hadı ya.ne guzel unutulmamak..bunu hep merak etmısımdır evlense dahı unutamayan varmı dıye demek oluyomus.ama aramadı bıda uc hafta oldu.bnde sonucta kızım onun ugrasması gerekır ve de suclu o yuzden sadece susuyorum hıc aramıyorum
Doğru söylüyor gerçekler acı bende erkek arkadaşımdan ayrılalı 8 9 ay oldu ama biliorum başka kızlarla konuştuğunu gezdiğini tozdugunu kısaca denediğini diyelim ne kadar bana çaktırmamaya calışsadaunutur canım.neden mi çünkü onlar bizim gibi değil ne yazık ki . eski sevgilim ki benimle çıkmak için tüm sülaleme nerdeyse yalvaran adam ben ondan ayrıldıktan sonra bana dönmem için yalvardığı gunlerden sadece 2 ay sonra başka bir kızla çıktı. kızıda görsen gbunu söylemem doğru değil gunah ama erçekten boyle bir çirkinlik olamaz. okadar şaşırmıştım ki..... sonra ne mi oldu bir yıl sonra evlendi.... guya beni okadar sveiyordu ki.....onun haberi yok ama ben neredeyse onu affedecektimo yuzden ilşlkiniz neden bitti bilmiyorum ama erkekler çabuk unutuyo canım bunu bil
nişanlımla yedi ay ayrı kaldık bi ara, evet bir sürü kızla çıktı, uzaktan da olsa takipteydim biliyordum.. ilk başlarda tatlı gelebiliyor başkaları ama, erkek seviyorsa kesinlikle unutmuyor, sadece unutmuş gibi yapıyorlar..
ne bılım kızlar ya.kafası dagılmazmı ona odaklanır fılan mesela ona cvp atmakla ugrasır onla bulusur fılan bı bakmıssınız hoop unutmus
3 yıl hiç yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadık 4.yılda geldi tekrar numaramı aldı msj atdı 2 ay cesaret edememiş kabul etmem diye 2 ay konuştuk knuştuk en sonunda ben seni hala çok seviyorum ne yaptıysam olmadı hiç kimse dolduramadı tutamadı yerini dedi hatta kızın birinlede benim adımla seslendiği için ayrılmışlar(ayrılığımızda hata bendeydi bende olmasına rağmen böyle oldu cnm seven yapamıyor dolduramıyor sevdiğinin yerini ) ama tabi çok kararlıysa belki tabi oda bukadar kısa bi zaman diliminde olmaz o sana öyle görüküor sen de güçlü ol belli etme ona bunları düşündüğünü
3 yıl hiç yüzüme bile bakmadı hiç konuşmadık 4.yılda geldi tekrar numaramı aldı msj atdı 2 ay cesaret edememiş kabul etmem diye 2 ay konuştuk knuştuk en sonunda ben seni hala çok seviyorum ne yaptıysam olmadı hiç kimse dolduramadı tutamadı yerini dedi hatta kızın birinlede benim adımla seslendiği için ayrılmışlar(ayrılığımızda hata bendeydi bende olmasına rağmen böyle oldu cnm seven yapamıyor dolduramıyor sevdiğinin yerini ) ama tabi çok kararlıysa belki tabi oda bukadar kısa bi zaman diliminde olmaz o sana öyle görüküor sen de güçlü ol belli etme ona bunları düşündüğünü
haklısın cok tesekkur ederım ya.vay be bunları duyabılmek ne kadar guzel.bnde oyleymısım gıbı gorunuyorum aramıyorum sormuyorum hıc.pekı bıse sorucam sende acı cektınmı o surecte neler yasadın aradınmı bıseler yaptınmı
bence biraz daha düsünmelisin arkasm cıktıgın kişi iyice tanımadan cıkmaman gerekir sonradan pişman olmada ama gercekten sen de onu seviyorsan ben ne desem de boştur kalbinden geceni yap ben ce tmm mı tatlım
kızlar ya sevgılım ayrıldıgımızda bana demıstıkı: bısuru kızla cıkıcam ve senı unutucam demıstı.bu gercekten ıse yararmı.evet karsısındakının duygularıyla oynamaktır bu.pekı işe yararmı.cıvı cıvıyı sökuyomu.
cok cırkınce bısey ama kendı acından baktıgında gercekten ıse yararmı bu sekılde unuturmu benı dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?