- 29 Eylül 2014
- 9.702
- 20.053
- 598
orası beni ilgilendirmiyor işte. ele güne akrabaya ne deriz, dedikodu olur diye çekiniyorlarsa adam gibi davranmasını da bilecekler. ben onun bunun lafını umursamam, rahatıma bakarım.Yooo.Bizde akraba giris cikisi cok oluyor.Haliyke zorda kalabiliyoruz karsilikli.O nedenle ben ayagimi gecici olarak kessem bile kusup tamamen kesmem.Kv de boyle....
Ben de umursamam ama bazen ben kendim zorda kaliyodum.Kurnazlik gerek bazen...onemli olan sizin mutlu olmaniz.sevindim.orası beni ilgilendirmiyor işte. ele güne akrabaya ne deriz, dedikodu olur diye çekiniyorlarsa adam gibi davranmasını da bilecekler. ben onun bunun lafını umursamam, rahatıma bakarım.
soranlara onlar açıklama yapsın, beni hiç ilgilendirmiyor. söylenenler bir kulağımdan girer diğerinden çıkar.
eltimle yanyanaydı evler, baktım huzur yok, kendi evimizi bırakıp uzak bir yere kiraya çıktık. iyi ki çıktık, yoksa hastalık dert sahibi eder bu kv ler eltiler.
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ya bir bayram içimden geldi ziyaret etmeyi kabul ettim, eşim sevindi haliyle.Ben de umursamam ama bazen ben kendim zorda kaliyodum.Kurbazlik gerek bazen...onemli olan sizin mutlu olmaniz.sevindim.
Ahahaha cok komiksin.Ben de boyle konusurum....Aklinca ayagini kesme diye aba altindan sopa gosteriyorben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ya bir bayram içimden geldi ziyaret etmeyi kabul ettim, eşim sevindi haliyle.
gittik, kv nin eltisi beni görünce "gelin seni göremeyince kocana yeni ve genç bir eş bakıyorduk, evi terkettin sandık" dedi, sinirlendim tabi ama belli etmedim. gülerek "benim eşim benden memnun, sen yaşlandın artık, o genç kızı kocana al da ahir ömründe sevinsin, sen de sevap kazan" dedim diye küstü kv ile ikisi.
sonradan eşime şaka yaptığını söylemiş, e ben de şaka yaptım dedim.
öyle kapandı mevzu.
daha da gitmem.
Bım anladım canım eşim çok iyidir her konuda yardımcı olur beni sever ama annesi bizi iyi görünce çıldırıyor ağlıyo karına sarılma benle ilgilen vs gibi Şeyler bizde araya fesatlık katınca huzurumuzu bozmaya Çalışıyor yani anlayacağın ailesi en büyük sorunumYani bu gün anladım ben rahatsız olduğun birşey için kendi sınırlarını kendinin koyabildiğini
Yani rahatsız olduğun konu eşin mi yoksa ailesi mi önce ona karar vermelisin o yönde hareket edersen çözüm bulabileceğine inanıyorum
Gercekten de durumun zor. Esinden menfaatleri olmasa, git derdim ama, menfaat icin gorusmek istiyorlarsa, gorusme. Sizden faydalanmalarina izin verme. Ha gorusmek zorunda birakirlarsa da seni, en azindan esinden faydalanmalarina izin verme.Tabiki beni sevdikleri için değileşimin bir tane tek kardeşi var oda serserinin teki eltim desen Ağzına geleni sayar Kv kp bişey demez.. benim eşimin mesleği var maaşı güzel,onlarda konuşmuyoruz gelip tatil yapamıyorlar,para isteyemiyorlar diye tutuştular tabi! eşime bunları söylesem hayır benim ailem bi tanedir der
Isterlerse de gizli isterler zaten benim para vermeyeceğimi bilirler eve gelip kaldıkları zaman da sanki onların evi alışverişe gideriz benden önce o atılır herşeyi alır Kv lavaboya gider terlik giymez el Yıkama yok midem Kalkıyor bide ben temizim diye gezer etrafta akşam olur hadi Cafe ye gidelim der hafta sonu hadi gezmeye yani anlayacağın ben sürat assamda tepki göstersem de kadın umursamaz eşim bazen anlar da ona göre davranırGercekten de durumun zor. Esinden menfaatleri olmasa, git derdim ama, menfaat icin gorusmek istiyorlarsa, gorusme. Sizden faydalanmalarina izin verme. Ha gorusmek zorunda birakirlarsa da seni, en azindan esinden faydalanmalarina izin verme.
