- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
hehe tamam o zaman en iyisi yılbaşını bekleyelimbi de benim doğum günüm 2 ocak onda da olmazsa siliyorum. senin planların ne
hala yanlız degilsin
Yılbaşını bekleyen ne kadar çok kişi varmışBende yılbaşını bekliyorum ama faceden değil kafamdan silmek için
haha kızlar çok hoşsunuzo zaman saatlerimizi ayarlayalım burda toplanalım hep birlikte 10dan geriye sayıp silelim sunları :)) ben de hala tık yok.
konu sahibi canım tebrik ediyorum silmişsin bi anlık gazla ama farkedince mutlaka nedenini soracak sana dedi dersin.
hiç sanmıyorum bugün daha cok sinirlerime dokundu aksama kadar acıktı tek kelime yazmadı yarın yazsada yumusamayacaktım umarım sizinkilerden bi ses cıkar kızlar :) nedenini sorarsada sessiz kacam onun 4 gündür yaptıgı gibi ama o kadar yüzü olacagını düşünmüyorum:) ama konu hala takibimde sizden haberler bekliyorum:)
yazar canım yazarr böylelerinin egosu şişkin oluyo biraz. yarın değil de daha sonra yazarsa, nasıl siler beni moduna girip sırf kendini tatmin etmek için yazacak ama onu da söyliyim.
ama yarın gece yazarsa işin rengi değişir
yarın yazarsa ne demek olcak
yani yarın gece büyük ihtimalle dışarda olur vur patlasın çal oynasının arasında seni hatırlaması bi kere +puan. üstüne bi de sarhoş kafayla iyice dökülme ihtimali var.
yani ola ki yarın yazarsa cevap vermemezlik yapma bence konustur biraz sonra gece sarhoştum saçmalamışım bahanesiyle 3-5 gün de sen bekletirsin.
yazmazsa da geçmiş olsun silmişsin zaten sonradan yazsa da sallama.
valla benim de cevap verip vermeyeceğim mechul gerci adamın yazıp yazmayacağı daha mechulbakalım yazarsa ne yazdığına bağlı. ertesi gün veririm burdan müjdeyi tamam :)
Müjdeli haberler mi, dahası mı gelecek merakla bekliyoruz. Bir geyik topiği açsaydınız orada yılbaşı sonrası 2014 dedikodusu bari yapsaydık merakla beklerim ben, bilirsin:18:
aynen öyle canım yılbasında mesaj bekleyenler olarak coğunluktayız sanırım
Mesaj beklemenin de keyfi bir başka ama canım
Seninki zaten bence kesin silmeni soracak, mesaj atmama ihtimali bana da yok gibi geliyor. E alkol vs de olayın içine girince illa sorar. Mesaj atmaması için de bir engeli yok hani. Yüzü var demek istiyorum :)
Mrs'nin beklemesi gerekiyordu ama. Açıklanamayan sırlı durumlar var
Mrs bebeğim senden kıskanıp kalın yapıyorum yazımı bak, çok hoşuma gitti şu an bakınca
hahahah kızlar benide heycanlandırdınızyarını bende bekler oldum hadi bakalım:)
Mesaj beklemenin de keyfi bir başka ama canım
Seninki zaten bence kesin silmeni soracak, mesaj atmama ihtimali bana da yok gibi geliyor. E alkol vs de olayın içine girince illa sorar. Mesaj atmaması için de bir engeli yok hani. Yüzü var demek istiyorum :)
Mrs'nin beklemesi gerekiyordu ama. Açıklanamayan sırlı durumlar var
Mrs bebeğim senden kıskanıp kalın yapıyorum yazımı bak, çok hoşuma gitti şu an bakınca
Bence seninki kesin şöyle yoğun bir dönemimdeydim, hem senden bekledim mesaj, sen de silmişsin gibi bir giriş yapacak. O kadar hoşlandıysa adamın niyeti kısa süre takılmak dahi olsa şu an seni elde edememe siniri olacak onda.
E şöyle bir bakınca aranızda mesaj atmasını engelleyecek bir durum da yok. Yarın kendi kendini gaza getirir diye tahmin ediyorum,
Gerçi öyle bir inat adamlar var ki o da ayrı bir konu :)
Bir de en fenasından çıkıyormuş, canım nasılsın diye mesaj atıp sanki sildiğini fark etmemiş gibi yapan cins. Hani o saatten sonra kendini senin sildiğini bile fark etmeyen, cool, sanki o lafları kankasına söyleyen biri gibi. Olayı o yöne de çevirebilir bak.
Akıl oyunları
yap tabi canım benim herseyimiz benziyo yazı tipimiz de aynı olsun
evet maalesef benim mevzuda sırlı durumlar var ve muhtemelen hep öyle kalacaklar. bu arada cessair gecen sarhos kafayla attığım mesajın ertesi günü iletisine ''beklentiler insanı üzermiş'' yazmış beyimiz.. ama inan üzerime alınmadım artık yoruldum kafa yormuyorum.yarın da sesi çıkmazsa gönül rahatlığıyla siliciim nazlı beyzadeyi :82:
bundan sonra da yay burcu erkeklerinden uzak olucam gerçekten dengesizler
kendini fazla ağırdan satmış olabilir misin? hep o ilgilendiyse senin ilgilenmediğini düşünüp soğumuş olmasın?
Nazlanıyor resmen, tavuk gibi yolası geliyor dimi insanın. Beklentiler onun peşini bırakmaz bu gidişle.
Ellerim bomboş yazar yılbaşı iletisine de muthemelen
Kendini ezik büzük yapacak da sende kıyamayıp yazacaksın sanıyor sanırım hala daha. Hele bi açıklama yapsın önce o. Bu durumda ancak miley cyrus wrecking ball dinlemesi gerekir diye düşünüyorum.
anlar herhalde yani bana bakmak geliyorsa aklına anlamıstır bence ama anladıgında o surat ifadesini görmek istiyorum yinede cok sacma geliyor keske bunlar olmasaydıda bana adam akıllı sen iyi birisin fakat ben ilişkiye hazır değilim duygusal anlamda birsey hissedemiyorum felan deseydi yani hiç acıklama yapmamak ben neyim neden böyle yaptı gibi sacma salak senaryolar kurduruyor neyse ya yine sinirlendim velhasıl benm sinirim sadece yapılmayan acıklama yüzünden bi acıklama hakettiğimi düşünüyordum iyi veya kötü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?