bi erkek başkasıyla çıkarsa sevdıgı kızı unuturmu

zaman geçince herşey emin ol degişir.bi sürü kızla çıksa da çıkmasa da.seni unutmaz gerçekten unutulmaz izler bıraktıysan tabi.ama bir zaman sonra seni hatırladığında canı acımaz

aramıyorum gururum var bnm ama sildi gailiba beni.hiç ama hiç aramadı uc haftadır

Canım bence erkeğine göre değişir.Eğer gerçekten sevmediyse belli bir zaman sonra unutması normaldir.Ama çok sevdiyse orda biraz durmak lazım.. Çünkü erkekler genelde yanlarında başka kızlar olsa da gerçekten sevdiği kızları unutamazlar.Onlar hep kalplerinde kalırlar. Bir iz gibi.Anılar yaşananlar unutulmaz.Özellikle de geceleri akıllarına çok gelirler=) Üzme kendini.Eğer gerçekten sevdiyse unutmamıştır.Ben şahsen yaşadım biliyorum beni seven 1 çocuk vardı ölesine seviyordu çıktık ama ben ayrıldım.. Şuan başka bir kızla çıkıyor 1 yıla yakın oldu ilişkileri.Hala beni sevdiğini söylüyor.

umarım hiç aklından cıkmam yanlış yaptıgını anlar yalvarsın istiyorum ama bana dediki senin basınımı yaksaydım :S

erkekleree ölüüüüüüüüüüümm suan mide blantsndan ölücem..:26:

bana bnu yaşatan serefsiz acı çektren utansın

umarım oyle olur ayy ben ıyıce kotulestım ya dun gece onu gordum arkadaslarıyla otururken nasıll ıcım yandı nasıl anlatamam nasıl yapıcam bn bılmıyorum hep unuttumu acaba soruları aklımda

ay kızlar ben ıyıce kotulestım dun gece arkadaslarıyla oturuyodu gordum ıcım nasıl acıdı anlatamam kendımı cok zor tuttum aramamk ıcın bıyanımda ara ıste belkı barscanız dıyo ama bıyanım ızın vermıyo canım cokkk cok yanıyo.en son ben aradım kızlar ya hala aranırmı bu pesınde pervane gıbı nolur bana akıl verın.

yarından sonra yıldonumumz ve napmam gerektını bılmıyorum benı gunlerce aramayan adamı aramalımıyım o gun ??

dunden sonra ıyıce dagıldım aramıyorum dıye unutuyomu acaba yaa nıye ben goruyorum nıye acı cekıyorum zaten yeterınce o gorsün hatrlasın ama bn gorudm ıste kızlar napıcam bısuru sey yasadıgınız ınsan yabancı gıbı tesadufen orda oldunu goruyosun o an sızın bısuru sey yasadıgınızı kım bılır uzaktan bakıosun ölum gıbı yok gıbı.off morale ıhtıcam var

.yıldonumu ıcın sız olsanız napardınız

bn onurumu grururmu bıraktm aradım noldu yne yedm tekmeyi...salla....
Arama canm o kadar yanyoki....
Btrmiş...btmş....
4 yıl harcadgm boş zamana ve vodafone döktgm paraya acyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…