Bi covid eksikti :((

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
123
Bursa
Selam kızlar. Annem ve babam pozitif çıktı. Ayni evdeyiz.Benim negatif. Ama omuz ağrım ve öksürüğüm var.gerci öksürüğüm 12 gündür devam ediyor.
Allerjik bir bunyem var.insallah sonradan pozitife dönmez. Korkuyorum. Annem ve babam şuan için iyiler. 2.günleri. Korkuyorum. Dua edin....

Korkmayın sakin olun .
bol soğan sarımsak tüketin.
sağlıklı beslenin ve elinizden geldiğince aynı oda da bulunmayın onlarla.
çok geçmiş olsun .
Benımde bugun son günüm . Eşim pozitif çıktığı için karamtinadaydık .
hepimiz beliritisz atlattık darısı size inşllah

Korkmayın sakin olun .
bol soğan sarımsak tüketin.
sağlıklı beslenin ve elinizden geldiğince aynı oda da bulunmayın onlarla.
çok geçmiş olsun .
Benımde bugun son günüm . Eşim pozitif çıktığı için karamtinadaydık .
hepimiz beliritisz atlattık darısı size inşllah
Sizede geçmiş olsun. Sizin sonuç negatif mi çıktı

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşımın ailesi pozitif çıktı kendi negatifti ama ona da ilaç başladılar bence siz de vakit geçirmeden doktora şikayetlerinizi anlatıp ilaç tedavisine başlayın

Selam kızlar. Annem ve babam pozitif çıktı. Ayni evdeyiz.Benim negatif. Ama omuz ağrım ve öksürüğüm var.gerci öksürüğüm 12 gündür devam ediyor.
Allerjik bir bunyem var.insallah sonradan pozitife dönmez. Korkuyorum. Annem ve babam şuan için iyiler. 2.günleri. Korkuyorum. Dua edin....
Bende hastalığımın 12 gününde test yaptırdım negatif cıktım ama 1 haftayı geckin koku tat kaybım var KBB Dr una gittim sen kesinlikle covid gecirmiş hafif atlatmıs sın iyileşme asamasında oldugun için negatif cıkmıstır dedi

Sizede geçmiş olsun. Sizin sonuç negatif mi çıktı
Bize test yapmadılar .
karantina bitiminde de yapılmadı..
saçma bi uygulama.
bilmşyeum belkide herhangi bir belirti göstermedik diye böyle yapıyorlar

Bize test yapmadılar .
karantina bitiminde de yapılmadı..
saçma bi uygulama.
bilmşyeum belkide herhangi bir belirti göstermedik diye böyle yapıyorlar
Hemde çok saçma bi uygulama.belirti olmayınca test yapılmıyor. Yada 60yas üStu olunca yapiyolar

• Beğen
Reactions: H E
Hemde çok saçma bi uygulama.belirti olmayınca test yapılmıyor. Yada 60yas üStu olunca yapiyolar
Sanırım ben kandan bakılan testin yaptıırcam çünkü bu süreçte hamile kaldığımı öğrendim .
bu şekilde hamilelerin bulunduğu ortama girmek istemiyorum .

Merhabalar sağlıkçıyım, filyasyon ekibinde çalışıyorum. Karantina bitiminde malesef test yapılmıyor, bakanlığın uygulaması bu şekilde. Eğer karantinanız bitmişse ancak halen belirtileriniz devam ediyorsa o şekilde test yapılıyor. Temaslılar için ise karantina başlıyor ancak yine eğer belirti göstermiyorlarsa test yapılmıyor. Evet saçma ancak uygulama bu şekilde

Merhabalar sağlıkçıyım, filyasyon ekibinde çalışıyorum. Karantina bitiminde malesef test yapılmıyor, bakanlığın uygulaması bu şekilde. Eğer karantinanız bitmişse ancak halen belirtileriniz devam ediyorsa o şekilde test yapılıyor. Temaslılar için ise karantina başlıyor ancak yine eğer belirti göstermiyorlarsa test yapılmıyor. Evet saçma ancak uygulama bu şekilde
Teşekkür ederiz. Allah kolaylık versin sizede

ayrı yerlerde olmanız gerek bir süre. covidli hastaların tek başlarına izole olmaları gerekiyor bildiğiniz üzere

ayrı yerlerde olmanız gerek bir süre. covidli hastaların tek başlarına izole olmaları gerekiyor bildiğiniz üzere
Herkes ayrı odada.ama tuvalet ihtiyacı için çıkılıyor tabiki.tuvaletler ayrı.
Yemeklerini götürüyorum odalarına ayrı ayrı.ama sonuçtan önce bilmediğimiz için tabiki bu tarz önlemler almamıştık. Sonuç ta dün belli oldu.
Bana bulaşmış olma riski çok yüksek.ama testim negatif çıktı.

Geçmiş olsun korkmayın öyle ya da böyle çoğumuz geçirecek bu hastalığı. Gribal enfeksiyon gibi düşünün.

Back
X