıldım artık kilo probleminden bütün haftasonu birileri hep kilodan zayıfladığından bahsetti onları dinlemektende yoruldum..

olsun en azından - 100gr.

peki benim sabah ki kiloma ne demeli + bilmem kaç

ben sabah wc den sonra tartılıyorum ya, ilk tartılışımda 500 grama yakın fazla çıkıyorum.
sonra bi 15 20 dakka evde birşeylerle uğraşınca 500 gram kadar eksik çıkıyorum.

bir de tartıda geçen gün 57,4 çıktım. tam fotosunu çekecektim (instagrama koymak için ) hoop tartı kapandı.
telefonu bıraktım tekrar tartıldım gene 57,4. tam derken harfler karışmış çıktı. gene çekemedim yani

sonra gene tartıldım (azim o foto çekilecek )
gene tartıdayım. ama bu kez 57,7 çıktım. kapadım açtım. gene 57,7. şaştım kaldım.
yer değiştirdim, nefesimi tuttum. tek ayak tartıldım. yok yok. şaka gibi 1 dakika içinde artış gösterdim

şimdi sorum şu ki, acaba benim tartı mı stabil değil, yoksa benim vücutta mı bi anormallik var

kendimi tartı da sorun diye adapte ediyorum,bir de objektif görüş almak istedim

Tünaydın kızlar

hafta sonu bir yedim bir yedim

sonra fotoğraflarıma bir baktım bir daha bakamadım

o yüzden acil spor programına almam gerek kendimi.

hala baskül almadık ama sanırım 90 ı gördüm ben müstehak bana. o kadar tatlı falan yedim ki.

Bence sorun tartı da kendi tartımdan biliyorum bazen doğru tarttığı yerde bile saçmalıyo Yarın sabah tekrar tartıl bakalım ne cıkacak :44:

ben 56,4 deki yerimi koruyordum en son ama dün güne gittim orda yedim diye akşam yemeği yemedim ve sonra olanlar oldu ..
içim kıyıldı acıktım.. önce kurabiye yedim canım tuzlu istedi mısır patlattım koca bi tabak yedim ve yine şişti göbeğim öğlen de bulgur pilavı yedim işte napim acıkıyorum üşüyorum pofff

akşam acıkınca yoğurt yeee. kuru yemişlerden ye

Bence sorun tartı da kendi tartımdan biliyorum bazen doğru tarttığı yerde bile saçmalıyo Yarın sabah tekrar tartıl bakalım ne cıkacak :44:

yok yok yeni tartı aldıracak illa bana
bi milyoncudan tartı alırsam olacağı bu

acilen bir sana bir bana baskül almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…