• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi Erkeğin sizi yara bandı olarak kullanması

zlzllz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
18
8
6
22
Selam 2/3 ay önce biten flörtüm vardı . Çoooook çok iyiydik bana ilgisi vardı , bana iyi davranıyordu , yemeklere giderdik , alışverişle davet ederdi falan da falan . Ve dostlar bi gün bi şeyler oldu ve yavaş yavaş bu it herif benden uzaklaşmaya başladı . Artık kahvaltılar yoktı , bana özel vakit ayırmalar yoktu, sabaha kadar uzatmalı mesajlar yoktu .

Neyse ayrıntıya girmicem bugün öğrendim ki onun unutamadığı bi kız varmış . 1.5 yıldır ona köpek gibi aşıkmış . Kız buna bi iyi bi kötüymüş zaten anlayacağınız bunun duygularıyla iyi oynamış ve kız bunu terk etmiş AYNI BANA YAPTIĞI GİBİ. Kızın ona yaşattığını o da bana yaşatmış anlayacağınız . İçimde çok garip bi öfke var . Nefret mi bilmiyorum . Neden diye de sorgulamayı da bıraktım aslında ama ben çok yıprandım ve değersiz hissetmeye başladım .
Kıza hiç sinirli değilim aksine çok da hoşuma gitti . Onun kalbini kırmış , onun benim canımı yaktığı gibi yaktığı için .
Ne garip demi birini seviyorsunuz 2 ay hayatının ortasında yer alıyorsunuz ama aslında sizi bi unutma aracı bi yara bandı görevinde kullanıyor . Hayatınızı , duygularınızı, anılarınızı …
21 yaşındayım hayatımda ilk öptüğüm erkek de oydu , ilk defa bu kadar yakınlaştığım kişi de oydu .
Peki ya ben kimdim onun hayatında ? Onun bir dönemi vardı benim hayatımda benim ise sadece yara bandı işlevim …

Söyleyeceklerim bu kadar sahiden ne sevmeyi bildi ne de sevilmeyi . Artık hiç bi saf duyguya inancım kalmadı . Kırık kalple yaşamak benimde bi parçammış meğerseö

İlk erkek arkadaşiniz olduğu için bu kadar kirilip dokulmeniz normal ama artik bir duyguya inancim kalmadi diyip kendinizi o şeye inandirmayin sizin için iyi olmaz. Olumlu olun, bir kişi hayatinizda gelip geçti diye onunuze cikacak pek cok guzel şeyi batirirsiniz bu kafayla giderseniz.

Bi de çok kirilgan ve korkak olmamak lazim ilişkilerde.
Ben ilk kirildigimda 15-16 yaşlarindaydim (ilk gercek ilişkimdi) daha sonra o kadar kirilgan olmadim. Bu duygusuz olmak değil tabi ki tekrar sevdim, tekrar uzuldum, daha çok sevildim, sevdim ama o ilk kirilganligim olmadi hiç. Bir tane biri için artik kalp kirigiyla yaşayacagim, kimseye inanmayacagim şeylerine girmeyin yani.

ilk ilişkim sayılmazdı aslında neredeyse tüm flörtlerim böyle sonlandı . Eski sevgilisini unutamayan erkekleri buluyordum elimde koymuş gibi . Ancak bu beni sahiden yaraladı ve söylediğin gibi bi ilişkiden sonra da eskisi kadar üzülüp yıpranmıyorsun büyüyorsun çünkü . Evet artık böylesine üzülmem ancak tüm flörtlerim aynı tip olduğu için aşka inancım sahiden bitti bi yerden sonra :(

DAha çok gençsin durma çok üstünde
İşte böyle tecrübelerdir hayat dersleri
Kulandırmamayı kimin adam kimin olmayacağını anlayacaksın zamanla

Üzücü bir şey ama birçok insan yara bandı niyetine kullanılıyor. Ne ilk ne sonsunuz. Geçirdiğim iyi günler yanıma kâr kaldı deyip devam edeceksiniz, sizin içim tecrübe oldu bu da yapacak bir şey yok. Daha kötüleri denk gelmesin inşallah

Hep ilkleri onunla yapınca öyle hissediyorsunuz ama merak etmeyin ileride evleneceğiniz insan sizin için bambaşka olucak. Ve hepsini unutturacak.