Bak ben 3 e girdim eşim ailemin yanına bayramda seyran da gider. Biri birşey dedi mi de derim öyle yetişmiş benciller. İstiyor ki hep annem ile gez onunla otur onunla kalk. Hiç kusura bakmasın gerekiyorsa evden çıkmam o kadın ile bir yere gitmem. Öyle de yapıyorum. Hoş bir yere gitmek istesem de kıskanıyorum ayağına göndermez de illaki anası olacak o zaman da ben gitmiyorum.
Diyeceğim boşver takılma evine geleni kovamaz ya anne baban da o yokken gelir.
Benim annem laubalilik hiç sevmez eşim yokken gelmeye dikkat eder köyde oturduğu için bazen kalma mecburiyetinde olur o zaman da sabah erkenden gider eşim vardiyalı çalıştığı döneme denk gelir.
Sana tavsiyem 2 bitti 3 e girdi evliliğim bir çok şey yaşadım daha bir yıl doldurmadan boşanma arefesine geldim. Evlendim bir ay sonra kaza geçirdim onlar yüzünden beş ay yattım. Ve daha bir sürü şey hep sustum ama şimdi kaynım nişanlandı kızı kendi buldu dört ay görüşmüş annesi gile hemen gidin isteyin diye baskı yaptı. Düğün hazırlığı yapılıyor bana yaptığının hiçbirini yapamıyor. Tek sorumlu kaynana değil eşimde de var ama. İşin başı kaynanam eşime sütünü haram ederken kaynım a tamam oğlum şöyle oğlum böyle oğlum diyor.
Hiç takmıyorum artık taktım taktım da deli gibi oldum ufacık bir sese dahi tahammül edemiyorum. Benim düştüğüm duruma düşme derim
Bırak sarhoşu yıkılana kadar. En fazla ne yapabilir ki
İzin vermiyorum diyor Hadi git bakalım gidebiliyprsan.zamanında bir tartışmada annem kızımın suçu var sa bana söyle gitme dediğin yere mi gidiyor söyle ben cezasını veririm dedi ya ordan kendine arka buldu gidecem deyince annene söylerim diyorNeden dışarı çıkarken izin alıyorsunuz ?
Yani haber vermeyi anlarım merak etmesin diye
Ama gidebilir miyim ne demek yahu?
