Bi el atın hanımlar ..canım çok sıkkın..

Eltim ben Kv ve kp karşı çok iyi Olduğum için kıskanıyordu zaten ama şimdi de Haklıyken haksız muamelesi görüyorum işte sen gece eşimle tartıştık içimden gitmek gelmiyor zoruma gidiyo yaptıkları dedim şimdi eşimde bana sinir olmuş durumda çok kötü hissediyorum sanki haksız benmişim gibi bana gitmedim diye tavir yapıyor

annenle konus boyle boyle diyor de bide izin alma biz kocalarimizin kolesi degiliz

Bencede. Konu sahibi eşinin ailesiyle görüşmesine karışmamalı.

eşiniz bunu proplem cok edr ilerdede siz sadece gerktigi zaman görüşün eltinizle samini olmaniz gerekmez konuşun esinizle oda simdi arada kaldi kardesiyle kötü olmak istemiyordur normal,iftiraya ugramissinz kizginsiniz anliyorum ama esiniz için biraz sabredin kv denizlede konuşun gerekmedigince gorusmek istemediginizi zamanla anlarlar sizi mutlaka ,suan aranizi duzeltmek icin ailesi sizi sıkabilir esinizde etkilenmesi normal aileyle kötü olmanizi istemiyordur eltiler arasinda oluyor malesef boyle dedi kodular ama napcaksin esin bundan cok rahatsiz oluyorsa bi cikar yol bulmaniz lazim bende kötü olmustun eltimle esim etkileniyordu eltim dogum yapinca mecbur gittim ama kendisinin suclari vardi tabiki ama esim cok sinirleniyirdu bu duruma o yuden uzun sureden sonra barıştım mecbur simdi hemen arani duzelt demiyorum uzun zaman geçsin ancak durulur olaylar suan taze galiba zamanla gecr bunlar

Esin bu zamana kadar senin icin annesini kenara koymus smd de sen esin icin gidebilirsin bence
Bende oyle kesiyorum arada gorusmeyi seni anlayabiliyorum

Canım vaktim yok yorumların hepsini okuyamayacağım. Sana tek tavsiyem eşinle beraber oraya gitmen. Bunu sadece eşin için yap. Çünkü sen haklı konumdasın, eğer bunu yaparsan onun gözünde değerin daha çok artar. Sonuçta hep sana hak veriyor, arkanda duruyor. Ama gitmezsen o da arada kalacak ve bazı şeyler için de seni suçlamaya başlayacak.

Benim eşimin ailesi de şöyle böyle. Abisini hiç sevmem mesela. Zaten zoraki görüşüyorum sırf eşim kırılmasın diye. O da bunu bildiği için bana karşı sevgisi arttığını, onu zor duruma sokmadığım için çok mutlu olduğunu hissediyorum. Napim atsam atamam satsam satamam diyor kendisi de.

Sen de eşine deki bunu sadece senin için yapıyorum. Sana olan sevgi saygımdan de. Boşver hayat kısa. Yarına kim çıkacak belli değil. O yüzden bugünlerinizi saçma sapan kişiler ve olaylar için zehir etmeyin.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah..

Sağol canım ama din akşamdan beri eşim trip arıyo konuşmuyo benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…