Normal düşünemiyorsun şu an farkında mısın gelecegini karartıyorsun çok yazık destek almalisinOkudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum
Katiliyorum yorumunuza yüzde yüz.konu sahibinin çok doğru bir ilişkisi yok ama bu kadar dalga geçilecek bir durumu da yok bence.sen naif bir dille uyarmışsın her zamanki gibi.keşke herkes öyle yapsaydı
Bu gece kararımı verdim bile,bence de uygun değilKonu sahibi bence siz de yakın zaman da bu adamın size uygun olmadığını anlayıp ayrılacaksınız aklınızda şüphe olmasa konu açmazdınız diye düşünüyorum.
Sevindim sizin adınıza. Net ve son kararınız olsun lütfen bu adamda kaldıkça karşınıza başka birilerinin çıkma durumuda gider. Vaktinize yazık ilerde pişman olursunuz. Biran önce net bir şekilde bitirmelisiniz.Bu gece kararımı verdim bile,bence de uygun değil
Bak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…
evet kesinlikleMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Gerçekten bu erkeklerin yatacak yeri yok zebani bunlar.Normalde ciddi adım olması gerekiyor fakat eski erkek arkadaşımla 2,5 sene birlikteydik tüm ailesiyle tanıştım hatta tatilde günübirlik gidip tatilde yaptık fakat kendisi beni aldatıp hemen sonrasında iş arkadaşıyla nişanlandı şimdi o kız ailedeyani bu bir kıstas değil ama bence ciddi adım atılmasında bir öncü diye düşünüyorum
evetEvlendiniz mi?
Biri vardı, tanıştıktan iki hafta sonra beni il dışında yaşayan ailesine götürüp tanistirmisti, ailesinde ilk izlenim iyiydi sonra onlar da bana geldiler,annesi evlilige laf getirip duruyordu hatta fakat şahıs bir au sonra sebepsizce ayrıldı,eski sevgilisini unutamamis diye düşünüyorum.Ben de ciddi adım işareti değilmiş yaniMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Merhaba,Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?