Bi dert

Azsxdcfvgbhn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
4
0
1
28
Merhabalar öncelikle bir derdim var ya çok sıkıldım çok bunaldım kimseyede anlatamıyorum son çare buraya yazayım dedim bir sevgilim var 4 aylık bir ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı tabikide aileler aynı evde yaşadığımızı bilmiyor sevgilime gerçekten aşık olmuştum sonrasında ise beni kullanıyor gibime geldi biz sevgili olduğumuzdan bu yana ailesiyle zaten sıkıntıları vardı öncesinde buna para göndermiyorlar ve sevgilimde bu konudan dolayı çok mutsuz istese çalışabilir ama sürekli bahaneler üretiyor çalışmamak için ve öncesinden kalan borçları vardı bu borçlarında başka bir kız yüzünden olduğunu öğrendim beni çok sevdiğini onun geçmişte kaldığını söylüyor ama ben hiç iyi değilim

Merhabalar öncelikle bir derdim var ya çok sıkıldım çok bunaldım kimseyede anlatamıyorum son çare buraya yazayım dedim bir sevgilim var 4 aylık bir ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı tabikide aileler aynı evde yaşadığımızı bilmiyor sevgilime gerçekten aşık olmuştum sonrasında ise beni kullanıyor gibime geldi biz sevgili olduğumuzdan bu yana ailesiyle zaten sıkıntıları vardı öncesinde buna para göndermiyorlar ve sevgilimde bu konudan dolayı çok mutsuz istese çalışabilir ama sürekli bahaneler üretiyor çalışmamak için ve öncesinden kalan borçları vardı bu borçlarında başka bir kız yüzünden olduğunu öğrendim beni çok sevdiğini onun geçmişte kaldığını söylüyor ama ben hiç iyi değilim

E nasıl geçiniyorsunuz peki ?
Bu arada 4 aylık bir sevgiliniz ile eve çıkmak ne kadar sağlıklı oda ayrı bir muamma iyi bir cesaret göstrergesi.

Aileai eksik göndersede gönderiyorlar para bende katkıda bulunuyorum eve öylelikle geçinıyoruz

Kafalar ne güzel sabah sabah

Bende de aynı olmuştu... evlenmesekde ayrılsak da sorun olmaz di... Cunku aman aynı ev aman millet ne der ne ayiplar diye agizlarini kapamak için evlenilmez.. evlilik için biraz da mantıklı şeyler yaşamak gerekiyo... Bir ömür geçer mi iyi mi gelecek varmı gibi... Benim takildigim şu çalışmak istemiyor bu sıkıntı ben gelecek göremem... Aynı evde yasasanda evlilik tamamen farklı... Maddi manevi yeterlilik gerekiyo evlilik icin

4 aylık ilişkide birlikte yaşamak, ailelerle tanışmak biraz fazla değil mi? Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz. Onun çalışmaması, sizin onun borçlarına , ev geçimine katkıda bulunmanız fln... Pek gelecek görmüyorum bu ilişkide.

Herşey fazla hızlı....
Doğal olarak tanımaya fırsatın kalmadan ev faslına geçmişsiniz

Ne zamandır yapıyorsunuz peki ?
Tavır hal ve haraketleri nasıl değişek yakın zamanda şahit olursunuz umarım.
4 aya çok şey sığdırmışsınız.
YAPMAYIN BUNU kendinize
Arada ne saygı ne sevgi kalır.
Yine 3 ay vardır

çalışmasına gerek yok onun maaşı sensin işte..
aklını kullan..............................

4 aylık ilişkide birlikte yaşamak, ailelerle tanışmak biraz fazla değil mi? Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz. Onun çalışmaması, sizin onun borçlarına , ev geçimine katkıda bulunmanız fln... Pek gelecek görmüyorum bu ilişkide.

onlarda gelecek görerek birlikte yasamıyorlar sanırım , boylesi adamdan ne gelecek olur ki ,
ahh bu gençler

Aynı evde yaşamak?
Ailen senin nerede kaldığını bilmiyor mu?
Ne large aileler var ya. Insan 4 ayda kimseyi taniyamaz, hırlı mı, hırsız mı? Ben yaptım oldu... Yok öyle. Sonra omur boyu cekilen pişmanlıklar.
Yahu insanlar çocuğu dünyaya getirip saldım bayıra, mevlam kayıra diyecekse neden coluk cocuk ister ki?
Bu gençlik nereye gidiyor böyle?
Biz ki, en yakınlarımız, en guvendiklerimiz dışında birilerinin çay, kahve ismarlamasini bile kabul etmezken bu nasıl bir mide?
İlişkinin bir saygınlığı, bir kalitesi olmalı. Dere tepe düz takıl, sonrada afedersin kedi köpek gibi birbirini ye. İşi menfaat olayi noktasına getir. Benim beynim de, gönlüm de, midem de böyle şeyleri kabul etmiyor arkadaş.

Yazmıyım dedi ama dayanamadım. Konunun gerçek olabileceğine ihtimal vermek istemiyorum.
He olaki gerçek ise , Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz?? 4 ayda bir insan bir insanı nasıl tanır,güvenir.Kusura bakmayın ama hiç mi akıl yok sizde ?

Back
X