- 21 Mart 2018
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Azsxdcfvgbhn
-
Merhabalar öncelikle bir derdim var ya çok sıkıldım çok bunaldım kimseyede anlatamıyorum son çare buraya yazayım dedim bir sevgilim var 4 aylık bir ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı tabikide aileler aynı evde yaşadığımızı bilmiyor sevgilime gerçekten aşık olmuştum sonrasında ise beni kullanıyor gibime geldi biz sevgili olduğumuzdan bu yana ailesiyle zaten sıkıntıları vardı öncesinde buna para göndermiyorlar ve sevgilimde bu konudan dolayı çok mutsuz istese çalışabilir ama sürekli bahaneler üretiyor çalışmamak için ve öncesinden kalan borçları vardı bu borçlarında başka bir kız yüzünden olduğunu öğrendim beni çok sevdiğini onun geçmişte kaldığını söylüyor ama ben hiç iyi değilim
Aileai eksik göndersede gönderiyorlar para bende katkıda bulunuyorum eve öylelikle geçinıyoruz
Kafalar ne güzel sabah sabahMerhabalar öncelikle bir derdim var ya çok sıkıldım çok bunaldım kimseyede anlatamıyorum son çare buraya yazayım dedim bir sevgilim var 4 aylık bir ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı tabikide aileler aynı evde yaşadığımızı bilmiyor sevgilime gerçekten aşık olmuştum sonrasında ise beni kullanıyor gibime geldi biz sevgili olduğumuzdan bu yana ailesiyle zaten sıkıntıları vardı öncesinde buna para göndermiyorlar ve sevgilimde bu konudan dolayı çok mutsuz istese çalışabilir ama sürekli bahaneler üretiyor çalışmamak için ve öncesinden kalan borçları vardı bu borçlarında başka bir kız yüzünden olduğunu öğrendim beni çok sevdiğini onun geçmişte kaldığını söylüyor ama ben hiç iyi değilim
Bende şuan bunu yapıyorumYani buradan anlaşılacağı üzere katkınız büyük.
Muslukları bir kapatın bakalım sonrasında ne olacak.
Bende şuan bunu yapıyorum
Yine 3 ay vardırNe zamandır yapıyorsunuz peki ?
Tavır hal ve haraketleri nasıl değişek yakın zamanda şahit olursunuz umarım.
4 aya çok şey sığdırmışsınız.
YAPMAYIN BUNU kendinize
Arada ne saygı ne sevgi kalır.
4 aylık ilişkide birlikte yaşamak, ailelerle tanışmak biraz fazla değil mi? Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz. Onun çalışmaması, sizin onun borçlarına , ev geçimine katkıda bulunmanız fln... Pek gelecek görmüyorum bu ilişkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?