bi erkek başkasıyla çıkarsa sevdıgı kızı unuturmu

4 aydır biriyle çıkıyor benim eski sevgilimde... sevmeyen erkek unutuyor canım
bence sen bunlara takılma benim içimde hep bir umut oldu belki sevmiştir beni geri döner ama nafile...
farkettim ki bana acı vermekten başka işe yaramamış.
o unuttu gitti bense hala içimde ona karşı birşeyler var.
böyle şeyler insanı daha çok üzüyor hayat çok kısa değmeyen insanlar için üzülmeye değmiyor...

Salla onu tatlim, sen hayatina bak kendini gelistirmeye bak.
mezun oldum felan diyince, okulu felanda bitirdin beni gectin ben hala bitiremedim bolum felan degistirdim dedi.
Onemli olan senin o gecen zaman icinde ayni yerde olmaman sen kendini oncelikle kisisel anlamda gelistir,
daha sonra seneler sonra bile karsina cikabilir baksana. Evli resmen 1 yildir. Benimle ne diye konusma ihtiyaci duydum anlamadim.
Hatta birinde selam verdi faceden sinemaya gitmem lazim hazirlaniyodum diyip ciktim
ertesi gun film nasildi diye sordu. Neyse aman, sen bekleme, beklemedigin zamanda akillarina dusersin zaten.
Seni ani yasa, keyfine bak, kendinide gelistir, insallah seninde benimde karsimiza daha iyileri cikar :)

bi insan aşıksa ve aşık olduğu kişiden ayrılıp başkalarıyla çıkıyosa
karşındakini yeniden sevebilir
ama aşık olamaz
bi insan bi kere aşık olur.
ama geride bıraktığı sevgilisine aşık değilse, ona aşık olmadığını karşındakine veya başka birine aşık olduğunda anlayabilir
o zaman geçmiştekini çoktan unutmuştur zaten

nişanlımla yedi ay ayrı kaldık bi ara, evet bir sürü kızla çıktı, uzaktan da olsa takipteydim biliyordum.. ilk başlarda tatlı gelebiliyor başkaları ama, erkek seviyorsa kesinlikle unutmuyor, sadece unutmuş gibi yapıyorlar..

Doğru söylüyor gerçekler acı bende erkek arkadaşımdan ayrılalı 8 9 ay oldu ama biliorum başka kızlarla konuştuğunu gezdiğini tozdugunu kısaca denediğini diyelim ne kadar bana çaktırmamaya calışsada Şunu belirtmek isterim ilişkiniz bitince hayatlarınıza başkaları girmesi hususunda :
Herkez ilk olmak ister, ilk aşk ilk öpücük, Oysa ilk geçicidir.. Sahip olduğun hangi ilk hala senin yada seninle? Hiç düşündün mu? Oysa kimsenin beğenmediği sonda farklıdır. Ondan ötesi yoktur... Heyecandan titreyerek tuttuğun ilk elle değil,güvenerek sımsıkı tuttuğun son elle girersin mezara...Durup tekrar düşündüğünde...İlk olup yok olmak mi?Son olup sonsuz olmak mı?

Son düzenleme:

oww yedi aymı sonra nasıl barıstınız pekı.o sırada naptın acı cektınmı cok

ne bılım kızlar ya.kafası dagılmazmı ona odaklanır fılan mesela ona cvp atmakla ugrasır onla bulusur fılan bı bakmıssınız hoop unutmus

İlk başlarda sırf inat uğruna başkalarıyla çıkar belki ama daha sonra onun da aklını başından alacak birine rastlarsa eski unutulur...

ne bılım kızlar ya.kafası dagılmazmı ona odaklanır fılan mesela ona cvp atmakla ugrasır onla bulusur fılan bı bakmıssınız hoop unutmus

3 yıl hiç yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadık 4.yılda geldi tekrar numaramı aldı msj atdı 2 ay cesaret edememiş kabul etmem diye 2 ay konuştuk knuştuk en sonunda ben seni hala çok seviyorum ne yaptıysam olmadı hiç kimse dolduramadı tutamadı yerini dedi hatta kızın birinlede benim adımla seslendiği için ayrılmışlar (ayrılığımızda hata bendeydi bende olmasına rağmen böyle oldu cnm seven yapamıyor dolduramıyor sevdiğinin yerini ) ama tabi çok kararlıysa belki tabi oda bukadar kısa bi zaman diliminde olmaz o sana öyle görüküor sen de güçlü ol belli etme ona bunları düşündüğünü

haklısın cok tesekkur ederım ya.vay be bunları duyabılmek ne kadar guzel.bnde oyleymısım gıbı gorunuyorum aramıyorum sormuyorum hıc.pekı bıse sorucam sende acı cektınmı o surecte neler yasadın aradınmı bıseler yaptınmı

bence biraz daha düsünmelisin arkasm cıktıgın kişi iyice tanımadan cıkmaman gerekir sonradan pişman olmada ama gercekten sen de onu seviyorsan ben ne desem de boştur kalbinden geceni yap ben ce tmm mı tatlım

yok cnm ben ozaman onu çok sevmyordum yani öyle uğraşmak isticek kadar ben zaren kolay bağlanmam ama bağlandığım zamanda kötü işte şimdi barışmamızdan bu yada 3 yıl geçti bende çok seviyorum bu defa şu an sözlüyüz 3.yılımıza girdik cnm :) (ama tabi şimdiden sonrada noluca hiç belli olmaz eğer ayrılırsakta (Allah korusun) ben öyle arayıp msj atmam yani atamam kişiliğimden kaynaklanan bişey sanırım çok istesemde yapamam yani

yeni bir başlangıç yapıyorsa unutur.
benim sevdiğim çocuk kızların arasına bi attı kendini...
neyse gerisini anladınız
ismimi hatırlıyormu bilmem artık o derece unutmuş...

arkadaşa katılıyorum sakın sende onun gibi başkalarıyla çıkıp unutmaya kalkışma o zaman gözünden düşersin hatta soğur gerçekten baskalarıyla mutlu olabilir..Ben sanmıyorum hiç gerçekten seven insan yürümeyen iliskisinden sonra baskalarını kullanarak unutmaya calısıyorsa basaramaz..Gerçekten seven erkekler var gerçekten sevilen kızlar çok şanslı..

Eğer böyle demişse asıl unutamayacak bence çivi çiviyi söker deee zamanı gelince söker,sen daha içindeki acı tazeyken böyle yaparsan anca çiviyi sabitlersin Yani anca laf çıksın bakalım hepsini sennle karşılaştırır durur sonra ..

yazılarınızı okudum arkadaşlar bende şöyle bir şey söylim bu kız olsun erkek olsun bir ilişkide arkasını kim dönüp giderse kalanın içine oturuyo ve ne olursa olsun unutamıyo.terk edilmek insanın içinde bi sızı olarak kalıyo hep.zaten eski erkek arkadaşınız sürekli başka kızlarla çıkacağım demiş yani seni unutmak için elimden geleni yapacağım demek istemiş bu da seni sevdiğini gösterir.gerçekten seven insan unutamaz bunu görmen içinde sana zaman ve sabır gerekir.

bı kere bı erkek baskasyla cıkınca gecmıstekını unuturmu degıl
gecmısteını zaten unuttugu ıcın baskasıya cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…