- 11 Aralık 2018
- 41.518
- 257.997
- 598
Aman tonrııım iki kere miiiiii!!!! Vay be performansa bak. Yatakta 10 kaplan gücünde mübarekŞöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
Hadi diyelim o da 20 saniye sürsün. Tüm tantana 28 saniye için mi yani?Hayır ikincisi değişiyor 8 saniye değil ikincisi biraz daha uzun sürüyor onu saymadım ama yine erkendi.İlkini bilerek saymıştım içimden
Donumu çıkarmam16 saniye var olma mi
geneli bir kez yapıyor zatenAman tonrııım iki kere miiiiii!!!! Vay be performansa bak. Yatakta 10 kaplan gücünde mübarek
16 saniyede seviştim saymaz beynim.16 saniye var olma mi
Geneli nerden biliyon acaba sen?geneli bir kez yapıyor zaten
La burda saat 2, ev çinladi gulme sesime, millef yolucak beniDonumu çıkarmam
Hadi bunlar ahiretlik seninki tohumluk dicem tohumuda kaçmıştır insan bi kendine bakmadanSeni bu ahretlikler yeni mi aldı aralarına ? Daha önce görmedim seni ben
Sosyal medyadan dilara arıkanlı yı tanımamayı cehaletle nitelendiren kişinin kültürü de beni düşündürdü.Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınızkurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
Sana iyi mi kötü mü olduğunu kestiremediğim bir haberim var.geneli bir kez yapıyor zaten
Yavrum ten uyumu diyorsun da ten tene değmiyor ki sizinkinde. Nasıl uyum olacak?geneli bir kez yapıyor zaten
Arkadaşlarla sohbet ettiğimizde hepsinin bir kez yaptığını duydum.İkinciyi yapan duymadım,bu arada daha bu bahsettiğim insan hayatımda ikinci kez cinsellik yaşadığım insan.İlk sevgilimde bir kez yapıyordu ikinciyi yapmıyorduGeneli nerden biliyon acaba sen?
Dışarıdan takip ediyordum dayanamadım şu yorumunuzu görünce.Gözü dışarda olayı nerden çıktı bilmiyorum ama
instadan nude atan mankenlere baktığını gördüm yani bunu gözü dışarda olan insanlar mı yapar
Öfff hayatım süre önemli süre.Arkadaşlarla sohbet ettiğimizde hepsinin bir kez yaptığını duydum.İkinciyi yapan duymadım,bu arada daha bu bahsettiğim insan hayatımda ikinci kez cinsellik yaşadığım insan.İlk sevgilimde bir kez yapıyordu ikinciyi yapmıyordu
Disi aslan misin sen sekerim? Degilsen olmaz olsun böyle dert, olmaz olsun boyle herif, 8 sn dedi yageneli bir kez yapıyor zaten
Örneklemin harika yalnız. Tebrik ediyorum seni. Akademik çalışma mübarek.Arkadaşlarla sohbet ettiğimizde hepsinin bir kez yaptığını duydum.İkinciyi yapan duymadım,bu arada daha bu bahsettiğim insan hayatımda ikinci kez cinsellik yaşadığım insan.İlk sevgilimde bir kez yapıyordu ikinciyi yapmıyordu
40 yaşındayım sevgilisinden gençim kocam daha da genç 35Şu konuya yazan her kadının kart sevgiliden genç olması
Oooo oyleyse tamam 16 saniye olmasi her seyi degistirir.Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
Kıyamam sana ya, ikide iki vasatı tutturmak da ne bileyim. Gerçi diğeri de yaşlıdır kesin o yüzdendir.Arkadaşlarla sohbet ettiğimizde hepsinin bir kez yaptığını duydum.İkinciyi yapan duymadım,bu arada daha bu bahsettiğim insan hayatımda ikinci kez cinsellik yaşadığım insan.İlk sevgilimde bir kez yapıyordu ikinciyi yapmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?