Zorla evliliğe ikna ettiğimi nerden çıkardınız ? Zorla olan bir evlilikten hayır gelir mi ? Bunun bilincindeyim merak etmeyin.Ben de ciddi düşünmesem tanışmazdım merak etmeyin.Ciddi bir adım olsa bile sizin için bu kadar önemli mi ?Sizin ve ailenizin fikrinin önemi yok mu?? Zorla adamları evliliğe ikna ediyosunuz evlendikten sonra da kocam çok değişti beni sevmiyor gibi konular açıyorsunuz
Her adımdan evlilik düşünüyor diye anlam cikarmissinizda ondanZorla evliliğe ikna ettiğimi nerden çıkardınız ? Zorla olan bir evlilikten hayır gelir mi ? Bunun bilincindeyim merak etmeyin.Ben de ciddi düşünmesem tanışmazdım merak etmeyin.
Cinselliğimiz var,yatağa atma amacı olamaz. Ailesine karşı hava atacak bir adam da değil yani hayatındaki ikinci sevgili olduğu insan benimeskiden öyleydi , şimdi bazı erkeler 1) ailelsine karşı hava atmak ego yapmak , 2) kızı yatağa çabuk atmak için bir yol
bunu youtbe videosunda dinledim . yani kızın güvenini kazanmak için yapıyorlar. kendine aşık edecek . ayrılıncada anlaşamadık , kıza iki üç iftira bitti güle güle .. ama belki ciddidir onu zamnala anlarsıısn . ama güvenme sonsuza kadar
İmam nikahı ney gız?Geçti mi aşk acısı imam nikahlınızla?
evet belli olmuyor muGeçti mi aşk acısı imam nikahlınızla?
E bravoevet belli olmuyor mu
Bunu yargılamak için değil çok samimi şekilde soruyorum. Bu mesajı önceki konularınızda yazmışsınız.Malesef şaka değil gerçek.. Hatta iş yerlerinden güzel bir kıza bakmış ve bunu görünce çıldırdım.İnsta şifresi ben de.Ve arama motoruna kadar bunlaltıldığı için çok sinirliymiş beyfendi.. Senin yüzünden mankenlere bakıp siliyorum dedi bide bana.Nasıl üzüldüm anlatamam
Gözüm bir yerden ısırıyor bu üyeyi derkeeeen bu yorumu gördüm. Ama hatırlayamadım, olay neydi yav?Geçti mi aşk acısı imam nikahlınızla?
ayrılamıyorum ve seviyorumBunu yargılamak için değil çok samimi şekilde soruyorum. Bu mesajı önceki konularınızda yazmışsınız.
Sanırım aynı yaşlardayız, eğitimli, genç bir kadınsınız. Neden sizden çok daha büyük, hareketlerini beğenmediğiniz, buradan bakınca gözü dışarda olan bir adamla devam ediyorsunuz?
Herşey tamamsa bu soru niyeCinselliğimiz var,yatağa atma amacı olamaz. Ailesine karşı hava atacak bir adam da değil yani hayatındaki ikinci sevgili olduğu insan benim
Anlamaya çalışıyorum ama bence gerçekten hata yapıyorsunuz. Anlattıklarınıza göre ilişkide denk olduğunuz bir konu yok. Yüksek ihtimalle yaş farkı, çocuğu ve eski eşiyle ilgili problemleri zamanla daha çok gözünüze batacak. Karşınızdaki 40 yaşında ergen gibi davranan bir insan.yani öyle bişey
ayrılamıyorum ve seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?