Bi el atın hanımlar ..canım çok sıkkın..

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm bayanlar kısaca özet geceyim 3 yıllık Evliyim bir kızım var 1.5 Yıldır Kv ile görüşmüyorum sebebi ise eltim onun Kardeşinin kızı diye sürekli ayırım yapıyordu beni eşimden kıskanıyordu elimle iş birliği yapıp bana iftira attılar namusla ilgili değil yanlış anlaşılmasın güya ben Kv arayıp eltimin evine bişey almayacaksınız demişim hafta sonuydu eşim yanımdaydı o Yüzden bana inandı neyse eltimde aradı Ağzına geleni saydı bn naptım dedim manyakmısın falan dedim ,eşimde dedi onla muhatap olma ,onu benden iyi kimse tanımaz annemi de o gaza getirdi, asıl o kıskanç dedi.. neyse kp ise Karısının haksız OLDUĞUNU kabullenmiyor ve süreklili bize gelin annenle Barış'ın diyor bende diyorum ki eltim evinden bile kovdu Kv ve kp yine Kv gidip gençtir hata yapabilir dedi ama ben bişey yapmadım sırf sevmediği için arkamdan atıp tuttu önüne gelene benim Hakkımda yalan yanlış Şeyler söylüyor gelmek istemiyorum ama eşimin annesi yine de o isterse siz bizim eve gelin diyorum yok Kv diyomuş o benim ayağıma gelecek asıl konuya geleyim eşimde eskiden gidelim demiyordu ama kp aklını nasıl yediyse gidelim annemin yanına diyo bende gitmek istemiyorum ama gitmesem eşim yanlış gidecekmiş gibi geliyo eşim yalnız giderse içim rahat etmez çünkü Kv habire dolduruşa getirecek napayım ben şimdi

Son düzenleme:
Aynı durumu bende yaşıyorum gorusmuyorum .Eşim gidelim flan diyor tartışıyoruz. Ama gitmiyorum. Umurumda değil doldursada. Gitmeyin

Aynı durumu bende yaşıyorum gorusmuyorum .Eşim gidelim flan diyor tartışıyoruz. Ama gitmiyorum. Umurumda değil doldursada. Gitmeyin
Aynen katılıyorum.
Benim eşim ilk baştan beri annecil şimdi eltim ile bana yaptığını kıyas ediyorum bana huzur bile vermiyor onu prenses gibi yaşatıyor bende demek öyle görürsün dedim kendim olan haklarımı geri alıyorum gitmiyorum. Eşim bugün başladı bir haftadır neden aşağı inmiyorsun şöyle böyle annesinin yaptıklarını söyledim anladı ama sözde annesinin durumunu küçük düşürmeyecek konuyu kapattı. Bugünde evin yukarıda tavanda iş yapıyorlar bakmadım bakıcam da onların bağrışmalarını dinlemek zorunda değilim artık.

Sizde hakkınızı arayın derim. Milleti s..... n yarıyor diye bir söz var tabiri caizse sizde ona tekme vurun

Bende Görüşmek istemiyorum ama eşim sürekli benim ailemle görüşmezsen bende bundan sonra senin ailenle görüşmem onlarda gelmesin bize vs gibi sözler ediyor ailemle görüşüyor ama suratı asık soğuk bi şekilde sanki benim ailem dedi annen kötü Kv olsun diye

bence barışmayın bir de üstüne iftira atmışlar siz mi özür dileyeceksiniz eşinize olur gelir özür dilerlerse ben giderim yoksa gitmem deyin
ezdirmeyin kendinizi
bir de bu aileyle kötü olup yeniden barışanların hepsi pişman hazır evinde huzur varsa bozma eşine de sen gidebilirsin ama ben hayatta gitmem de

Diyorum ilk zamanlar annem gelip özür dilesin diyordu şimdi ise hayır annem büyük biz gitmeliyiz diyor bende diyorum ki eltimin her nazında evine gidiyo hadi kızım gel gezmeye gidelim veya bizim eve gidelim diyo sırf Kardeşinin kızı diye, eşimde diyoki seni sevmiyo olabilir zorla kendini sevdiremezsin annem o benim ben nasıl küs kalayım diyo

O konuda elti gazlamis eltiyi sucluyo iftira icin, kvnin asil sucu arkasindan konusmasi galiba. Konu cok karisik iste
Kv ve elti işbirliği yapmışlar ve benim söylemediğim sözü söylemişi gibi benle kavga etti eltim Kv de de çanak tuttu Allah korkusu yok ikisinde de

