bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

şansım döndü derken kısmetim açıldı manasında demiş olmasın benim de böyle bi etkim oluyo sansını bahtını açıp paket ediyorum el kızlarına :)) seninknin burcu neydi

bende anlayamadım bende sayfayı acıp bekledim bi ara acaba yazıyor da vazmıgeciyor diye yok anacım baskasıyla yazısıyor büyük ihtimal

canlı müzk yapıyor radyo programı yani oldukca fazla kız var pesindeDD bende nerden düştüm bilemedim

bende anlayamadım bende sayfayı acıp bekledim bi ara acaba yazıyor da vazmıgeciyor diye yok anacım baskasıyla yazısıyor büyük ihtimal

aynen hele bir gece resmen kesintisiz 5e kadar filan online oldu. ben de 10-15 dk lık sürelerde sayfasnda kaldım ama baktım tık yok pes ettim. uyku tutmadı hırsımdan, cünkü meraktan geberiyorum orda neler oluyo neden bana yazılmıyo diye. ara ara açıp baktım yine online yine onlline. yok arkadaş dedim bunun muhabbet koyu. sonra sabah bana gece online idin ama kimle diye sormıycam simdi diyo. arada beni kontrol etmeyi de ihmal etmemiş adam profesyonel

hatta bi ara denemeyi düşündük biz, başka bir kız arkadasıma ekletip bakalım ne yapacak hemen atlayacak mı yoksa sallamayacak mı diye ama hemen atlarsa canım sıkılıcaktı cesaret edemedim

şansım döndü derken kısmetim açıldı manasında demiş olmasın benim de böyle bi etkim oluyo sansını bahtını açıp paket ediyorum el kızlarına :)) seninknin burcu neydi

Senin güzellikten nazar değiyor hep bebeğim bunu bilir bunu söylerim.

O Sayfayı açıp bakarken oluşan bakışınızı fonda only you ile çekmek lazım kızlar... Last seen özelliği yaktı geçti sizi. Şu erkeklere br akıl fikir veren de mi yok. Hep mi umursamazlık, ağırlık daha cool görünür

benimkinin bi tane twittri kaldı oda allahtan herkese acıkta normalde her haltını yazan adam bugün hiçbirsey paylasmadı bi yandan mutlu oldum foursquarede kı chekinleri bile yayınlanır ama chek in bile yapmamıs ben sildikten sonra oh ohhh D:

canlı müzk yapıyor radyo programı yani oldukca fazla kız var pesindeDD bende nerden düştüm bilemedim

Yeni radyo programları artık twitterdan falan da idare ediliyor, hani fotonu çek yolla yok şu an ne yapıyorsanız atın bana fotoğrafını falan diyorlar. Radyocular da aştı

Mrs duyuyor musun demek sesi de güzelmiş. Bir kızı en çok etkileyen şeylerden biri de ses, bundan çok eminim.

ahaha verdiğin ornekten aklıma eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafına zoom yapayım derken kalp yapan adamın dramı geldi :)) bunu nerde okusam kopuyorum ya.

hele ben bu whatsapp ses kayıt butonundan basım yanıcak bi gün bakalım ama ne zaman. ilk rezillğim eski sevgilim mesaj atmıştı ben sallamadım ama sayfası açık kalmış dokunmatik tel. neyse duştan çıkmıştım aldım teli odama gidicem şarkılar söylüyorum bağıra bağıra telden de dıgit dıgit bi ses geldi anam ben tele bir baktım ki ses kaydı yollamısım adama yazarken bile yorganın altına kacıyorum ufak ufak bunu rezillik topigine de yazayım bari:)

