- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
aksine gayet samimi sıcak davrandım ikimizde kıvamında ilgilendik beni tanıdıktan sonra sansının döndüğünü söyledi yani son görüşmeden sonra ondan sadece 1 mesaj bekledim iyi geceelr veya günaydın yada en basitinden napıyosun diye hiçbiri yok tamam ilk mesajı sadece 1 kez attım genelde o attı ama ne biliyim son bulusmamız mükemmeldi
yalnız dertli kızla ikimizin de giriş gelişme sonuc inanılmaz benzerlikler gösteriyo bu durumda ben tipik çapkın 2 türk erkeğiyle karsı karsıya olduğumuzu ve yarından sonra kesinlikle üzerine gitmememiz gerektiğini düşünmeye başladım:)
onunki de ona yazmamasına ragmen sürekli online görülüyormuş. ben yine ilk günler onu uzun uzun cevrimiçi izlediğimde (bildiğin sayfasını açıp beklemek) ayy acaba yazmak istiyor da cesaret mi edemiyor diye düşündüğümü bilirimbildiğin uçmuşum yani ! 15 yasında liseli kız da değilim ki nedir bu tripler..
şansım döndü derken kısmetim açıldı manasında demiş olmasınbenim de böyle bi etkim oluyo sansını bahtını açıp paket ediyorum el kızlarına :)) seninknin burcu neydi
Çevremde çok yakın bir kız arkadaşımda da ben bir durum görmüştüm, erkek gayet ilgili yanyanayken ama mesaj atma arama sorma ve açıklama yapma yok. Kız bunalıyor artık aranmamaktan, hep kendisi aramaktan ve ayrılıyor. Bu sefer de adam ilgilenip arayıp sormaya başlıyor. Kısır döngü gibi işlemiş kıza da.
Seninki hiç yoksa kendi ilgi görmeyi bekleyen bir tip. Hani hoşlandı diyelim ve senden bekledi mesajı. Buradan edineceğin fikir en iyi olasılıkla bir şeyler için sana nazlanacak biri olması. Hani o bizim hayal ettiğimiz türk filmlerindeki kızın nazını çeken bıçkın delikanlı modu yok. Çünkü aranızda onun konuşmasını engelleyen bir durum yokken aramıyor, kendi bekliyorsa öyle kadını havalandırıp da bu adam da benim için karşılık beklemeden, yılmadan bunları yaptı dedirtmez.
Entrika yaratmaya çalışıyor belki de. Tipi nasıl bu adamın? Peşinden koşulan, kızları sıraya dizecek bir duruşu mu var?
bende anlayamadım bende sayfayı acıp bekledim bi ara acaba yazıyor da vazmıgeciyor diye yok anacımbaskasıyla yazısıyor büyük ihtimal
şansım döndü derken kısmetim açıldı manasında demiş olmasınbenim de böyle bi etkim oluyo sansını bahtını açıp paket ediyorum el kızlarına :)) seninknin burcu neydi
bende anlayamadım bende sayfayı acıp bekledim bi ara acaba yazıyor da vazmıgeciyor diye yok anacımbaskasıyla yazısıyor büyük ihtimal
canlı müzk yapıyor radyo programı yani oldukca fazla kız var pesindeDD bende nerden düştüm bilemedim
Yeni radyo programları artık twitterdan falan da idare ediliyor, hani fotonu çek yolla yok şu an ne yapıyorsanız atın bana fotoğrafını falan diyorlar. Radyocular da aştı
Mrs duyuyor musun demek sesi de güzelmiş. Bir kızı en çok etkileyen şeylerden biri de ses, bundan çok eminim.
ahaha verdiğin ornekten aklıma eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafına zoom yapayım derken kalp yapan adamın dramı geldi :)) bunu nerde okusam kopuyorum ya.
hele ben bu whatsapp ses kayıt butonundan basım yanıcak bi gün bakalım ama ne zaman. ilk rezillğim eski sevgilim mesaj atmıştı ben sallamadım ama sayfası açık kalmış dokunmatik tel. neyse duştan çıkmıştım aldım teli odama gidicem şarkılar söylüyorum bağıra bağıratelden de dıgit dıgit bi ses geldi anam ben tele bir baktım ki ses kaydı yollamısım adama yazarken bile yorganın altına kacıyorum ufak ufak bunu rezillik topigine de yazayım bari:)
2.si de bu mesaj beklediğim arkadaşa oldu. adamın sayfasını zırt pırt açarsam olacağı bu. sayfa açık yine anneme laf yetiştiriyorum ama resmen bi video vardı hani kalk kız soğan doğra diye :)) o sekil lakayt bi muhabbet var annemleo sırada bi seyle uğrasıyorum ve nasıl beceriyosam yine o ses bu sefer duyar duymaz atladım hemen cevrimdısına aldım. kaydı sildim. gitti tiki gelmedi ama ölüyodum otuz kere denedim annemn tele gitmiş olabilir mi acaba diye ama tik gelmeden bağlantıyı kesip sildiğim için kayıt gitmemiş. anam ya gideydi :26:
cok fazla pesinde kız seside tipide güzel yani ama dedimya ortak arkadasımızda cok mahcup cok düzgün bi cocuktur o yüzden birsey demedim tanısıp görüşmenize dedi oda suan şookta mesaj felan atacaktı attırmadım hayırlısı böyleymiş sanırım ay kızlar bide bunla yemege cıkmadan 1 gün önce bir arkadasım aradı yemek yiyelimmi felan diye normal bi arkadasım tamam dedim yemek yerken direk biliyorum kimseyle düşünmediğini söyledin ama bana bi sans ver felan dedi gayette yakısıklı ailesi felan bilgili görgülü insanlardı salak gibi ona konustugum biri var dedim bu cocuk yüzünden kısmetlerimide teptim sonuna bakD noldu ben yine kaldım öle
Ahı mı tuttu nedir, yazık bak adam gibi gelmiş direk sevgili olacakmışınız belki de. Sonra git öbürü mesaj attı mı atmadı mı olaylarından başla sevgili sıfatını edinmeye kadar bekle dur.
Böyle adamlarda şeytan tüyü var kesin. :26:
Aman ne mesaj atcansalla gitsin
Bir insan hoşlandığı bir insani niye 3 ggün boyunca aramaz? Bence gayet acık her şey...
Boylelerine prim vermeyeceksin, inan ilarite ömür törpusu oluyorlarsana değer veren insanlarla uğraşOnlara mesaj at
sallamakla kalmadım hızımı alamadım sildim heryerden ayyy 4 gün boyunca mutlu oldum ya bgun rahat bi uyku cekerim
sallamakla kalmadım hızımı alamadım sildim heryerden ayyy 4 gün boyunca mutlu oldum ya bgun rahat bi uyku cekerim
Artık yarın son tavrını da sergilerse bakarsın bi duruma göre bir cevap verirsin ona canım
Cevap vermezse ne ala kendi bilir
Radyoyu dinliyor musun bari bak onu merak ettim, belki göndermeler yapıyordur ben olsam kesin dinlerim
haftada bir gün gecen hafta bana sarkı felan yolladı bu hafta dinlicem kesinpersembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?