- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.681
sinbo alma
aldığım zaman fakir iyi demişlerdi de 50 liraydı almamıştım. (sinbo 20tl)
şuan araştırmalardayım
acaba diyet gruplarına mı sorsak
bizim evdeki de sinbo
lo lo yazıp duruyo uyuz şeynemli ortamda duruyordu acaba ondan mı oldu her neyse . fakir aklımda bulunsun
merhabaa ,
Bende diyetteyimmm 69 ile başladım.sabah tartıldım 65,6 olmuşumm haftasonlarım zor geçiyo hafta içi daha iyi :)
yokk looooo yazıyo sonra 8888annemin de hep banyoda duruyor ama onun birşeyi yok.
lo demek pili bitmiş demek değilmi ?:44::44::44:
bende de arada lo yazıyor arada fazla tartıyor.
bir keresinde 55 tartmıştı beni. ama o zaman yanlış tarttığını hiç düşünmemiştim
fazla tartınca şüphelendim
annemin de hep banyoda duruyor ama onun birşeyi yok.
lo demek pili bitmiş demek değilmi ?:44::44::44:
bende de arada lo yazıyor arada fazla tartıyor.
bir keresinde 55 tartmıştı beni. ama o zaman yanlış tarttığını hiç düşünmemiştim
fazla tartınca şüphelendim
ne kadar zamanda verdin 3,4 kilo
benim tartım da sinbolo yazışı çıkmaya başladı bende de ki daha bir yıl bıle olmadı.. ama yanlış tartma ihtimalini hiç düşünmemştm başka bır arkadaşta falan tartılayım bari
Oyam diğer forumlara bakıyorum ; rowenta,arzum ve tefal iyi diyorlar. millet kas + yağ ölçümü de yapıyormuş
bir de bize benzer yorumlar da var ; mesela ; 3-4 sene önce sinbonunkinden almıştım bir çıktığımda 90 der, 10 dk sonra çıkarım 88 der bilmiyorum diğerlerinde de aynı mı bu durum
benimki fazla tartıyordu.
annemlerde tartıldıgımdan 3 kg fazla gösteriyordu.
oyanın dediği gibi de dk basında kilo artısı olabiliyordu
hayır o yorum sinbo'yaEee anlamadım. rowenta arzum da mı bi başka bi başka tartıyormuş :26:
Benimde SinboŞimdilik arada şaşması dışında sıkıntı yok (daha ne olacaksa )
hayır o yorum sinbo'ya
rowenta ve arzum iyi diyorlar
max. 50 tlkaç paralık düşünüyorsun ?
max. 50 tl
eşimde pil alayım diyo alsa ne olcak sanki dogru tartıyor.
sinirlerim yay gibi. yaza dek fit olmam lazım
bu arada dünkü menüm,
sabah: necafe
ara;nescafe
öğle; tost yarım
ara; mandalin 1 adet
akşam; yarım kase kısır,tursu
ve çay
su :1 litre
bu topiği hiç görmemişim
inşallah herkes istediği fit vücuda kavuşur:124::124::124:
ukalalık gibi anlaşılmazsa benim fikrim kilo olayı tamamen psikolojik. . ben "yesem de kilo almıyorum" fikri bana yerleştiğinden beri almıyorum.
Kizlarrr dayanamadim hamis kalayim dogurayim sonra diyordum ama dayanamadim krizlere giriyorum dun gece bir karar aldim ve basladim sabah sadece iki dilim ekmekle yapilmis tost yedim bir kupa cayla bir saat sonra falan nescafe ictim aralarda su iciyorum birazdan bi cikolata yicem cayla ogleden sonra yogurt yicem belki bir dilim ekmekle ekmek yememeye caliscam aksamda yine salata tarzi yada yogurt banko tartilmadim tartilmicam kiyafrtlerimden anlicam ve goruntumden inaniyorum olacak basaracagiz fit olacagizzz :)) kesin kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?