2.si de bu mesaj beklediğim arkadaşa oldu. adamın sayfasını zırt pırt açarsam olacağı bu. sayfa açık yine anneme laf yetiştiriyorum ama resmen bi video vardı hani kalk kız soğan doğra diye :)) o sekil lakayt bi muhabbet var annemle o sırada bi seyle uğrasıyorum ve nasıl beceriyosam yine o ses bu sefer duyar duymaz atladım hemen cevrimdısına aldım. kaydı sildim. gitti tiki gelmedi ama ölüyodum otuz kere denedim annemn tele gitmiş olabilir mi acaba diye ama tik gelmeden bağlantıyı kesip sildiğim için kayıt gitmemiş. anam ya gideydi :26:

cok fazla pesinde kız seside tipide güzel yani ama dedimya ortak arkadasımızda cok mahcup cok düzgün bi cocuktur o yüzden birsey demedim tanısıp görüşmenize dedi oda suan şookta mesaj felan atacaktı attırmadım hayırlısı böyleymiş sanırım ay kızlar bide bunla yemege cıkmadan 1 gün önce bir arkadasım aradı yemek yiyelimmi felan diye normal bi arkadasım tamam dedim yemek yerken direk biliyorum kimseyle düşünmediğini söyledin ama bana bi sans ver felan dedi gayette yakısıklı ailesi felan bilgili görgülü insanlardı salak gibi ona konustugum biri var dedim bu cocuk yüzünden kısmetlerimide teptim sonuna bakD noldu ben yine kaldım öle

Eski sevgilisinin fotosuna zoom yapmaya çalışan adam demek ha, bunu düşünür düşünür gülerim. Gece gece sesli güldüm vallahi, neşeniz bol olsun kızlar, mesaj bekleyenler kulübü olarak aştınız yani. Bir yerde siz de gününüzü gün ediyor gibisiniz hani kız kıza olumlamalar yapıyorum

Benim yanlış mesaj attığım çok olmuştur, gözlerim büyür gitmesin diye dua ederim. Bir de yanlış attım diyemeyip olayı kıvırma meselesi var... Bununla da ilgili vine da bir video vardı. Adam yılışık biçimde telefon açıyor sevgilisine. Açık saçık bir cümleyle giriş yapıyor, kızın babası olduğunu anlayınca x amca falan diye toparlamaya çalışıyor.

Ahı mı tuttu nedir, yazık bak adam gibi gelmiş direk sevgili olacakmışınız belki de. Sonra git öbürü mesaj attı mı atmadı mı olaylarından başla sevgili sıfatını edinmeye kadar bekle dur.

Böyle adamlarda şeytan tüyü var kesin. :26:

Aman ne mesaj atcan salla gitsin
Bir insan hoşlandığı bir insani niye 3 ggün boyunca aramaz? Bence gayet acık her şey...
Boylelerine prim vermeyeceksin, inan ileride ömür törpusu oluyorlar sana değer veren insanlarla uğraş onlara mesaj at

Son düzenleme:

oda sıkıntı diye düşündüm o an böyle adam akıllı tanımadanda olmaz biz kızlar aslında en mantıklısını istiyoruzda öyle bir dünya yok:ÇD

sallamakla kalmadım hızımı alamadım sildim heryerden ayyy 4 gün boyunca mutlu oldum ya bgun rahat bi uyku cekerim

sallamakla kalmadım hızımı alamadım sildim heryerden ayyy 4 gün boyunca mutlu oldum ya bgun rahat bi uyku cekerim

Artık yarın son tavrını da sergilerse bakarsın bi duruma göre bir cevap verirsin ona canım
Cevap vermezse ne ala kendi bilir

Radyoyu dinliyor musun bari bak onu merak ettim, belki göndermeler yapıyordur ben olsam kesin dinlerim

haftada bir gün gecen hafta bana sarkı felan yolladı bu hafta dinlicem kesin persembe günü

konuyu takip ediyorum merak içerisindeyim kızlar haberlerinizi bekliyorum:))

su arada nasıl dayanıyorsunuz ya ben olsam çoktan sormuştum ne oldu die dayanamam yani ölürüm meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…