Aynen katılıyorum.Aynı durumu bende yaşıyorum gorusmuyorum .Eşim gidelim flan diyor tartışıyoruz. Ama gitmiyorum. Umurumda değil doldursada. Gitmeyin
Bende Görüşmek istemiyorum ama eşim sürekli benim ailemle görüşmezsen bende bundan sonra senin ailenle görüşmem onlarda gelmesin bize vs gibi sözler ediyor ailemle görüşüyor ama suratı asık soğuk bi şekilde sanki benim ailem dedi annen kötü Kv olsun diyeAynen katılıyorum.
Benim eşim ilk baştan beri annecil şimdi eltim ile bana yaptığını kıyas ediyorum bana huzur bile vermiyor onu prenses gibi yaşatıyor bende demek öyle görürsün dedim kendim olan haklarımı geri alıyorum gitmiyorum. Eşim bugün başladı bir haftadır neden aşağı inmiyorsun şöyle böyle annesinin yaptıklarını söyledim anladı ama sözde annesinin durumunu küçük düşürmeyecek konuyu kapattı. Bugünde evin yukarıda tavanda iş yapıyorlar bakmadım bakıcam da onların bağrışmalarını dinlemek zorunda değilim artık.
Sizde hakkınızı arayın derim. Milleti s..... n yarıyor diye bir söz var tabiri caizse sizde ona tekme vurun
Kv iftira atıyormusKv kp ile derdin ne ben bi sey anlamadim
Kv kp ile derdin ne ben bi sey anlamadim[/QUOT
Karışık mı olmuş
AynenKv iftira atıyormus
Eltisini dolduruyormus
Hakkında orda burda yanlış şeyler konuşuyormuş
Kp de ısrar ediyormuş barış hel diye :)
Rica ederim :)Aynengüzel Özet tşkler
O konuda elti gazlamis eltiyi sucluyo iftira icin, kvnin asil sucu arkasindan konusmasi galiba. Konu cok karisik isteKv iftira atıyormus
Eltisini dolduruyormus
Hakkında orda burda yanlış şeyler konuşuyormuş
Kp de ısrar ediyormuş barış hel diye :)
Diyorum ilk zamanlar annem gelip özür dilesin diyordu şimdi ise hayır annem büyük biz gitmeliyiz diyor bende diyorum ki eltimin her nazında evine gidiyo hadi kızım gel gezmeye gidelim veya bizim eve gidelim diyo sırf Kardeşinin kızı diye, eşimde diyoki seni sevmiyo olabilir zorla kendini sevdiremezsin annem o benim ben nasıl küs kalayım diyobence barışmayın bir de üstüne iftira atmışlar siz mi özür dileyeceksiniz eşinize olur gelir özür dilerlerse ben giderim yoksa gitmem deyin
ezdirmeyin kendinizi
bir de bu aileyle kötü olup yeniden barışanların hepsi pişman hazır evinde huzur varsa bozma eşine de sen gidebilirsin ama ben hayatta gitmem de
Kv ve elti işbirliği yapmışlar ve benim söylemediğim sözü söylemişi gibi benle kavga etti eltim Kv de de çanak tuttu Allah korkusu yok ikisinde deO konuda elti gazlamis eltiyi sucluyo iftira icin, kvnin asil sucu arkasindan konusmasi galiba. Konu cok karisik iste
Bilmiyorum kocani cok doldurup aranizi soguturlar cunku kocan konusun diyo onlar pisman diyo sen hayir diyosun, kocanin zamanla senden sogumasini goze aliyosan gorusmeKv ve elti işbirliği yapmışlar ve benim söylemediğim sözü söylemişi gibi benle kavga etti eltim Kv de de çanak tuttu Allah korkusu yok ikisinde de
diyebileceğiniz tek şeyDiyorum ilk zamanlar annem gelip özür dilesin diyordu şimdi ise hayır annem büyük biz gitmeliyiz diyor bende diyorum ki eltimin her nazında evine gidiyo hadi kızım gel gezmeye gidelim veya bizim eve gidelim diyo sırf Kardeşinin kızı diye, eşimde diyoki seni sevmiyo olabilir zorla kendini sevdiremezsin annem o benim ben nasıl küs kalayım diyo
bana az önce geri zekalı dedi sırf ailesinin yanına gitmedim diye ama içimden de girmek gelmiyor çok kararsızım gitsem eltim ve Kv diyecekler salak hem laf yedi hem o geldi atağımıza diyecekler Buda zoruma gidiyoBilmiyorum kocani cok doldurup aranizi soguturlar cunku kocan konusun diyo onlar pisman diyo sen hayir diyosun, kocanin zamanla senden sogumasini goze aliyosan gorusme
Bak ben 3 e girdim eşim ailemin yanına bayramda seyran da gider. Biri birşey dedi mi de derim öyle yetişmiş benciller. İstiyor ki hep annem ile gez onunla otur onunla kalk. Hiç kusura bakmasın gerekiyorsa evden çıkmam o kadın ile bir yere gitmem. Öyle de yapıyorum. Hoş bir yere gitmek istesem de kıskanıyorum ayağına göndermez de illaki anası olacak o zaman da ben gitmiyorum.Bende Görüşmek istemiyorum ama eşim sürekli benim ailemle görüşmezsen bende bundan sonra senin ailenle görüşmem onlarda gelmesin bize vs gibi sözler ediyor ailemle görüşüyor ama suratı asık soğuk bi şekilde sanki benim ailem dedi annen kötü Kv olsun diye
Ama ben gitmesem de eşim gidecek acaba öyle daha mı kötü olur ben hiç Görüşmek istemiyorum ama eşimin babası sürekli arıyo eşimidiyebileceğiniz tek şey
ben onlara kötülük yapmadım onlar ise benim söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi yapıp kavga ettiler
ben neden suçluymuşum gibi yanlarına gidiyorum diyebilirsiniz sevmiyorsa neden beni zorluyorlar onlarla görüşmem için deyin
dikkatli olun daha adları yeterli olmuş huzurunuzun bozulmasına bir de gelip giderseniz tam haller yaman olacak
eşinizi şimdiden doldurmaya başlamışlar çekinceleriniz de haklısınız
Ona küs diyen yok canım Allah Allah tek gitsin küsmek istemiyorsa. Ben inmiyorum kendi iniyor. Hergün izin versem hergün anası kahvaltıya yukarı gelecek kp sabah işe giderken onunla beraber yapmıyor neymiş canı istemiyormuş ne yapabilirim benimde canım seninle kahvaltı yapmak istemiyor.Diyorum ilk zamanlar annem gelip özür dilesin diyordu şimdi ise hayır annem büyük biz gitmeliyiz diyor bende diyorum ki eltimin her nazında evine gidiyo hadi kızım gel gezmeye gidelim veya bizim eve gidelim diyo sırf Kardeşinin kızı diye, eşimde diyoki seni sevmiyo olabilir zorla kendini sevdiremezsin annem o benim ben nasıl küs kalayım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?