Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınız kurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
Sosyal medyadan dilara arıkanlı yı tanımamayı cehaletle nitelendiren kişinin kültürü de beni düşündürdü.

Gözü dışarda olayı nerden çıktı bilmiyorum ama
instadan nude atan mankenlere baktığını gördüm yani bunu gözü dışarda olan insanlar mı yapar
Dışarıdan takip ediyordum dayanamadım şu yorumunuzu görünce.

Ablacım bunu kendine neden yapıyorsun? Bak okudum tek tek yorumları, hani şu yanı da iyi diyebileceğimiz hiçbir şeyi yok adamın.

Evet gözü dışarıda demek alıntıladığım sorunun cevabı da.

Yani ya çok safsın ( kötü anlamda demiyorum, insanları tanımıyorsun anlamında) , ya da kendine itiraf etmemek için görmezden geliyorsun her şeyi.

Su gibi kızmışsın, genceciksin, hemşiresin, mis gibi bir hayatın olabilecekken, neden bu kötü adamla ömrünü heba ediyorsun?

Kendi başına halledemiyorsan destek al canım. Valla bak dışarıdan tarafsız bakınca, durumun hiç iyi görünmüyor

Öfff hayatım süre önemli süre.

O değil de yaşamışım bu hayatı, o yaşta Fransız manitam vardı, Remyciğim sabahlar olmasınlı geceler sonrası bana ELLERİYNEN kruvasan yedirirdi. Öbüşüyoruz diyor özlüyoruz diyor delirecem. Senin yaşındakiler duvardan duvara vurmalı sevişiyor. Sen de sekiz saniye için elalemin veledine pilav tarifi almaya kalk. Senin yaşadığın hayat mı şimdi?????????

Örneklemin harika yalnız. Tebrik ediyorum seni. Akademik çalışma mübarek.

Kıyamam sana ya, ikide iki vasatı tutturmak da ne bileyim. Gerçi diğeri de yaşlıdır kesin o yüzdendir.

Bu arada sayı bir performans ölçütü değildir. Bir kez sevişirsin defalarca tatmin eder adam seni. Sen iki kez değil 12 kez üstüste sevişsen ne yazar bu performansla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…