Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.640
1.046
83
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)

Normalde ciddi adım olması gerekiyor fakat eski erkek arkadaşımla 2,5 sene birlikteydik tüm ailesiyle tanıştım hatta tatilde günübirlik gidip tatilde yaptık fakat kendisi beni aldatıp hemen sonrasında iş arkadaşıyla nişanlandı şimdi o kız ailede yani bu bir kıstas değil ama bence ciddi adım atılmasında bir öncü diye düşünüyorum

Ciddi bir adım olsa bile sizin için bu kadar önemli mi ?Sizin ve ailenizin fikrinin önemi yok mu?? Zorla adamları evliliğe ikna ediyosunuz evlendikten sonra da kocam çok değişti beni sevmiyor gibi konular açıyorsunuz
Zorla evliliğe ikna ettiğimi nerden çıkardınız ? Zorla olan bir evlilikten hayır gelir mi ? Bunun bilincindeyim merak etmeyin.Ben de ciddi düşünmesem tanışmazdım merak etmeyin.

eskiden öyleydi , şimdi bazı erkeler 1) ailelsine karşı hava atmak ego yapmak , 2) kızı yatağa çabuk atmak için bir yol

bunu youtbe videosunda dinledim . yani kızın güvenini kazanmak için yapıyorlar. kendine aşık edecek . ayrılıncada anlaşamadık , kıza iki üç iftira bitti güle güle .. ama belki ciddidir onu zamnala anlarsıısn . ama güvenme sonsuza kadar

Cinselliğimiz var,yatağa atma amacı olamaz. Ailesine karşı hava atacak bir adam da değil yani hayatındaki ikinci sevgili olduğu insan benim

Erkegin ailesi ile tanistirmasi ile kizin ailesi ile tanistirmasi ayni degil. Erkek tarafinda, ilk tanistirdigi kizla evlilik olacak diye 1 kaide genelde yokken kizlar, ailesi ile tanistirinca damat olmasi kesindir.
Bazi erkekler de her kiz arkadasini tutup ailesiyle tanistirir ki kiz ona guvensin, rahat disari ciksin diye.

Bunu yargılamak için değil çok samimi şekilde soruyorum. Bu mesajı önceki konularınızda yazmışsınız.

Sanırım aynı yaşlardayız, eğitimli, genç bir kadınsınız. Neden sizden çok daha büyük, hareketlerini beğenmediğiniz, buradan bakınca gözü dışarda olan bir adamla devam ediyorsunuz?

Geçti mi aşk acısı imam nikahlınızla?
Gözüm bir yerden ısırıyor bu üyeyi derkeeeen bu yorumu gördüm. Ama hatırlayamadım, olay neydi yav?

Bu arada bırakın akışa canım, su akar yolunu bulur. Ne zaman evleneceğiz diye soramayacağınıza göre yapacak bir şey yok.

yani öyle bişey
ayrılamıyorum ve seviyorum

yani öyle bişey

ayrılamıyorum ve seviyorum
Anlamaya çalışıyorum ama bence gerçekten hata yapıyorsunuz. Anlattıklarınıza göre ilişkide denk olduğunuz bir konu yok. Yüksek ihtimalle yaş farkı, çocuğu ve eski eşiyle ilgili problemleri zamanla daha çok gözünüze batacak. Karşınızdaki 40 yaşında ergen gibi davranan bir insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…