Kv ve elti işbirliği yapmışlar ve benim söylemediğim sözü söylemişi gibi benle kavga etti eltim Kv de de çanak tuttu Allah korkusu yok ikisinde de
Bilmiyorum kocani cok doldurup aranizi soguturlar cunku kocan konusun diyo onlar pisman diyo sen hayir diyosun, kocanin zamanla senden sogumasini goze aliyosan gorusme

diyebileceğiniz tek şey
ben onlara kötülük yapmadım onlar ise benim söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi yapıp kavga ettiler
ben neden suçluymuşum gibi yanlarına gidiyorum diyebilirsiniz sevmiyorsa neden beni zorluyorlar onlarla görüşmem için deyin
dikkatli olun daha adları yeterli olmuş huzurunuzun bozulmasına bir de gelip giderseniz tam haller yaman olacak
eşinizi şimdiden doldurmaya başlamışlar çekinceleriniz de haklısınız

Bilmiyorum kocani cok doldurup aranizi soguturlar cunku kocan konusun diyo onlar pisman diyo sen hayir diyosun, kocanin zamanla senden sogumasini goze aliyosan gorusme
bana az önce geri zekalı dedi sırf ailesinin yanına gitmedim diye ama içimden de girmek gelmiyor çok kararsızım gitsem eltim ve Kv diyecekler salak hem laf yedi hem o geldi atağımıza diyecekler Buda zoruma gidiyo

Bak ben 3 e girdim eşim ailemin yanına bayramda seyran da gider. Biri birşey dedi mi de derim öyle yetişmiş benciller. İstiyor ki hep annem ile gez onunla otur onunla kalk. Hiç kusura bakmasın gerekiyorsa evden çıkmam o kadın ile bir yere gitmem. Öyle de yapıyorum. Hoş bir yere gitmek istesem de kıskanıyorum ayağına göndermez de illaki anası olacak o zaman da ben gitmiyorum.
Diyeceğim boşver takılma evine geleni kovamaz ya anne baban da o yokken gelir.
Benim annem laubalilik hiç sevmez eşim yokken gelmeye dikkat eder köyde oturduğu için bazen kalma mecburiyetinde olur o zaman da sabah erkenden gider eşim vardiyalı çalıştığı döneme denk gelir.

Sana tavsiyem 2 bitti 3 e girdi evliliğim bir çok şey yaşadım daha bir yıl doldurmadan boşanma arefesine geldim. Evlendim bir ay sonra kaza geçirdim onlar yüzünden beş ay yattım. Ve daha bir sürü şey hep sustum ama şimdi kaynım nişanlandı kızı kendi buldu dört ay görüşmüş annesi gile hemen gidin isteyin diye baskı yaptı. Düğün hazırlığı yapılıyor bana yaptığının hiçbirini yapamıyor. Tek sorumlu kaynana değil eşimde de var ama. İşin başı kaynanam eşime sütünü haram ederken kaynım a tamam oğlum şöyle oğlum böyle oğlum diyor.
Hiç takmıyorum artık taktım taktım da deli gibi oldum ufacık bir sese dahi tahammül edemiyorum. Benim düştüğüm duruma düşme derim
Bırak sarhoşu yıkılana kadar. En fazla ne yapabilir ki

Ama ben gitmesem de eşim gidecek acaba öyle daha mı kötü olur ben hiç Görüşmek istemiyorum ama eşimin babası sürekli arıyo eşimi

Ona küs diyen yok canım Allah Allah tek gitsin küsmek istemiyorsa. Ben inmiyorum kendi iniyor. Hergün izin versem hergün anası kahvaltıya yukarı gelecek kp sabah işe giderken onunla beraber yapmıyor neymiş canı istemiyormuş ne yapabilirim benimde canım seninle kahvaltı yapmak istemiyor.
Eşim soruyor çağırayım mı biliyor benim annesini sevmediğimi de yüzümden anlıyor peki tamam deyip somurtuyor. Diyorum hiç aklından geçiyor mu ya bugün de karımla baş başa mutlu bir kahvaltı yapalım diye gülüyor ediyor felan sonra masadan kalkıp aşağı anasının yanına gidiyor. Gitsin. Anası şişirip yolluyor,yollasın umrumda değil artık istediğini yapsın evden mi kovuyor kovsun ilk gidişim olmayacak. Ama ben ilk gittiğimde dedim eğer bir daha tekrar ederse bu gidişimin dönüşü olmaz diye. Şiddetmi uyguluyor uygulasın beş ay yattım bağımlı gibi geçmedi mi geçti. Geçmeyen neydi biliyor musun bana söyledikleri sözler bugun kü gibi aklımda unutmam unutturmam da
O yüzden hiç takma. Eşine itaatsizlik yap demiyorum. Dinen kocana karşı gelmen iyi değil ama hakkını da savunman gerek. Üç adet dönemi geçerse dinen nikahın sallantıda sayılır. Dinen hükümsüzsün tekrar nikah kıyılnası şart.

İnanki takmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…