bi erkek başkasıyla çıkarsa sevdıgı kızı unuturmu

sabredıyorum ve zor oluyo..uc hafta oldu ve busefer bıttı hıc aramadı bıle

allah yardımcın olsun çok zor bi süreç bu arada duygusal müzik falan dinleme canım onu aklına getirecek yerlere gitmemeye çalış kendini oyalicak bir şeyler yap kursa falan git mesela bakarsın karşına daha iyisi çıkar

işte o dedıgımı asla yapamıyacam.. çıktıgım herkezi toplasam yuregımde bır sen etmıycek..herkezde senı arıyacam. kımın gozu sana benzıyecek kımının yuzu... hep sana benzıyenı arıyacagım ama asla senden bırtane daha bulamayacm ve sana tıpış tıpış geri dönücem... demek istemiş tatlım eski sevgilinn

vaoow agzından bal damlıyo.buarada döndü :)

vaoow agzından bal damlıyo.buarada döndü :)

en başından belliymiş zaten döneceği tatlım.. erkeklerin klasık oyunları... ama yemiyoruz işte onu unutuyorlar... daha cok döner oo :) sana izelden ''döner o'' şarkısını armagan edıyrum tatlım

Sevindim senin adına, sen ne yaptın ne dedin peki? Sonuçta bazı sorunlar vardı ki ayrılmışsın ondan, inş o sorunları halledersiniz.. Bu kez aynı şeyler olmaz...

döndü evet ama uc hafta once ayrıldık ben busefer kotuyum baya.bugun ruymda gordum baska kızlarlaydı cok kotu oldum hıc aramadı benı sevmıyo demekkı

BOSER HACII YAA BNİDE DÜN GECE TERKETTİ AŞK ACISI ÇEKYRM, MİDEM BULANYOO,
4 YIL EMEK ÇÖPE GİTTİİİ...ÜZÜLMEKTEN UNTMAKTAN BASKA CARE YOK İÇİM ACYOOO

aman greeksz tatrtşma....smdi mesaj attım tamm bnde btrdm sen gttin gdenleri hayatma dahil etmyrm artk dyo...
Tmm bttyse mesaj atma cart curt yazmş kalkmş bi tarafı...unymaya mahkumuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…