Üzücü bir şey ama birçok insan yara bandı niyetine kullanılıyor. Ne ilk ne sonsunuz. Geçirdiğim iyi günler yanıma kâr kaldı deyip devam edeceksiniz, sizin içim tecrübe oldu bu da yapacak bir şey yok. Daha kötüleri denk gelmesin inşallah
Her söylediğinize katılıyorum .umarım artık daha bilinçli olaabilirim

ilk ilişkinizde bunu yaşamanız kötü olmuş ama olgunlaşmanız için bunlar da yaşanmalı kimse öle bi anda dört dörtlük ilişki içine girmiyor gençsiz başkalarına yönelin en çokta kendinize

Aslında bu kısa süreli şeyler ilişki değil ilişki denemeleri. 2 aydan az süreçleri kastediyorum. Normalde 1 ya da 1, 5 ay surer uzatmalarda 2 ayı bulur. Bununla ilgili bir video bırakıyorum. Eski sevgilisini hiç unutmasaydi ilk bir ay seninle bu kadar ilgilenemzdi. Seninle denemiş olmamış ve sonradan yarabandi ilişkilerde olduğu gibi eskiye özlem duymuş. Bazen erkekler eski sevgilisini onaylamak için de yeni biri ile görusurler sonrasında da x bunu yapardı diye eskiye daha baglanirlar. Şunu dikkatle izle istersen.

Selam 2/3 ay önce biten flörtüm vardı . Çoooook çok iyiydik bana ilgisi vardı , bana iyi davranıyordu , yemeklere giderdik , alışverişle davet ederdi falan da falan . Ve dostlar bi gün bi şeyler oldu ve yavaş yavaş bu it herif benden uzaklaşmaya başladı . Artık kahvaltılar yoktı , bana özel vakit ayırmalar yoktu, sabaha kadar uzatmalı mesajlar yoktu .

Neyse ayrıntıya girmicem bugün öğrendim ki onun unutamadığı bi kız varmış . 1.5 yıldır ona köpek gibi aşıkmış . Kız buna bi iyi bi kötüymüş zaten anlayacağınız bunun duygularıyla iyi oynamış ve kız bunu terk etmiş AYNI BANA YAPTIĞI GİBİ. Kızın ona yaşattığını o da bana yaşatmış anlayacağınız . İçimde çok garip bi öfke var . Nefret mi bilmiyorum . Neden diye de sorgulamayı da bıraktım aslında ama ben çok yıprandım ve değersiz hissetmeye başladım .
Kıza hiç sinirli değilim aksine çok da hoşuma gitti . Onun kalbini kırmış , onun benim canımı yaktığı gibi yaktığı için .
Ne garip demi birini seviyorsunuz 2 ay hayatının ortasında yer alıyorsunuz ama aslında sizi bi unutma aracı bi yara bandı görevinde kullanıyor . Hayatınızı , duygularınızı, anılarınızı …
21 yaşındayım hayatımda ilk öptüğüm erkek de oydu , ilk defa bu kadar yakınlaştığım kişi de oydu .
Peki ya ben kimdim onun hayatında ? Onun bir dönemi vardı benim hayatımda benim ise sadece yara bandı işlevim …

Söyleyeceklerim bu kadar sahiden ne sevmeyi bildi ne de sevilmeyi . Artık hiç bi saf duyguya inancım kalmadı . Kırık kalple yaşamak benimde bi parçammış meğerseö
o güvenmemeyi eski sevgilsinden öğrenmiş sende ondan öğrendin,onunda senin hayatındaki misyonu buymuş demekki,kimse karşımıza tesadüfen çıkmıyor,herkesin bir amacı var,sende böyle insanların var olduğunu bilerek doğru insanı bulacaksın...

Bütün erkekler ve kadınlar olarak bunu yapıyoruz zaten

Çok küçük olduğun için şimdi sana bu dünyanın en önemli olayı gibi geliyor ama büyüdükçe gülüp geçiceksin bunlara.
İnsanlara bu kadar değer vermemeyi öğreniceksin .
Ayrılıkları daha kolay atlatıcak hale geliceksin emin ol.
Ben eskiden üzüldüğüm şeyler için kendime kızar hala geldim 🤣

Back
X