Kıskanmıyor, kıskanırım diye bahane edip sizi kısıtlıyor. Maksat gözünüz açılmasın ve annesine muhtaç olun
Bir kızar iki kızar üçte kıyamet kopar ama sonunda el mahkum kabullenir
Almayın izin falan
Ben şuraya gidiyorum haberin olsun diyin ve gidin
Korkulacak kadınsınHayır canım karışık olmamış
Gayet açık yazmışsın ben anladım
Bence git gayet eşinle mutlu rolü oyna
Onların yanında canım de
Mutluluk imajı çiz
Veee sakın ama sakın bir bardak bile kaldırma
Bak keyfine ayyyynen misafir gibi
Kaynanan laf sokarsa da eşine ağlamaklı bir tonda " bak ben annenin yanına geldim ama o bana bunu dedi. Ayağına gelmişken bunu hakedecek naptım ühühühü" de. Azıcık politik ol canım
Dişe diş kana kan yani
Aynı benim kaynana fazlası var eksiği yokBım anladım canım eşim çok iyidir her konuda yardımcı olur beni sever ama annesi bizi iyi görünce çıldırıyor ağlıyo karına sarılma benle ilgilen vs gibi Şeyler bizde araya fesatlık katınca huzurumuzu bozmaya Çalışıyor yani anlayacağın ailesi en büyük sorunum
Korkulacak kadınsın
Ay canım gidip bişeye elimi atmasam bu defa da onu laf ederler bide Kv de konuştuğumuz zaman bizim eve gelince bana yardım ediyordu Yemeğe bulaşığa falan eşimde derki annem Çalışıyor sen oturuyorsun kayınvalidem eşimin yanında bana canım kızım falan diyo o gidince de Başlıyor eltimi övmeye çok bilmiş ve benle eltim aynı yaşta olmamıza ve benim düğünüm ondan 3yıl sonra OLMASINA rağmen ona o genç Eşiyle tek takınsınlar deyip biz oradayken bizi yanlız bırakmıyor bizle geziyo eltimin evi de ayrı yani onlar la beraber değil kadın benle Kafayı yemiş güleceksin ama bizde kaldı iki ay ben doğum yapınca bizim komşuya dedi ki lovesnob Fiziği güzel bende onun yediğine dikkat ediyorum bundan sonra o neyi me kadar yerse bende o kadar yiyicem :) ben süt yapsın diye günde 3 lt su içiyordum oda baktım kavanoza koymuş suyu bende senin gibi çok su içicem dedim ben bebeğe süt olsun diye içiyorum :)Hayır canım karışık olmamış
Gayet açık yazmışsın ben anladım
Bence git gayet eşinle mutlu rolü oyna
Onların yanında canım de
Mutluluk imajı çiz
Veee sakın ama sakın bir bardak bile kaldırma
Bak keyfine ayyyynen misafir gibi
Kaynanan laf sokarsa da eşine ağlamaklı bir tonda " bak ben annenin yanına geldim ama o bana bunu dedi. Ayağına gelmişken bunu hakedecek naptım ühühühü" de. Azıcık politik ol canım
Dişe diş kana kan yani
Valla cnm şeytan azapta gerek meydanı boş bırakma ve politik ol sen meydanı eltine bırakırsan en zayıf halka sen olursun amaaaa.Slm bayanlar kısaca özet geceyim 3 yıllık Evliyim bir kızım var 1.5 Yıldır Kv ile görüşmüyorum sebebi ise eltim onun Kardeşinin kızı diye sürekli ayırım yapıyordu beni eşimden kıskanıyordu elimle iş birliği yapıp bana iftira attılar namusla ilgili değil yanlış anlaşılmasın güya ben Kv arayıp eltimin evine bişey almayacaksınız demişim hafta sonuydu eşim yanımdaydı o Yüzden bana inandı neyse eltimde aradı Ağzına geleni saydı bn naptım dedim manyakmısın falan dedim ,eşimde dedi onla muhatap olma ,onu benden iyi kimse tanımaz annemi de o gaza getirdi, asıl o kıskanç dedi.. neyse kp ise Karısının haksız OLDUĞUNU kabullenmiyor ve süreklili bize gelin annenle Barış'ın diyor bende diyorum ki eltim evinden bile kovdu Kv ve kp yine Kv gidip gençtir hata yapabilir dedi ama ben bişey yapmadım sırf sevmediği için arkamdan atıp tuttu önüne gelene benim Hakkımda yalan yanlış Şeyler söylüyor gelmek istemiyorum ama eşimin annesi yine de o isterse siz bizim eve gelin diyorum yok Kv diyomuş o benim ayağıma gelecek asıl konuya geleyim eşimde eskiden gidelim demiyordu ama kp aklını nasıl yediyse gidelim annemin yanına diyo bende gitmek istemiyorum ama gitmesem eşim yanlış gidecekmiş gibi geliyo eşim yalnız giderse içim rahat etmez çünkü Kv habire dolduruşa getirecek napayım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?